Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 05 
¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Nevesincs Korn album

Nevesincs Korn album

Rovat: Hírek | Felkerült: 2007. június 27., szerda

Az EMI-tól kaptunk híreket a Korn 8. stúdióalbuma kapcsán. A teljes infót elolvashatjátok a Tovább link után, itt csak kiemelünk egy Jonathan Davis aranyköpést az Evolution c. számukkal kapcsolatban: „Az Evolution rólunk, az emberi fajról szól. A majmok óta nem fejlődtünk tovább. Az állatok és az ember majdnem ugyanolyanok. ... Nézd csak meg, milyen háborúkat vívunk, ugyanaz a szar, mint a majmok világában.” Ez igen :) Azért még találkozunk Volton.

Július 31-én érkezik a multi-platinás, díjazott hard rock csapat, a Korn 8. stúdióalbuma.

A 2005. késő őszén megjelent See You On The Other Side után mindösszesen egy live-válogatást szállított le a Korn, tavaly májusban, Live & Rare címen.

Nagyjából ezidőtájt mondott búcsút az együttesnek a dobos, Silveria, akinek a helyére a Frank Zappa által is nagyra tartott Terry Bozzio érkezett. A neves dobos tagsága leginkább csak a stúdió-munkálatokra korlátozódott, a nyári USA turnén ugyanis Joey Jordison a Slipknot-ból, és a Bad Religion-ből ismert Brooks Wackerman is püföli még rajta kívül a dobokat, kiegészítő zenészként.

Mielőtt azonban turnéra indulnánk a Korn-nal, nézzük, mit is lehet tudni a megjelenés előtt álló albumról!
A produceri teendőket ezúttal is Atticus Ross látta el, aki a NIN hangzását is forradalmasította.

A cím-nélküliséget pedig, így kommentálta a banda énekese, Jonathan Davis: „Nem akartunk különösebb címkéket ragasztani erre az albumra. Nincsenek kötöttségei, korlátai, szóval, miért ne hívhatnák a rajongóink úgy, ahogy akarják?”
Az új Korn LP beharangozóját a Los Angeles-i KROQ rádió tartotta, itt már hallhatták az együttes hívei az Evolution című kislemezt.

Erről a dalról a következőket nyilatkozta Jonathan Davis: „Az Evolution rólunk, az emberi fajról szól. A majmok óta nem fejlődtünk tovább. Az állatok és az ember majdnem ugyanolyanok. … Nézd csak meg, milyen háborúkat vívunk, ugyanaz a szar, mint a majmok világában.”

A Korn tehát ugyanott folytatja, ahol két évvel ezelőtti stúdióalbumával abbahagyta. Közben azért tettek egy izgalmas kitérőt, az MTV Unplugged: KORN című felvételükkel, és Jay Leno show-műsorának közönségét is meglepték egy 25-tagú kísérőzenekarral.
Tehát, ha lesz címe az új Korn nagylemeznek, ha nem, egy biztos, ismét minőségi zenét kapnak tőlük a rajongók!

Kapcsolódó zenekarok:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.