Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 20 
¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Chief Rebel Angel | Hírek
Chief Rebel Angel (HU) Hírek
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
Chief Rebel Angel cikkek a Hunderground Magazinban
Neck Sprain @ Budapest, Dürer Kert
A NECK SPRAIN Budapesten legutóbb májusban játszott, emellett a nyári fesztiválszezon utáni országos klubéletben sem tűnt fel, inkább szép komótosan a negyedik sorlemezük dalai megkreálásával foglalatoskodnak szabadidejükben.
Tovább >
Embers, fallenintoashes, Chief Rebel Angel, Nasmith @ BlueHell
Hardcore vagy metalcore? Kit érdekel! A lényeg, hogy egy kegyetlen kombináció súlyt le ránk szeptember 19-én a Kék Yukban (ami hivatalosan BlueHell). Két budapesti és két vidéki banda indul egyenlő esélyekkel az est legszigorúbb produkciója címért.
Tovább >
Megvannak a jelöltek: HangSúly – Hungarian Metal Awards 2007
Ez már a harmadik alkalom, hogy az internetes rock/metal magazinok szerkesztőségei az év elején a HangSúly - Hungarian Metal Awards keretében megszavazzák az előző év magyar albumai közül a legkiemelkedőbb produkciókat. Az eddigi voksolásokhoz képest idén kicsit szigorítottunk a játékszabályokon, elkerülendő a végtelen jelöltlistákat, hogy annak is rangot adjunk, ha egy nagylemez és előadó jelöltként szerepel valamely kategóriában.
Tovább >
Szujó Dani promotál
"1 éves lett a Kettőnégy. Ezt a remek alkalmat megültük nézőinkkel, Uncle Sammel, a Neck Sprainnel, a Chief Rebel Angellel, Pándival, az Isten Háta Mögöttel, az Akelával és Mikikével a Kultiplex megszámlált napjainak egyikén. A hajnalig tartó mulatságon volt léggitárverseny, ivászat, táncolás és borzalmas kvízjáték. Ebből egy kis összefoglalót láthattok ezen a héten, majd jövő héttől minden visszatér a rendes kerékvágásba."
Tovább >
Ha nem jössz meg leszel halva!
"Egyéves a Kettőnégy, az úri közönség táncol és verekszik." Igen! A szegény ember Megawattja január 8-án ünnepli az 1 éves születésnapját, ott lesz minden kommentelő is: pl: névtelen, aztán a névtelen meg a névtelen is. Soproni sör lesz? A válaszokat kommentbe kérjük!
; Zenekar: Chief Rebel Angel, Isten Háta Mögött, Neck Sprain; Buli: 2008-01-08 | Budapest
December 28 - Superbutt, Bridge To Solace, S-Core (F), Watch My Dying, Chief Rebel Angel @ A38 Állóhajó
A két ünnep között ismét nagyszabású rendezvény lesz a Superbutt főszereplésével. A csapat remekbe szabott utolsó lemeze a Black Soup talán mindenkinél beért már, most már nem csak a ?Pioneer-t? követelhetjük a koncerteken, hanem a ?Better Machine? is hatalmas közönségkedvencé vált.
Tovább >
Punk Goes Metal Festival Vol. 1.
Eddig egyedülálló kezdeményezésként augusztus végére a BPRNR egy szokatlan nyárzáró fesztivált szervez a budapesti A38 hajón, Punk Goes Metal Festival néven. (Igen, a nevet loptuk a válogatás CD-től, de hát istenem, találó!)
Tovább >
Adatok
-
http://www.deathrockcity.com/
info@deathrockcity.com