Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 28 
¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | The Moog
The Moog (HU)
Stílus: -
The Moog Üzenőfal (0)
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
The Moog koncertek
The Moog Fotók
Még nincs feltöltve fotóalbum. Töltsd fel a zenekarod fotóit most >
The Moog hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
The Moog cikkek a Hunderground Magazinban
Second Hand pop ipar
avagy hogyan csináljunk a kutyából párizsit, ha már szalonna úgysem lehet
Sosenemromló konzerv löncshús
Ugye mindenki emlékszik azokra a boldog és felhőtlen napokra, amikor az ember nem látott rá, hogy mekkora gagyi, „vedd meg!”, „add el!” manipulációáradat fertőzi az emberek ízlésvilágát. De jó is volt. S míg apáink az Óó Lédi Enn című okádék elől próbáltak a Deep Purple meg a Black Sabbath oltalmazó karjai közé menekülni, addig ma mi a minden irányból ránk törő dákó arcú Pákók, és a Soltész hajú Márkok elől a föld alá is hiába menekülünk, hiszen a négyes metrónak és a legújabb zenecsatornának köszönhetően, már az underground világát is betölti a szorgosan sztárt farigcsáló munkagépek zaja. A föld alatt is rendkívüli intenzitással zajlik a reconstruction.
Tovább >
Monstre amerikai turné előtt a The Moog
A fiatal együttes február végén indul első, hathetes amerikai turnéjára, mely összesen körülbelül 30 koncertet foglal magában. Március közepén érkezik majd a koncertsorozat a texasi Austin városába, ahol minden évben megrendezik a South By South West elnevezésű 4 napos rendezvénysorozatot (a MIDEM amerikai megfelelője), amelyen összesen több mint ezer zenekar lép színpadra.
Tovább >
Olvasd el Hunderground Magazinban megjelent összes cikket >
Adatok
-
http://www.moog.hu
nortbergl@yahoo.com
The Moog biográfia
A zenekar 2004 februárjában nyerte el jelenlegi formáját.(Szabó Tamás-ének, billentyű; Szabó Csaba-basszus; Ladányi Norbert-gitár; Bajor Ádám-gitár; Dorozsmai Gergő-dob, csörgő). A zenekar élete a szokásos klubozással indult, amit 2004 májusában egy nagyobb rangú koncert tört meg. Ekkor sikerült játszanunk az első No Future fesztiválon, mely a Wan 2 szervezésében, a Kultiplexben került megrendezésre. 2004 nyarán sikerült eljutnunk Krakkóba, ahol igen nagy plénum előtt sikerült játszanunk, aminek pozitív visszhangja is volt a helyi sajtóban. Emellett és ezután folytatódott a klubozás és pár nagyobb  ... Olvasd el a teljes biográfiát >