Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 19 
¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Sonic Hell-o-ween

Sonic Hell-o-ween

Inferno warm up

Rovat: Red Hole / Blue Hell | Felkerült: 2007. október 24., szerda

November 2-án hangrobbanás várható Óbudán, ugyanis a Vörös és a KékYuk 4 terme egyszerre lesz hangos!

A BLUE HELL nagyterme a sötétebb zenék fanatikusainak kedvez. Az este házigazdája a legendás magyar dark/rock formáció, a Garden of Eden, akik a "Mondd Tovább" című új albumukkal debütálnak. Őket a Secret Sin és a The Moon segíti a hangulatfokozásban, hogy aztán teret kapjon a finn Sonic Roots, akikről nem árt tudni, hogy végigturnézták a fél világot a félhomályos lányszobák kötelező kellékével, a 69 Eyes-zal. A koncertek után az LD50 zenefelelősei veszik át a terepet: Árpi (Garden of Eden) , Suzy és Heretic fogja pörgetni a lemezeket kifulladásig, hogy a buliznivágyó táncolábúak megkapják a kedvenc talpalávalóikat. A menü dark, goth, industrial-metal, ebm . A Rammsteinfanatikusok még egy külön meglepetés is jár, egy speciális Rammstein video hour formájában!
Mindeközben a kisterem se hagyja magát.
Az LD50.hu nagysikerű retro sorozata tölti meg a termet minden bulizni és vigyorogni vágyóval. A Suttyódiszkó nevű rettenet nem kegyelmez a kilencvenes évek legnagyobbjainak, sorra veszi a legismertebb előadók agyonjátszott sikereit. Aki volt életében mikulásdiszkón, az tudja, hogy miről van itt szó. Nosztalgia a köbön, letörölhetetlen fültől-fülig vigyor, MTv Top10 örökbecsűk, első szerelem és az első vörösborkóla cukormázas emlékei. Az emlékek frissítéséért felelős huligánok pedig Adam b2b Jesper, Ankin, Bence és Djane Sis, az LD50 színeiben, valamint az este fényét emelendő színpadon Elijah & NINth egy torzított gitárral megspékelt live act erejéig, amiben klasszikus slágereket adnak elő metálverzióban.
A RED HELL sem lesz csendes, az LD50.hu és a Nuskull.hu gárdájának köszönhetően erőteljes metál csapások fogják ostromolni a falakat egy új bulisorozat, a PerempeR bemutatkozásával. A nagyterem újvonalas metálzenéktől és koncertektől tarkított programmal várja az érdeklődőket. Fellép két budapesti zenekar, a Zero Tolerance és a Losing Season, hogy megmutassa mi is az az underground hardcore/death metal. A koncertek után a nuskull.hu főembere, Nelzon debütál Djpult mögött, kiegészülve a másik szervező site hasonló poszton lévő emberével NINth-szal, post-hardcore, metal, death vonalas egyveleggel. Utánuk a pulton a$thring következik egy sludge, stoner metal stílusokkal borított szettel.
A HELL BAR-ban mindeközben a hardcore közönség által jól ismert Jogsi fűti a teret, retro házibulizenéivel!
Minderre a belépő összesen 800 HUF és a buli kifulladásig tart!

Secret Sin (HU), Garden Of Eden (HU), Sonic Roots (FIN), The Moon (HU)Kapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.