Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 28 
¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | The Moog | Hírek
The Moog (HU) Hírek
Stílus: -
The Moog cikkek a Hunderground Magazinban
Second Hand pop ipar
avagy hogyan csináljunk a kutyából párizsit, ha már szalonna úgysem lehet
Sosenemromló konzerv löncshús
Ugye mindenki emlékszik azokra a boldog és felhőtlen napokra, amikor az ember nem látott rá, hogy mekkora gagyi, „vedd meg!”, „add el!” manipulációáradat fertőzi az emberek ízlésvilágát. De jó is volt. S míg apáink az Óó Lédi Enn című okádék elől próbáltak a Deep Purple meg a Black Sabbath oltalmazó karjai közé menekülni, addig ma mi a minden irányból ránk törő dákó arcú Pákók, és a Soltész hajú Márkok elől a föld alá is hiába menekülünk, hiszen a négyes metrónak és a legújabb zenecsatornának köszönhetően, már az underground világát is betölti a szorgosan sztárt farigcsáló munkagépek zaja. A föld alatt is rendkívüli intenzitással zajlik a reconstruction.
Tovább >
Monstre amerikai turné előtt a The Moog
A fiatal együttes február végén indul első, hathetes amerikai turnéjára, mely összesen körülbelül 30 koncertet foglal magában. Március közepén érkezik majd a koncertsorozat a texasi Austin városába, ahol minden évben megrendezik a South By South West elnevezésű 4 napos rendezvénysorozatot (a MIDEM amerikai megfelelője), amelyen összesen több mint ezer zenekar lép színpadra.
Tovább >
To Beat Or Not To Beat
A Moog 2003 novemberében alakult, és alig pár hónap alatt összedobtak egy repertoárt, ami nagyon is nyilvánvalóan magán hordozta a Strokes és már garázszenekarok hatását.
Tovább >
Moog, Supersonic, E.Z.Basic @ Süss Fel Nap
Budapest, 2006. január 6.
Valójában a felirat téves, ugyanis ez a koncertbeszámoló a Moog produkciójának kritizálására nem szerzett létjogosultságot, melynek egyetlen nem is olyan prózai oka van: lekéstem őket. Pedig a meghirdetettnél később kezdhetett a banda, hiszen ez így "szokás".
Tovább >
ABC-A38: Magyar rendszám - nyugati kocsi
Nagyszerű program részesei lehettek mindazok, akik jelen voltak az A38- on megrendezésre került ABC Tehetségkutató magyarországi fordulóján.
Tovább >
Beszámoló: E.Z. Basic, The Trausers, Moog@Tűzraktár, Budapest 2005. október 28
Nem hiszem, hogy valaha is elérkezett volna az az alkalom, hogy magamtól elnézzek egy indie bulira. Ennek ellenére nem zárkóztam el kedves pajtásom invitálása elől. Bár az előadók szinte teljesen ismeretlenek voltak számomra, a hely annál inkább vonzott, s meg is tette a maga hatását. A Tűzraktár omladozó, telefirkált falai és a hatalmas terem, ahol maga a koncert zajlott nagyszerű terepet szolgáltat az underground számára...
Tovább >
"... és három részeg osztrák azt mondja nekünk a koncert után, hogy: ’Es war gut!’, akkor én már boldog leszek" - interjú a Moog-gal
ABC Tehetségkutató interjúsorozat, I. rész
November 13-án kerül megrendezésre az Austrian Band Contest végső magyarországi megmérettetése, melyen kiderül melyik négy zenekar képviseli hazánkat. A versennyel, illetve a jövőbeli tervekkel kapcsolatban kérdeztük a zsűri által kiválasztott 10 zenekart. Az első interjú a személyes kedvencemmel, a Moog zenekarral készült. A zenekarról elöljáróban annyit érdemes tudni, hogy a lányok megőrülnek értük (na meg a fiúk is, de remélhetőleg ők csak a zenéért vannak oda), és habár egy viszonylag fiatal bandáról van szó, már olyan zenekarok élőzenekaraként játszhattak, mint a Heaven Street Seven vagy a New Idea Society. Tehát nézzük hogyan is látja a tehetségkutatóval kapcsolatos helyzetet a magyar indie zenei színtért felpezsdítő Moog zenekar énekese, Szabó Tamás!
Tovább >
Koncertbeszámoló nemcsak lányoknak…
Moog, Heaven Street Seven - Gödör Klub, 2005.10.07 Budapest
A koncert jó volt. Biztos pontosan dobolt a dobos, hibátlanul énekelt az énekes, és korrekt volt a hangosítás is. De a szakmai dolgokhoz nem értek Sőt még a számcímeket is képtelen vagyok megjegyezni. Ezért álljon itt egy cikk egy lány számszögéből!
Tovább >
FuckToTheMusic Presents: New Idea Society (USA) @ Süss Fel Nap
A 'name dropping' kifejezést arra szokás használni, amikor egy zenekarban több olyan tag is felbukkan, akik már ismertebb zenekarokban is megfordultak. Az ember nem is gondolná, hogy a teljesen ártatlannak tűnő New Idea Society név mögött egy olyan zenekar rejtőzik akiknél elkerülhetetlen a tagok előéletének megemlítése.
Tovább >
Adatok
-
http://www.moog.hu
nortbergl@yahoo.com