Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 25 
¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Ad Astra | Hírek
Ad Astra (HU) Hírek
Stílus: -
Ad Astra cikkek a Hunderground Magazinban
Proghead Fest
Avalon Club, Budapest, 2008.01.13. Fellépők: Ad Astra, Dreyelands, Mistheria, Everwood
Már tavaly óta vártam ezt az estét, igaz, eredetileg az A38 volt megjelölve helyszínként, később ez változott, így a nem olyan rég megnyílt Avalon Clubban rendezték meg a bulit. A fellépők listája is változott, déli szomszédainktól a Draconian nem jött, helyette ugrott be a hazai prog power banda, az Ad Astra.
Tovább >
PROGHEAD Fesztivál – PROGramváltozás!
Most vasárnap kerül megrendezésre a PROGHEAD fesztivál. Eredetileg a szerb DRACONIC zenekar is fellépett volna az este folyamán, de sajnos a schengeni egyezmény kiterjesztése miatt Szerbiában szigorítások léptek életbe a vízumok kiadását illetően, és a csapat egy része nem kapta meg a vízumot. Emiatt az utolsó pillanatban le kellett mondaniuk a koncertet. Helyettük a budapesti AD ASTRA zenekar fogja nyitni a fesztivált!
Tovább >
Nightmare on Nyár Street
Újra zúz a belvárosi zúzda
Szeretjük, amikor ilyen igen pici klubok felvállalnak komoly koncertprogramot, főleg az ingatlanbizniszeiről híres hetedik kerületben (nem New Yorkben, ittan). Lehet, hogy az ingatlanok amortizációja a mögöttes cél, de ez minket nem érdekel: metál a köbön, és kész! (Amúgy ingyenesen, dehát ez senkit sem érdekel...)
Tovább >
Taste Of Metal Fesztivál – TűzTate ’07.07.19.
(Ad Astra, Mindfields Factory, Wendigo, Everwood)
A Kultiplexes lemezbemutatóval együtt már legalább háromszor terveztem, hogy megnézem élőben a Wendigot, de valahogy mindig közbejött valami. Most eldöntöttem, hogy legyőzve minden nehézséget – ötven fokos hőséget és olthatatlan szomjúságot – ott kell lennem a TűzTate-ben. Eredetileg nem akartam írni a buliról, szórakozni, lazítani mentem, de mivel már két éjszakám és egy napom jó részét át- meg átszövik a koncert emlékképei és a Wendigo fantasztikus dallamai, mégis „tollat” ragadtam.
Tovább >
MetalMania Kisszínpad pénteken
Már ezen a héten belendül az idei MetalMania, hiszen a 23-ai fesztivál előtt egy héttel, március 16-án öt hazai metálgárda: a Casketgarden, a Stonedirt, az Ad Astra, a Gate Of Darkness és egy Pantera tribute zenekar betonoz majd a Kultiplex színpadán. A "MetalMania Kisszínpad" névre keresztelt estén a fesztiváljeggyel rendelkezők ingyen vehetnek részt.
Tovább >
Emergenza tehetségkutató fesztivál @ Kultiplex
2007. február 14-18. és március 21-24.
2007-ben Magyarországon is elindul az Emergenza tehetségkutató verseny, a világ egyik legnagyobb tehetségkutató fesztiválja, mely Európában és Amerikában mintegy 150 városban kerül egrendezésre. A fesztiválon minden, lemezszerződéssel még nem rendelkező zenekar elindulhat a világhírnév felé.
Tovább >
Adatok
-
http://www.adastramusic.hu
adastra@index.hu