Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 06 
¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Zero Tolerance | Hírek
Zero Tolerance (HU) Hírek
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
Zero Tolerance cikkek a Hunderground Magazinban
Sonic Hell-o-ween
Inferno warm up
November 2-án hangrobbanás várható Óbudán, ugyanis a Vörös és a KékYuk 4 terme egyszerre lesz hangos!
Tovább >
Bane (USA), Have Heart (USA), Ceremony (USA) @ Kultiplex
Boston mindig is híres volt hardcore színteréről, és egyik bástyája ennek a színtérnek a 90-es évek végétől mindig is a Bane volt. Többször megfordultak már Magyarországon, és minden alkalommal elképesztő energiát árasztó koncertet adtak, méltán az egyik legjobb, legpozitívabb hardcore zenekar napjainkban, mindezt alátámasztva humánus, érzelemgazdag szövegvilággal.
Tovább >
MortalSzombat 0728
Újabb ingyenes szombati hardcore őrület a Kultiplexben! Az est nyitányát a One Reason to Kiss adja, majd Őket követi a Penalty Kick és Spadeful of Dust tagokból is álló Zero Tolerance. Zárásként pedig a nagylemez felvételei előtt álló Fallenintashes lép a színpadra. Kezdés 20.00-kor, a buli természetesen ingyenes.
; Zenekar: Fallenintoashes, One Reason To Kiss, Zero Tolerance; Buli: 2007-07-28 | Budapest
Hardcore/Metál csapás Zalaegerszegre
Zalaegerszegen lesúlytanak Győr, Budapest és Csorna
Huligánjai a club Grabowskiban! Az estét a csornai Suicide Pride kezdi akiknek hamarosan elkészül az első lemezük ami saját forgalmazásban fog napvilágot látni! Ezután a Budapesti paraszt hardcore neves képviselője a Zero tolerance fogja leszabkodni mindenki arcáról a bőrt. És végül de nem utolsó sorban a győri Rollin Wallowin fogja a metált tolni a helyieknek akik szintén lemez megjelenés előtt álnak!
; Zenekar: Rollin Wallowin, Suicide Pride, Zero Tolerance; Buli: 2007-04-06 | Zalaegerszeg
Maximum Hardcore - Street Revolution Vol 1.
Január 6-án 10 zenekar részvételével egy elég húzos buli lesz a Kultiplex nagytermében. A buli apropóját egy válogatás cd jelenti, amit Tizi és KisG(kickin? it down) hoztak össze Maximum Hardcore - Street Revolution Vol 1. címmel.
Tovább >
Fearless Vampire Killers (USA) @ Kultiplex
Május 11-én a hazánkat pár éve már meglátogató Cro-Mags másik fele veszi birtokba a Kultiplex színpadát, és ugyan az örökös Harley Flanagan – John Joseph harc, nyilatkozathadjárat még 2006-ban, legendás lemezük, az Age Of Quarrel 20 éves jubileumának évében is aktuális, nyugodtan nevezzük csak történelminek a tényt, hogy John Joseph (Cro-Mags énekes) és Mackie Jason (Cro-Mags dobos), kiegészülve Scott Roberts Biohazard gitárossal és AJ Novello-val (Leeway!) basszusgitáron ellátogat hazánkba, mégha Fearless Vampire Killers néven teszik mindezt (a Cro-Mags nevet a fent említett Joseph – Flanagan vita folytán nem használhatják egyértelműen).
Tovább >
Sick Of It All törölve
Elmarad a Sick Of It All 2005. július 6-i fellépése a budapesti A38 állóhajón. A zenekar énekese, Lou Koller visszatérő traumás derék problémái miatt 2005. június 27-től a koncertkörút összes dátumát töröltetni kényszerült köztük a budapesti állomást is és haladéktalanul vissza repült az Egyesült Államokba. Az elővételben megvásárolt jegyek sorszám alapján kerülnek visszaváltásra a vásárlás helyszínén! A south carolina – i STRETCH ARMSTRONG fellépése a budapesti Kultiplexben kerül megrenedezésre. Jegyek csak a helyszínen válthatók, 2300 ft.-ért. Elővétel nincs! A koncert 2 magyar fellépője a BRIDGE TO SOLACE és a ZERO TOLARENCE lesz.
; Zenekar: Bridge To Solace, Sick Of It All, Stretch Armstrong, Zero Tolerance; Buli: 2005-07-06 | Budapest
Sick Of It All, Stretch Arm Strong @ A38
Volt idő, mikor a lelkes keményzenei rajongónak évente kellett Bécsig mennie, ha látni akarta napjaink egyik legjobb élő zenekarát, az immár több, mint 15 éves new yorki-i Sick Of It All-t. Szerencsére ezek az idők elmúltak, hiszen tavaly februárban vendégül láthattuk őket, és a zenekar is meggyőződhetett arról, hogy ide vissza kell térniük.
Tovább >
Adatok
-