Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 03 
¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Stereochrist | Hírek
Stereochrist (HU) Hírek
Stílus: Doom metal, Rock, Heavy metal
2010. március 8., hétfő, 18:24
A zenekar 2010.március 22-én kezdi meg a 3. lemez munkálatait. Megjelenés várhatóan 2010. május. A zenekar 2010. március 26-án adja első koncertjét Budapesten a Kék Yukban, az új felállásban!
Stereochrist cikkek a Hunderground Magazinban
Elmarad a Down
Ha igaz a levél, amit kaptunk a VL45-től: "Sajnálattal közlöm, hogy elmarad a DOWN holnapra meghirdetett budapesti koncertje technikai okok miatt. Az előre megváltott jegyek visszaváltásáról a szervezők hamarosan gondoskodni fognak." Nem baj, van youtube:
Tovább >
Tues-Die Reboot Party a Trafóban
Február 26-ától keddenként ismét a zúzdáé lesz a főszerep, s ezentúl a budapesti Trafó ad majd otthont a jól bevált, Tues-Die koncertsorozatnak. A Tues-Die Reboot Party-ra keresztelt első ilyen bulit a Renegades nyitja majd két igencsak ütős csapat, a Wackor és a Stereochrist előtt.
Tovább >
Akiket a mocsár füstje megcsapott
Doom-Stoner málházás Magyarországon
Mint újra és újra tapasztalhatjuk, a zenei műfajok népszerűségüket illetően hullámvasúthoz, vagy még inkább mérleghintához hasonlíthatók: egyszer fenn, másszor lenn. Pár éve kezdődött például a metalcore feltűnő térhódítása, ami ma már talán lecsengőben van, vagy mondhatnánk az emót, ami ugyan már rég nem az, aminek indult, de néhány borzalmas popcsapatnak köszönhetően – a nevüket nem írom le, annyira visszataszítóak, úgyis mindenki tudja, kikre gondolok – reflektorfénybe került. Úgy tűnik aztán, hogy metal vonalon föltámadóban van a thrash, és még sorolhatnánk a példákat, de a cél nem ez, hanem konkrétan egy műfaj ’hírbe hozása’. Persze ez az ’egy műfaj’ is összetett és szerteágazó azért, szóval nem is olyan egyszerű a történet. ( 1)
Tovább >
Stereochrist hír megint
„Íme pár jó hír az ólból, és tájáról: Játszunk a Szigeten! Nem lenne ez olyan nagy hír igaz, de hát a hozzánk hasonló zenekaroknak évről évre meg kell küzdeni a fesztiválokért, és az utolsó pillanatig semmi sem biztos. Úgy látszik, van valamiféle két éves ciklus, és most épp a szűkösebb esztendő köszöntött be, amiben a manna a Szigetes buli, 12-én, a Satyricon napján, többek közt Sunday Fury társaságában!
Tovább >
Stereóhír
Hírek Stereochristéktől: "Egyelőre úgy tűnik, idén tudunk nyaralni! Ugyanis az Székelyföldi Rockmaraton kivételével sehol nem játszunk idén. Így megy ez. Van viszont időnk az új dalokkal foglalkozni, így majd ha megint lesz koncertünk, majd megmutatjuk őket.
Tovább >
Tintahal Rockfesztivál
November 4. - én szombaton újra megrendezésre kerül Turán a Tintahal Rockfeszt, ahol 6 zenekar fog majd játszani különböző stílusokban az esemény keretin belül.
Tovább >
LEUKÉMIA FESZTIVÁL 2006
SEGÉLYKONCERT A LEUKÉMIÁS BETEGEKÉRT!
Több mint 30 underground rock zenekar közreműködésével 2006. október 13-14-én péntek-szombat adománykoncert lesz a leukémiás betegek megsegítésére.
érdekel...
Brant Björk: stoner est a Kyuss dobosával
A címben szereplő név bizonyára ismert a stoner zenék kedvelői számára: Brant Björk alapító tagja volt a Josh Homme nevével fémjelzett Kyuss-nak, és 1993-as kiválása után is a stílus emblematikus figurája maradt: saját kiadót alapított, és számos együttesben, többek közölt az általa támogatott Fu Manchuban is játszott. Június 16-án saját nevét viselő zenekara, a Brant Björk and The Bros élén lép fel Budapesten, a Marco Polo Clubban... Desert Rock a Nyár utcában.
Tovább >
Stereochrist: hol tart az új lemez?
Hell! A LIVE LIKE A MAN (DIE AS A GOD) névre keresztelt második Stereolemezről akkor kicsit bővebben: A nótákat (összesen 11 szám) a múlt héten Hidasi Barna barátunkkal rögzítettük, jelenleg a keverés zajlik. Eddig úgy tűnik, hogy sikerül felülmúlni a Dead Rivert minden tekintetben (persze ez erősen izlés dolga)"
Tovább >
Best of Budapest
November 24-én a Warner/Magneoton gondozásában jelenik meg a pesti Budapest Rockandroll-színtér, avagy rock-vircsaft tizenöt előadóját bemutató BPRNR válogatáslemez legelső voluméja. A lemez neten postaköltséggel együtt 1790 HUF (www.superbutt.net, www.hippikiller.com biztosan, de nyaggasd a többi előadót is emilen), boltokban 1500, koncerteken pedig 1200-1400 körül lesz az ára. A borító a www.hippikiller.com oldalon tekinthető meg.
Tovább >
Adatok
Doom metal, Rock, Heavy metal
http://www.stereochrist.com/
info@stereochrist.com