Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 25 
¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Human Error | Hírek
Human Error (HU) Hírek
Stílus: -
Human Error cikkek a Hunderground Magazinban
Horvát-Magyar punk találkozó @ Budapest, Kuplung
A nemzet ünnepén egy kicsit másképp is el lehet majd tölteni az időt, hiszen március 15 . –én este a belvárosi Kuplung (VI Király utca 46 ) nevű helyen egy jó kis mulatság fogja kezdetét venni.
Tovább >
Zsigeri gyalulás sztereóban
Hide And Seek, Human Error, Cołiseum
Nem tegnap – sőt, lassan nem is idén – volt a koncert, amiről most írok, de a mondás szerint ugyebár jobb későn, mint soha. A mondást pedig ezúttal igaznak érzem, mivel a Cołiseum megérdemli, hogy megemlékezzünk a budapesti fellépéséről. De kezdjük az elején, sőt még annál is előbb, vagyis az este leírása előtt még pár szót ejtenék a főbandáról, tényleg csak röviden.
Tovább >
Folytassa: Wartime party 11.
Október 17-én, szerdán este 20 órától kerül megrendezésre a következő Wartime party, ezúttal az ex-marco polo, az After Music klub lesz a helyszín! Azt est fénypontja az angol Krupskaya lesz, akik mindössze két éve alakultak, de már kiadtak egy csomó lemezt és egyik turnéjukat követi a másik.
Tovább >
D-beat, orkok, vérhányás – Wartime Party 10
Kultiplex kisterem, Budapest, 2007.08.28
Csehországban valami hihetetlen erős felhozatal van grind/crust bandákból, ráadásul egyik jobb, mint a másik, így aztán nem volt kérdés számomra, hogy elmenjek-e megnézni a cseh Guided Cradle – saját szavaikkal: ’Evil Barbaric Orc Crust’ – fellépését a 10. Wartime Party keretében a Kultiplex kistermébe. Pláne hogy olyan magyar bandák is játszottak ott aznap, mint az Another Way, a Human Error, és a Jack.
Tovább >
The Locust (USA) @ Kultiplex
Az est hivatalosan fő zenekara a san diego-i The Locust, akik örült szintetizátoros screamo/grind zenéjükkel és színpadi megjelenésükkel vívták ki az underground zenerajongók figyelmét a 90-es évek végén. Azóta megfordultak a pályát indító GSL (Mars Volta, !!!, Jagaz Jazzsist), mellett olyan kiadóknál is mint pl a Mike Patton által alapított Ipecac, vagy az Epitaph alkiadójaként ismert Anti Recordsnál.
Tovább >
A Human Error dobost keres!
Sajnos az eddigi dobosunk, Dae nemsokára külföldre fog költözni, ezért ezerrel keressük az utódjat! Csak határozott, kitartó és legfőképp megbízható arcok jelentkezzenek!
Tovább >
Wartime party 8.
Január 6.-án ismét egy újabb Wartime party kerül megrendezésre, szám szerint a nyolcadik. A fő attrakció ezúttal a cseh Say Why? fellépése lesz, akik old school punkos grindcoret nyomnak, a régi Napalm Death és Dropdead stílusában!
Tovább >
Új Human Error album
Tíz év aktív zenélés, sok rövidebb anyag után megjelent a Human Error első teljes albuma CDn a mexikói EBM Records kiadásában! 17 brutális, gyors és húzós crusty/grind/hardcore dal megközelítőleg fél órában.
Tovább >
Night Of Noise Fest II
Ezen az estén 5 zenekar fog a húrok közé csapni. Igazi stíluskavalkádnak nézünk elébe, de csakis a durva muzsikák világából. Az estét a fiatalokból álló Nazca fogja indítani. Modern hc/metal muzsikájukkal hamar ugrálásra/mosholásra fogják az embereket késztetni.
Tovább >
Wartime Party 6 és 7
A brazil Ataque Periferico gyors, direkt, beleapofádbahardcoret játszik és végre Budapestre is eljönnek az őszi, hathetes Európa turnéjuk alkalmával!
Tovább >
Wartime Partytime 3-4
Folytatódik a Wartime party koncertsorozat! Ezúttal a japán Bathtub Shitter lesz a vendégünk, akik súlyos HC/death/grind koktélt nyomnak! Legújabb lemezük a dance hall grind nemrég jelent meg, ebből adódóan átrepülnek Európába, hogy egy fasza kis lemezbemutató turnét nyomjanak.
Tovább >
Wartime Party 1.
Április 12.-én, szerdán este a gyors és erőteljes hardcorepunk rajongóira kihagyhatatlan móka vár a Marco Polo klubban.
Tovább >
Evil (PL) @ Music Factory
Március 26.-án,vasárnap a lengyel EVIL fog játszani a Music Factoryban! A Selfhate és az Infekcija tagok által összehozott banda először csak projectként indult, de mára igen aktív lett. Erőteljesen metal hatású hardcoret nyomnak, amiben ott vannak az ős-punk gyökerek is és néha még egy-két grind rész is belefér.
Tovább >
In Grind We Crust!
Pontos kezdés, pontos befejezés!!!
December elsején egy valóban nem mindennapi nemzetközi banda jön el hozzánk a svájci székhelyű J'M'EN FOUS. A csapat tagjai már rengeteg más zenekarban is zenéltek korábban ezek közül a legismertebb a HEADACHE volt, akik diló, megtekert, agyas, kísérletezős HCpunkot nyomtak. A J'M'EN FOUS ott folytatja, ahol a HEADACHE abbahagyta. Két basszusgitáros is játszik náluk, szóval senki se számítson átlagos dalszerkezetekre és megoldásokra!
Tovább >
Adatok
-
http://www.humanerror.hu
disbeatrawpunk@freemail.hu