Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | VL45 | Hírek
VL45 (HU) Hírek
Stílus: -
VL45 cikkek a Hunderground Magazinban
IV. TarzanSite.hu szülinapi buli
A www.tarzansite.hu idén ünnepli negyedik szülinapját a székesfehérvári FeZeN Klubban, május végén, pont a vizsgaidőszak elején és az érettségi szünet kellős közepén, szóval...
Tovább >
Elmarad a Down
Ha igaz a levél, amit kaptunk a VL45-től: "Sajnálattal közlöm, hogy elmarad a DOWN holnapra meghirdetett budapesti koncertje technikai okok miatt. Az előre megváltott jegyek visszaváltásáról a szervezők hamarosan gondoskodni fognak." Nem baj, van youtube:
Tovább >
The Shadows Booking fesztivál @ Győr, V2
December közepén kerül megrendezésre az első The Shadows Booking Fesztivál. A helyszín a már megszokott V2 állóhajó, a program, pedig a következő lesz 2 napon keresztül: Az első nap két főbandája a Subscribe által létrehozott Guilty Parties (Rage Against The Machine Tribute banda), a másik, pedig nem más, mint a nemrégiben vadiúj lemezzel jelentkező Subscribe!
Tovább >
H-blockx (D) @ Budapest, A38
Remélhetőleg még sokan emlékeznek a német H-blockx zenekarra. Láthattuk már őket párszor itt, Budapesten is, játszottak a Szigeten illetve az E-klubban egyaránt. A kilencvenes évek közepén a Time To Move című lemezükkel hatalmasat robbantottak, az album dalai az akkori fiatal modern rock/metal/crossover generáció himnuszává váltak és ezzel a zenekar óriási népszerűségre tett szert egész Európában.
Tovább >
Sziget 15, 1. nap, észak-északkelet
Idén immár a tizenötödik Sziget fesztiválra kerül sor Óbudán, a Hajógyári-szigeten; a ’93-ban indult sorozat időközben Európa egyik legjelentősebb éves kulturális eseményévé nőtte ki magát. Ezzel együtt soha nem vonzott túlzottan, mégpedig leginkább azért, mert soha nem hívtak olyan előadót, aki igazán érdekelt volna. Illetve ez így nem igaz, csakhogy aki érdekelt volna, azt többnyire meg tudtam nézni máshol, máskor is. Idén viszont az átlagnál izgatottabban vártam az eseményt, mivel pár hónapja újra felfedeztem magamnak nyolcadikas általános iskolás korom egyik kedvencét, a Nitzer Ebbet, egyikét azon kevés előadónak, amiket ma is meg bírok hallgatni az akkori kedvencek közül. Nem kicsit szánalmas, hogy a programfüzet szerint német előadóról beszélünk, hiszen náluk britebbet keresve sem lehet találni a Sziget idei fellépői közül (legalább a Napalm Death-t sikerült eltalálni, ha már a britek szóba kerültek).
Tovább >
A VL45 Olaszországban
A VL45 zenekar már jó ideje bimbódzó kapcsolatot ápol az olasz stoner nemzedék ifjú, de annál ígéretesebb tehetségével a pescarai Zippo-val. Az MXH-tól nyert pályázati összeg nagyot lendített a nemes ügyön, így aztán március végén két koncert erejéig Olaszországba látogat a VL45, Zippóék pedig áprilisban jönnek Budapestre!
Tovább >
Emergenza tehetségkutató fesztivál @ Kultiplex
2007. február 14-18. és március 21-24.
2007-ben Magyarországon is elindul az Emergenza tehetségkutató verseny, a világ egyik legnagyobb tehetségkutató fesztiválja, mely Európában és Amerikában mintegy 150 városban kerül egrendezésre. A fesztiválon minden, lemezszerződéssel még nem rendelkező zenekar elindulhat a világhírnév felé.
Tovább >
3. Bitangok éjszakája!
Harmadik alkalommal rendezik meg a JATE klub színpadán a radioe.hu keddi rock/metal mûsoráról elnevezett mini fesztivált a "Bitangok éjszakáját". Ezúttal is a keményebb zenére kiéhezett rajongókat várják a szervezõk.
Tovább >
Neck Sprain, Velvet Stab, VL45 @ Süssfelnap, Budapest 2005. november 8.
Korábban úgy gondoltam, a koncertszervezésnél nincs stresszesebb munka, majd közösen, az egyik munkatársammal írtunk beszámolót egy indie buliról és majdnem pályát kellett módosítanom, a túlságosan sok izgalom miatt.
Tovább >
A Dog Eat Dog Budapesten
A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb csapata, a Dog Eat Dog immár harmadszorra teszi tiszteletét hazánkban. Az All Boro Kings és Play Games lemezekkel az MTV kedvenceivé is vált rap/rock/hardcore úttörők ugyan pár éve nem adtak ki új felvételt, ennek ellenére folyamatosan turnéznak és állandó fellépői a nemzetközi snowboard és gördeszkaversenyeknek. Budapesti fellépésük vendégei az éppen itt stúdiózó francia Housebound, a VL45 és a
Fish! lesznek.
; Zenekar: DOG EAT DOG, Fish!, Housebound, VL45; Buli: 2005-05-27 | Budapest
Ajánló a hétvégére
Május 6: Guilty Parties (R.A.T.M. Tribute Band), Insane, Mind The Gap, VL 45 @ Budapest, Cool Rock Cafe; május 7: Deep Insight (FIN), Fragments, Grungetire @ Budapest – Marco Polo Club.
Tovább >
Adatok
VL45 (HU)
-
http://www.vl45.hu
info@vl45.hu