Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 07 
¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Fish! | Hírek
Fish! (HU) Hírek
Stílus: -
2011. október 5., szerda, 07:15
Megjelent a Fish! legújabb, SAV című lemeze, amit mától ingyen lehet letölteni a zenekar honlapjáról. Az első videóklip a napokban jelenik meg, a banda pedig szeptember 30-án indul országjáró klubturnéra. A  ...
2008. április 28., hétfő, 23:38
Hát ezt is megértük, a Fish! kilencedik születésnapját ünnepli. Először is köszönet mindenkinek az eddigiekért, kedves közönségünknek, barátainknak, a rengeteg zenekarnak, akikkel együtt küldtük, a kluboknak, helyeknek, fesztiváloknak, ahol megfordultunk. Hogy mennyire  ...
Fish! cikkek a Hunderground Magazinban
Hardpop Karácsonyt Mindenkinek!
Bejglivel elrontott gyomrú látomások csütörtökön: halak gitároznak egy hajón, a Bébi akar puncit enni és tehetségkutató nyertes zenekarok akarnak rávenni a pogózásra. Fish!krisztián küldte a következőt a buliról.
Tovább >
Hekk Attack! - Fish! koncert a West Balkánban
Meglepetésekkel tarkított egész estés Fish! buli lesz november 8-án, csütörtökön a West Balkánban. Miért ott? Mert ott még nem volt. Milyen meglepetés? Mit akarnak ezek? Jó, nem kell beleőrülni, lesz klassz színpad és design, táncosok, vetítés, ilyesmi, zenei érdekességek, ami még nem volt. Ráadásul a jóravaló fiúk közönségbarát akciója ismét a lefogyasztható, 600 forintos belépő (volt már ilyen, sikerült is megtömni az A38 hajót szeptember elején). ( 2)
Tovább >
Big Kahuna Burger en concert
Fish!, The Big Royal Kunamaka Orchestra; A38, szeptember 1.
Bejött, ahogy kell. Nem mintha féltem volna a csalódástól, de a tetőteraszra hirdetett koncert azért nem lett teljesen átgondolva. Aztán mégis lent volt, és ütött. Csalódni a közönségben lehetett volna, de jól teljesített a publikum is. Tehát: aki nem volt ott, bánhatja!
Tovább >
Fish! szülinap!
Idén nyolc éves a Fish!, születésnapjukat pedig hol máshol ünnepelnék, ha nem a jó öreg Süss falai közt, ott, ahol legtöbbször játszottak a fővárosban. Kicsit szomorú apropóként a klub záróbulijainak egyike lesz a mostani koncert, de semmi sírás, hiszen a Fish! nem erről szól, sokkal inkább a felhőtlen (Süss Fel Nap, ugye) bulizásról.
Tovább >
A Subscribe ismét a fedélzeten!
Október 13.-án pénteken az A38 hajón tartja a Subscribe az őszi
nagyszabású buliját. A srácoknak a februári teltházas szülinapi koncertjük után, sikerült egy nyár alatt meghódítani a román közönséget; játszottak odaát a Clawfinger és a Deftones!
Tovább >
BPRNR hírek
Nemrég forgatta legújabb videóklipjét a Superbutt. A Better Machine már hallható a csapat harmadik lemezén a Balck Soup-on valamint a Myspace-en, az azonban biztos, hogy a klippel alátámasztva még azoknak is képes majd meglepetést okozni, akik már jól ismerik.
Tovább >
3. Bitangok éjszakája!
Harmadik alkalommal rendezik meg a JATE klub színpadán a radioe.hu keddi rock/metal mûsoráról elnevezett mini fesztivált a "Bitangok éjszakáját". Ezúttal is a keményebb zenére kiéhezett rajongókat várják a szervezõk.
Tovább >
BPRNR Ünnepeket!
Évet zár a BPRNR, minden szempontból sikereset, elég a "gittegylet" saját zenekarainak koncertjeit, vagy a külföldrõl idecsábított fellépõk bulijait megemlíteni. Boltokban - és a koncerteken - a BPRNR 3-as válogatáslemeze, ami azontúl, hogy csodálatos ajándék karácsonyra, még jó is, ráadásul csupa exkluzív nótát tartalmaz. És most a lényeg, fontos tudnivalók az ünnepekre:
Tovább >
ABC-A38: Magyar rendszám - nyugati kocsi
Nagyszerű program részesei lehettek mindazok, akik jelen voltak az A38- on megrendezésre került ABC Tehetségkutató magyarországi fordulóján.
Tovább >
Faith No More tribute buli
A Sziget fesztivál egyik kedvenc történése volt idén is a Faith No More tribute fellépése és mivel az óta nem is volt, most lesz. A Fish!, Hollywoodoo és Heaven Street Seven tagokból verbuválódott brigád immár három éve tiszteleg a legendás zenekar előtt, ezzel örvendeztetve meg önmagát és a rajongókat. Természetesen best of jellegű előadásra lehet számítani, az est bemelegítő szerepét az Everflash és a Fragments vállalja magára.
; Zenekar: EverFlash, Fish!, Fragments, Heaven Street Seven, Hollywoodoo; Buli: 2005-11-01 | Budapest
F(r)ish hírek
A sikeres nyári fesztiválturné után ismét klubkoncerten büntet a Fish! zenekar, az őszi/téli szezon első bulija a budapesti Trafó pincéjében lesz, október 13-án, vendég a Nuke. A régóta esedékes nagylemez - amin egy-két vérúj nóta is helyet kap majd - felvételei hamarosan befejeződnek, klipforgatás alakul, a stúdiózás miatt sok buli nem is várható idén, az érdeklődőknek a megjelenés emiatt is ajánlott.
Tovább >
A Dog Eat Dog Budapesten
A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb csapata, a Dog Eat Dog immár harmadszorra teszi tiszteletét hazánkban. Az All Boro Kings és Play Games lemezekkel az MTV kedvenceivé is vált rap/rock/hardcore úttörők ugyan pár éve nem adtak ki új felvételt, ennek ellenére folyamatosan turnéznak és állandó fellépői a nemzetközi snowboard és gördeszkaversenyeknek. Budapesti fellépésük vendégei az éppen itt stúdiózó francia Housebound, a VL45 és a
Fish! lesznek.
; Zenekar: DOG EAT DOG, Fish!, Housebound, VL45; Buli: 2005-05-27 | Budapest
Fish!, Brains, MZ/X koncert az A38 állóhajón
Eklektikus rockzene a hajón, táncolás, zúzás. Az estét a két lemezzel bíró, a feszességet némi pszichedéliával ellenpontozó MZ/X nyitja, akik mostanában külföld felé is kacsingatnak, ezért nem túl sűrű budapesti koncertjeik egyike lesz a mostani.
Tovább >
Best of Budapest
November 24-én a Warner/Magneoton gondozásában jelenik meg a pesti Budapest Rockandroll-színtér, avagy rock-vircsaft tizenöt előadóját bemutató BPRNR válogatáslemez legelső voluméja. A lemez neten postaköltséggel együtt 1790 HUF (www.superbutt.net, www.hippikiller.com biztosan, de nyaggasd a többi előadót is emilen), boltokban 1500, koncerteken pedig 1200-1400 körül lesz az ára. A borító a www.hippikiller.com oldalon tekinthető meg.
Tovább >
Adatok
Fish! (HU)
-
http://www.fishonline.hu
fish@fishonline.hu