Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 20 
¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Nuke
Nuke (HU)
Stílus: -
Nuke Üzenőfal (0)
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Nuke koncertek
Nuke Fotók
Még nincs feltöltve fotóalbum. Töltsd fel a zenekarod fotóit most >
Nuke hírek
2008. november 17., hétfő, 07:59
Hétfőtől kapható a Nuke első albuma, a Soul Injection. Régóta ígérgettük,  ...
Nuke cikkek a Hunderground Magazinban
Akarsz zúzni egyet még karácsoy előtt?
Egy gyors zúzdainfó a Nuke-tól: "Mivel annyian akartok minket ;) , csak a Ti kedvetekért rendezünk egy uccsó bulit ebben az évben, amely a mármár legendás Wigwam2-ben kerül megrendezésre (BP. VII. Krúdy Gyula u. 17). Az este fő vendége a Wackor, és a Nuke, tehát ha SlayerCsabi lesz baj nem lesz... lesz viszont brutális rendbontás, és hangulat."
; Zenekar: Nuke, Wackor; Buli: 2007-12-22 | Budapest
Sziget 15, 1. nap, észak-északkelet
Idén immár a tizenötödik Sziget fesztiválra kerül sor Óbudán, a Hajógyári-szigeten; a ’93-ban indult sorozat időközben Európa egyik legjelentősebb éves kulturális eseményévé nőtte ki magát. Ezzel együtt soha nem vonzott túlzottan, mégpedig leginkább azért, mert soha nem hívtak olyan előadót, aki igazán érdekelt volna. Illetve ez így nem igaz, csakhogy aki érdekelt volna, azt többnyire meg tudtam nézni máshol, máskor is. Idén viszont az átlagnál izgatottabban vártam az eseményt, mivel pár hónapja újra felfedeztem magamnak nyolcadikas általános iskolás korom egyik kedvencét, a Nitzer Ebbet, egyikét azon kevés előadónak, amiket ma is meg bírok hallgatni az akkori kedvencek közül. Nem kicsit szánalmas, hogy a programfüzet szerint német előadóról beszélünk, hiszen náluk britebbet keresve sem lehet találni a Sziget idei fellépői közül (legalább a Napalm Death-t sikerült eltalálni, ha már a britek szóba kerültek).
Tovább >
Olvasd el Hunderground Magazinban megjelent összes cikket >
Adatok
Nuke (HU)
-
http://www.nukemusic.net/
nuke@nukemusic.net
Nuke biográfia
[kezdetek] A zenekar alakulása 2001-re tehetõ, bár ez nem konkrét megalakulása volt a NUKE zenekarnak, hanem egyfajta baráti örömzenélés, melynek tagjai megegyeztek a mai felállással, azzal a kivétellel, hogy Recska helyén Bokodi Bálint dobolt aki jelenleg a Gloaming zenekarban kamatoztatja énektudását. Az alapfelállásban két ember volt (Ádám - gitár, Bálint - dob) még a gimnázium elött, akikhez késobb csatlakozott Sipos Andris és Váradi Attila, mint két újabb gitáros, de mivel három gitár egy dob felállás nem igazán volt nyerõ ötlet, ezért Attila  ... Olvasd el a teljes biográfiát >