Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 05 
¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Korn | Hírek
Korn (USA) Hírek
Stílus: -
Korn cikkek a Hunderground Magazinban
Elszálltak azok az évek
KoRn: KoRn
Két szó villog előttem, miközben hallgatom a KoRn legújabb albumát: nem fontos. Ez egy nem fontos lemez (és ha őszinték akarunk lenni, akkor a zenekar sem az már, de maradjunk a lemeznél:) az az érzése az embernek hallgatva a felvételeket, hogy sem a rajongóknak, sem a nu metal egykori koronázatlan királyainak nem számít igazán ez a termék.
Tovább >
Nevesincs Korn album
Az EMI-tól kaptunk híreket a Korn 8. stúdióalbuma kapcsán. A teljes infót elolvashatjátok a Tovább link után, itt csak kiemelünk egy Jonathan Davis aranyköpést az Evolution c. számukkal kapcsolatban: „Az Evolution rólunk, az emberi fajról szól. A majmok óta nem fejlődtünk tovább. Az állatok és az ember majdnem ugyanolyanok. ... Nézd csak meg, milyen háborúkat vívunk, ugyanaz a szar, mint a majmok világában.” Ez igen :) Azért még találkozunk Volton.
Tovább >
Prodigy és Korn a VOLT-on!
Rendkívül erős nemzetközi felhozatalt ígér az idei, jubileumi VOLT Fesztivál. Az eddig visszaigazolt zenekarok közül a 15. VOLT Fesztivál legnagyobb dobásának az elektronikus tánczene elmúlt másfél évtizedének legfontosabb jelensége, a THE PRODIGY és a metál műfaj új generációjának alapköve, a KORN fellépése ígérkezik. Mindkét csapat teltházas stadionturnék és a legjelentősebb európai fesztiválok után látogat el a jubileumi VOLT-ra. Fellépéseikre – itthon, és világszerte egyaránt – tízezrek kíváncsiak. A világsztár csapatok a megszokottnál jóval komolyabb technikai arzenált vonultatnak majd fel a Soproni Nagyszínpadon, így a VOLT-os fellépésük is feledhetetlen koncertélményt ígér.
; Zenekar: Korn
Elmarad a KoRn
Jonathan Davis betegsége miatt elmaradnak a Korn európai koncertjei, így a Petőfi Csarnok szabadterére meghírdetett június 27-i buli is. Reméljük, Jonathannak nincs nagyobb baja. A továbbiakban a szervező Multimedia Concerts hivatalos közleménye olvasható az esetről.
Tovább >
Egyik szemem sír...
Két egymást követő napon itt (értsd: Budapesten, Magyarországon) játszik a '90-es évek egyik legmeghatározóbb keményzenei irányzatának két alapzenekara. Ráadásul nem fesztiválon, hanem külön-külön klubkoncerten. Ilyen itt még nem volt. Ilyen – szerintem – már nem is lesz. Csak az a tíz év késés ne lenne...
Tovább >
Adatok
Korn (USA)
-
http://www.korn.com/
info@korn.com