Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 01 
¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Heaven Street Seven | Hírek
Heaven Street Seven (HU) Hírek
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
Heaven Street Seven cikkek a Hunderground Magazinban
Bujtosi Underground
A Nyíregyháza egyik jelképeként emlegetett Bujtosi Szabadidő Csarnok ad otthont annak a nagyszabású underground rendezvénynek, amely a hazai zenei paletta legintenzívebb színeit sorakoztatja fel. Hat zenekar, számos DJ, kísérő rendezvényként teaház és kiállítások várják a komplex kulturális élményre vágyókat. Az országos elismertségű, a műfaj nagyjainak számító zenekarok mellett két nyíregyházi, feltörekvő formáció nyitja a koncertek sorát. Közülük az első a Zumbeispiel, több tehetségkutató verseny megnyerése után most dolgozik első lemezén. A 2005-ben alakult zenekarnak a korábbi feldolgozások után mára kialakult saját stílusa, a funk-rock elemeket mutató számaikhoz új színt hozott MC1000, akivel együtt jöttek a csapat zenéjébe a reaggie témák.
Tovább >
A MyMusic bemutatja: Mennyei party az A38-on a Heaven Street Sevennel
Szeptember 18-án immár harmadjára száll hajóra a MyMusic partyszervíz, és mivel az előző bulik sikeréből mindenképp rendszert szeretnénk csinálni, most sem tettük lejjebb a lécet. Az A38 hajón ismét egy esetleges rezonanciakatasztrófára készülhetünk, ezúttal a Heaven Street Seven és a The Hated Tomorrow közreműködésével.
Tovább >
Morrissey @ Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpad
Morrissey 2006. július 5-én Budapesten, a Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpadán örvendezteti meg rajongóit. Az alternatív rockzene legendája először játszik Magyarországon.
Tovább >
Vekeri-tó fesztivál
Debrecen, 2006. június 24.
Úgy indultam el, hogy az országban keleten vannak a legjobb bulik, de akkor még nem kalkuláltam bele a jelen pillanatban is zajló labdarúgó világbajnokság nyolcad döntőit, a fesztiválszezonhoz menetrendszerűen csatlakozó esőzést, és azt, hogy a fesztivállátogatók átlagéletkora jóval alattam van. Arról nem is beszélve, hogy a férfi nem közel sem éri el a nem rég felállított spanyol szintet. Hiszen egy jó bulihoz ez is elengedhetetlenül szükséges. Persze, mondom én ezt szingliként.
Tovább >
Faith No More tribute buli
A Sziget fesztivál egyik kedvenc történése volt idén is a Faith No More tribute fellépése és mivel az óta nem is volt, most lesz. A Fish!, Hollywoodoo és Heaven Street Seven tagokból verbuválódott brigád immár három éve tiszteleg a legendás zenekar előtt, ezzel örvendeztetve meg önmagát és a rajongókat. Természetesen best of jellegű előadásra lehet számítani, az est bemelegítő szerepét az Everflash és a Fragments vállalja magára.
; Zenekar: EverFlash, Fish!, Fragments, Heaven Street Seven, Hollywoodoo; Buli: 2005-11-01 | Budapest
Koncertbeszámoló nemcsak lányoknak…
Moog, Heaven Street Seven - Gödör Klub, 2005.10.07 Budapest
A koncert jó volt. Biztos pontosan dobolt a dobos, hibátlanul énekelt az énekes, és korrekt volt a hangosítás is. De a szakmai dolgokhoz nem értek Sőt még a számcímeket is képtelen vagyok megjegyezni. Ezért álljon itt egy cikk egy lány számszögéből!
Tovább >
Jazz korszak
Heaven Street Seven, Zöld Pardon, Budapest 2005. június 27.
A Heaven Street Seven zenekarral, mint oly sok más zenekarral való kapcsolatom a Neo miatt alakult ki. Mint ahogy minden út Rómába vezet, nekem sok minden a Neoból gyökerezik.
Tovább >
Adatok
-
http://www.hs7.hu
heavenstreet7@hotmail.com