Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 18 
¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Heaven Street Seven
Heaven Street Seven (HU)
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
Heaven Street Seven Üzenőfal (0)
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Heaven Street Seven koncertek
Heaven Street Seven Fotók
Még nincs feltöltve fotóalbum. Töltsd fel a zenekarod fotóit most >
Heaven Street Seven hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
Heaven Street Seven cikkek a Hunderground Magazinban
Bujtosi Underground
A Nyíregyháza egyik jelképeként emlegetett Bujtosi Szabadidő Csarnok ad otthont annak a nagyszabású underground rendezvénynek, amely a hazai zenei paletta legintenzívebb színeit sorakoztatja fel. Hat zenekar, számos DJ, kísérő rendezvényként teaház és kiállítások várják a komplex kulturális élményre vágyókat. Az országos elismertségű, a műfaj nagyjainak számító zenekarok mellett két nyíregyházi, feltörekvő formáció nyitja a koncertek sorát. Közülük az első a Zumbeispiel, több tehetségkutató verseny megnyerése után most dolgozik első lemezén. A 2005-ben alakult zenekarnak a korábbi feldolgozások után mára kialakult saját stílusa, a funk-rock elemeket mutató számaikhoz új színt hozott MC1000, akivel együtt jöttek a csapat zenéjébe a reaggie témák.
Tovább >
A MyMusic bemutatja: Mennyei party az A38-on a Heaven Street Sevennel
Szeptember 18-án immár harmadjára száll hajóra a MyMusic partyszervíz, és mivel az előző bulik sikeréből mindenképp rendszert szeretnénk csinálni, most sem tettük lejjebb a lécet. Az A38 hajón ismét egy esetleges rezonanciakatasztrófára készülhetünk, ezúttal a Heaven Street Seven és a The Hated Tomorrow közreműködésével.
Tovább >
Olvasd el Hunderground Magazinban megjelent összes cikket >
Adatok
-
http://www.hs7.hu
heavenstreet7@hotmail.com
Heaven Street Seven biográfia
Biográfia: 1995. Több éves tervezgetés, "teaházi akusztikus zenélgetés" és a kollégium női zuhanyzójában rögzített barkácsfelvételek után megalakul a Heaven Street Seven. Az alapító tagok Szűcs Krisztián és Németh Róbert (főiskolai évfolyamtársak Esztergomban) valamint Orbán Gyula és Kiss Endre (korábban együtt zenéltek a paksi Houdinis zenekarban). Ez év nyarán - Stuttgartban, Bernhard Hahn hangmérnök baráti segítségével - elkészül a debütáló anyag, a Tick Tock No Fear, mely az év őszén jelenik meg magánkiadásban. Az első komolyabb koncertek. Start. 1996. 1995. őszétől, az ugyancsak houdinis-es múltú  ... Olvasd el a teljes biográfiát >