Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | December 28 - Superbutt, Bridge To Solace, S-Core (F), Watch My Dying, Chief Rebel Angel @ A38 Állóhajó

December 28 - Superbutt, Bridge To Solace, S-Core (F), Watch My Dying, Chief Rebel Angel @ A38 Állóhajó

Rovat: Programajánló | Felkerült: 2006. december 13., szerda

A két ünnep között ismét nagyszabású rendezvény lesz a Superbutt főszereplésével. A csapat remekbe szabott utolsó lemeze a Black Soup talán mindenkinél beért már, most már nem csak a ?Pioneer-t? követelhetjük a koncerteken, hanem a ?Better Machine? is hatalmas közönségkedvencé vált.

A zenekar külföldön is egyre nagyobb sikereket ér el ? amellett, hogy irgalmatlanul sokat játszanak ? új albumuk még a német alternatív eladási listára is felkerült, nem is rossz eredménnyel.
A koncerten lesznek meglepetések is. Erre az estére külön fényeket rendeltek a srácok, valamint elhangzik a ?Washaway? című daluk is, amelyben Gergő a Blind Myself-ből fog vendégeskedni.

A Bridge To Solace utolsó albuma a ?Where Nightmares And Dreams Unite? Európa nyugati felén nagy siker. Ők is komoly dolgokat vittek véghez az idén, körbeturnézták a kontinenst a Raised Fist-tel és megszámlálhatatlan klubbulit adtak. Budapesten legutoljára Halloween-kor láthattuk őket. Akkor alig fért be a közönség a Kultiplexbe, több mint 750 fizető volt az Idoru-val közös koncertjükön.

Az S-Core egy kitűnő francia extrém metal banda. Aki szereti a Machine Head-et, az őket is azonnal a szívébe fogja zárni. Irgalmatlan intenzitású koncertjeikről is híresek, valószínűleg, jól a földbe fognak döngölni mindannyiunkat. Persze ezért is megyünk majd?

A Watch My Dying friss lemeze a ?Fényérzékeny? nemrég jelent meg és új szintre emelte ezt a nagyszerű, nagyon tudatosan építkező bandát. A korongot Svédországban a Clawfinger tagjai mixelték a hírhedt Fear and Loathing stúdióban, ahol többek között a WMD egyik példaképe a Meshuggah is dolgozik.

A Chief Rebel Angel-ből bár kivált a dobos Szűcs Peti (aki most a Superbutt-ban dobol), de méltó helyettesítőt találtak Pándi Balázs személyében, akit sokan csak úgy ismernek, mint Mr. Underground. Ő szervezi ugyanis a legsúlyosabb, legkülönlegesebb ?földalatti? bandákat a Fuck To The Music koncertszervezőcégénél. A Balázs beszállásával új lendületet kapott csapat a Szigetes koncertjük végén csúnyán megőrült. Minden tört a színpadon, ami a kezük ügyébe került, sőt Balázs dobját a közönség tombolása közepette kellett kimenteni. Már ami megmaradt belőle?

Mint más BPRNR csapatok a Superbutt sem játszik már minden hónapban Pesten, tehát aki meg akarja nézni őket, annak most el kell mennie erre a koncertre. Legközelebb már csak jövőre lépnek fel a fővárosban.

Superbutt, Bridge To Solace, S-Core (FR), Watch My Dying, Chief Rebel AngelKapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Koncert
Superbutt (HU)
Superbutt
Bridge To Solace
Hírek, blog: 08.05.28 Hírek, 2008 május
S-Core (FR)
Watch My Dying
Hírek, blog: 09.03.10 Moebius infók
Albumok:
2006, nincs, minek, LP
Ki megy?
-