Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Nuke | Hírek
Nuke (HU) Hírek
Stílus: -
2008. november 17., hétfő, 07:59
Hétfőtől kapható a Nuke első albuma, a Soul Injection. Régóta ígérgettük, hát most elérkezett. Még misem hisszük el de így van. Kérlek titeket, hogy tegyétek ki hírnek! A www.myspace.com/postindustrialmotorcore címen 3  ...
Nuke cikkek a Hunderground Magazinban
Akarsz zúzni egyet még karácsoy előtt?
Egy gyors zúzdainfó a Nuke-tól: "Mivel annyian akartok minket ;) , csak a Ti kedvetekért rendezünk egy uccsó bulit ebben az évben, amely a mármár legendás Wigwam2-ben kerül megrendezésre (BP. VII. Krúdy Gyula u. 17). Az este fő vendége a Wackor, és a Nuke, tehát ha SlayerCsabi lesz baj nem lesz... lesz viszont brutális rendbontás, és hangulat."
; Zenekar: Nuke, Wackor; Buli: 2007-12-22 | Budapest
Sziget 15, 1. nap, észak-északkelet
Idén immár a tizenötödik Sziget fesztiválra kerül sor Óbudán, a Hajógyári-szigeten; a ’93-ban indult sorozat időközben Európa egyik legjelentősebb éves kulturális eseményévé nőtte ki magát. Ezzel együtt soha nem vonzott túlzottan, mégpedig leginkább azért, mert soha nem hívtak olyan előadót, aki igazán érdekelt volna. Illetve ez így nem igaz, csakhogy aki érdekelt volna, azt többnyire meg tudtam nézni máshol, máskor is. Idén viszont az átlagnál izgatottabban vártam az eseményt, mivel pár hónapja újra felfedeztem magamnak nyolcadikas általános iskolás korom egyik kedvencét, a Nitzer Ebbet, egyikét azon kevés előadónak, amiket ma is meg bírok hallgatni az akkori kedvencek közül. Nem kicsit szánalmas, hogy a programfüzet szerint német előadóról beszélünk, hiszen náluk britebbet keresve sem lehet találni a Sziget idei fellépői közül (legalább a Napalm Death-t sikerült eltalálni, ha már a britek szóba kerültek).
Tovább >
Emergenza tehetségkutató fesztivál @ Kultiplex
2007. február 14-18. és március 21-24.
2007-ben Magyarországon is elindul az Emergenza tehetségkutató verseny, a világ egyik legnagyobb tehetségkutató fesztiválja, mely Európában és Amerikában mintegy 150 városban kerül egrendezésre. A fesztiválon minden, lemezszerződéssel még nem rendelkező zenekar elindulhat a világhírnév felé.
Tovább >
Hollywoodoo lemezbemutató koncert
A Hollywoodoo szeptemberben jelentette meg harmadik nagylemezét, Azistenlába címmel. Az új dalokból már hallhattunk ízelítőt szeptemberben a Blue River Állóhajón, ahol a koncert előtt sor került a Taxidermia című film premier előtti vetítésére, melyben Trócsányi Gergő játssza az egyik főszerepet.
Tovább >
ABC-A38: Magyar rendszám - nyugati kocsi
Nagyszerű program részesei lehettek mindazok, akik jelen voltak az A38- on megrendezésre került ABC Tehetségkutató magyarországi fordulóján.
Tovább >
"Nagyon nagy buli lehet a többiekkel együtt kiutazni és halálra sokkolni az osztrákokat" - interjú a Nuke-kal
ABC Tehetségkutató interjúsorozat, VIII. rész
A Nuke zenekart is megkérdeztük az ABC Tehetségkutató verseny kapcsán, és egyből vallanak is magukróll: "A zenekar 2001 ben alakult, komolyabb sikereket 2004/2005-ben sikerült elérnünk, miután felvettük a 4 számot tartalmazó Junkyard EP-t. Bekerültünk a VIVA tehetségvadászat középdöntőjébe, valamint sikerült több nagyobb zenekar előtt vendégeskedni (Rémember, Fish!, Subscribe). Jelenleg a Wackor őszi turnéjának vagyunk a vendégei."
Tovább >
F(r)ish hírek
A sikeres nyári fesztiválturné után ismét klubkoncerten büntet a Fish! zenekar, az őszi/téli szezon első bulija a budapesti Trafó pincéjében lesz, október 13-án, vendég a Nuke. A régóta esedékes nagylemez - amin egy-két vérúj nóta is helyet kap majd - felvételei hamarosan befejeződnek, klipforgatás alakul, a stúdiózás miatt sok buli nem is várható idén, az érdeklődőknek a megjelenés emiatt is ajánlott.
Tovább >
Adatok
Nuke (HU)
-
http://www.nukemusic.net/
nuke@nukemusic.net