Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 07 
¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Wackor | Hírek
Wackor (HU) Hírek
Stílus: -
2008. november 17., hétfő, 08:02
Hosszabbra nyúlik, mint egy jógi cerkája 30 kilós súllyal megaggatva, nehezebben születik, mint tacskó anyuka és bernáthegyi apuka szerelmének gyümölcse, és többet ígérgették mint rendszerváltás óta a fellendülést, viszont azzal ellentétben  ...
Wackor cikkek a Hunderground Magazinban
X. Kelet Underground Fesztivál
2008. április 18-19., Debrecen Új Vigadó
A debreceni Kelet Underground Fesztivál 2003 októberben indult útjára akkor még 1 napos rendezvényként, majd 2006 tavaszától 2 napra bővült és 10-12 fellépő zenekart mutat be minden tavasszal és ősszel. A mostani jubileumi X. fesztivál 2008. április 18-19-én ismét a már jól megszokott helyen, az Új Vigadóban lesz látható. A cél még mindig ugyanaz maradt: segíteni és bemutatni a tehetséges underground metal/rock zenekarokat.
Tovább >
Tues-Die Reboot Party a Trafóban
Február 26-ától keddenként ismét a zúzdáé lesz a főszerep, s ezentúl a budapesti Trafó ad majd otthont a jól bevált, Tues-Die koncertsorozatnak. A Tues-Die Reboot Party-ra keresztelt első ilyen bulit a Renegades nyitja majd két igencsak ütős csapat, a Wackor és a Stereochrist előtt.
Tovább >
Akarsz zúzni egyet még karácsoy előtt?
Egy gyors zúzdainfó a Nuke-tól: "Mivel annyian akartok minket ;) , csak a Ti kedvetekért rendezünk egy uccsó bulit ebben az évben, amely a mármár legendás Wigwam2-ben kerül megrendezésre (BP. VII. Krúdy Gyula u. 17). Az este fő vendége a Wackor, és a Nuke, tehát ha SlayerCsabi lesz baj nem lesz... lesz viszont brutális rendbontás, és hangulat."
; Zenekar: Nuke, Wackor; Buli: 2007-12-22 | Budapest
Késő esti aprítás a Kultiban
Kultiplex, 10. 28., Archaic, Wackor, Dew-Scented
Nem mondanám, hogy kimondott thrash-fanatikus lennék, de azért egyáltalán nem vetem meg a műfajt, sőt. Így az érdeklődésemet egyből fel is keltette a Dew-Scented budapesti koncertjének híre, pláne hogy aznap volt egyik haverom szülinapja, így a koncert mindjárt ünnepivé is vált egyúttal. Az se volt rossz hír, hogy magyar részről az egyik ’bemelegítő’ banda az Archaic lesz, egyike kis hazánk klasszikus thrasht – jól – játszó zenekarainak.
Tovább >
Dew-Scented (D) @ Kultiplex
Cséplőmetál, ahogy illik
Tressereknek alap, metálosoknak kötelező fejgyakorlat! A Dew-Scented a Nuclear Blast (hadd ne soroljuk már!) egyik titkos kedvence lép fel pici hazánkban, a Wackorral és az Archaic-kel megtámogatva, barátian olcsóér’! Mondom, kötelező!
Tovább >
Sziget 15, 1. nap, észak-északkelet
Idén immár a tizenötödik Sziget fesztiválra kerül sor Óbudán, a Hajógyári-szigeten; a ’93-ban indult sorozat időközben Európa egyik legjelentősebb éves kulturális eseményévé nőtte ki magát. Ezzel együtt soha nem vonzott túlzottan, mégpedig leginkább azért, mert soha nem hívtak olyan előadót, aki igazán érdekelt volna. Illetve ez így nem igaz, csakhogy aki érdekelt volna, azt többnyire meg tudtam nézni máshol, máskor is. Idén viszont az átlagnál izgatottabban vártam az eseményt, mivel pár hónapja újra felfedeztem magamnak nyolcadikas általános iskolás korom egyik kedvencét, a Nitzer Ebbet, egyikét azon kevés előadónak, amiket ma is meg bírok hallgatni az akkori kedvencek közül. Nem kicsit szánalmas, hogy a programfüzet szerint német előadóról beszélünk, hiszen náluk britebbet keresve sem lehet találni a Sziget idei fellépői közül (legalább a Napalm Death-t sikerült eltalálni, ha már a britek szóba kerültek).
Tovább >
VIII. Szóla Rádió Kelet Underground Fesztivál
A szokás szerint félévente jelentkező debreceni Szóla Rádió Kelet Underground Fesztivál 2006 tavasza óta 2 nappal és 10-12 fellépő zenekarral jelentkezik. A rendezvény 2007. április 7-8-án a már jól megszokott helyen, az debreceni Új Vigadóban lesz látható. A küldetés még mindig ugyanaz maradt: segíteni és bemutatni a tehetséges underground metal/rock zenekarokat. A mostani 2 napon debreceni zenekarok mellett, fővárosi és dunántúli együttesek is megmutatják majd magukat. Sőt 2 év után ismét egy szlovák zenekar látogat el hozzánk a death metalt játszó Sanatorium személyében.
Tovább >
Emergenza tehetségkutató fesztivál @ Kultiplex
2007. február 14-18. és március 21-24.
2007-ben Magyarországon is elindul az Emergenza tehetségkutató verseny, a világ egyik legnagyobb tehetségkutató fesztiválja, mely Európában és Amerikában mintegy 150 városban kerül egrendezésre. A fesztiválon minden, lemezszerződéssel még nem rendelkező zenekar elindulhat a világhírnév felé.
Tovább >
I. WMD-Days
2006. július 21-22.
A Watch My Dying bőgőse, Eszenyi Imre szeretné megosztani a világgal a következő rendkívül fontos információ halmazt: "10 ...000 év várakozás után végre megvan a válasz a nagy kérdésre, az egyetlen valódi kérdésre! A válasz pedig nem más, mint: 2006. 07. 21-22!"
Tovább >
Tiszta metál
Idén ismét megrendezésre kerül a TASTE OF METAL FESZTIVÁL, ami a tavalyi évhez hasonlóan az igényes metal zene támogatását tűzte ki céljául. Az idei évben ÁPRILIS 26-án, a ZÖLD PARDON -ban kerül megrendezésre e nemes esemény az INSANE, a WACKOR, és az EVERWOOD zenekarok társaságában. A rendezvény szigorúan 19h -kor kezdődik, és csak jelképes belépőt (100 Ft) kell fizetniük az oda látogatóknak, azaz majdhogynem ingyért eljöhet bárki, aki szereti a metal zenét!! Taste Of Metal... Érezd a METAL ízét!
Linkek: Taste Of Metal honlap; Zenekar: Everwood, Insane, Wackor; Buli: 2005-04-26 | Budapest
Adatok
Wackor (HU)
-
http://www.wackor.hu/
megatrash@freemail.hu