Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Fish! | Hírek | Ingyen letölthető a Fish! új lemeze
2011. október 5., szerda, 07:15
Ingyen letölthető a Fish! új lemeze
Megjelent a Fish! legújabb, SAV című lemeze, amit mától ingyen lehet letölteni a zenekar honlapjáról. Az első videóklip a napokban jelenik meg, a banda pedig szeptember 30-án indul országjáró klubturnéra. A Fish! jelölést kapott az MTV European Music Awards Legjobb Magyar Előadó díjára. Ha győznek a közönségszavazáson, ők képviselhetik Magyarországot a belfasti gálán.

Ismét magasra tette a lécet az egyik legnépszerűbb magyar rockegyüttes, a Fish!. A legújabb, 11 dalt tartalmazó, SAV című album a korábbi kettőnél is karcosabban szól. Az élő, natúr rockhangzás olyan, mintha koncerten rögzítették volna a számokat. Az új lemez boltokba nem kerül, de a megjelenés napjától, szeptember 27-től bárki teljes egészében ingyen letöltheti flac és mp3 formátumban a zenekar honlapjáról, a fishonline.hu oldalról.

- Nem akarunk beállni a sorba és azon keseregni, milyen nehéz helyzetben van a hazai zeneipar, mert cd-vásárlás helyett mindenki kalózkodik. A Fish! korszerű banda, ezért elébe megyünk a trendnek, és ingyenesen elérhetővé tesszük a SAV összes dalát. Aki szereti a zenénket, hallgassa a lemezt, aztán pedig jöjjön el valamelyik élő koncertünkre tombolni - mondta Kovács Krisztián, a Fish! frontembere.

A megjelenés másnapján, szerdán 18 órától a zenekar a budapesti Butik Presszóban tart közönségtalálkozót, majd szeptember 30-án, pénteken országjáró klubturnéra indul a The Grenma és az Insane zenekarokkal. A koncertkörút első állomása Balmazújváros, majd októberben Nyíregyháza, Dunaújváros, Kaposvár, Eger, Békéscsaba, Szombathely, Veszprém, Debrecen, Budapest és Székesfehérvár következik. Novemberben Salgótarján, Tatabánya, Miskolc, Szeged és Győr, valamint az újvidéki Zenta és a felvidéki Dunaszerdahely egy-egy klubjában hallhatják a rajongók a Fish! élő koncertjét a SAV új dalaival, köztük a „Kellemetlen vagy” és a „Mi vagyunk itt” című slágergyanús számokkal.

A Fish! közben szavazásra is kéri a rajongóit.
– Nagy megtiszteltetés, hogy idén jelölést kaptunk az MTV European Music Awards díjra a Legjobb Magyar Előadó kategóriában. Különösen azért örülünk ennek, mert a magyar nyelvű számainkkal versenyezhetünk. Mivel a mezőny nagyon erős, arra kérjük a rajongóinkat, hogy a http://hu.mtvema.com/muveszek/fish oldalon szavazzanak ránk. Ha nyerünk, novemberben a Fish! utazhat Magyarország képviseletében a gálára az észak-írországi Belfastba - mondta Kovács Krisztián.

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Fish! hírek
2011. október 5., szerda, 07:15
Megjelent a Fish! legújabb, SAV című lemeze, amit mától ingyen lehet  ...
2008. április 28., hétfő, 23:38
Hát ezt is megértük, a Fish! kilencedik születésnapját ünnepli. Először is  ...
Adatok
Fish! (HU)
-
http://www.fishonline.hu
fish@fishonline.hu