Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 06 
¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Superbutt | Hírek
Superbutt (HU) Hírek
Stílus: -
Superbutt cikkek a Hunderground Magazinban
Év végi buli és fotókiállítás BPRNR módra
Nagyszabású bulival készül a Budapestrocknroll, ahol a koncertek mellett egy plakát- és fotókiálítást is megnézhet az, aki ott lesz a Petőfi Csanokban. A fotókiállítás főszereplője nem más, mint a BPRNR bulikra lelátogató közönség, így valószínűleg sokan felfedeznek majd ismerős arcokat a fotókon. Az este folyamán a Superbutt, a Blind Myself és a Bridge To Solace mellett az Isten Háta Mögött is fellép, ami mostanában igazi kuriózumnak számít, ugyanis a zenekar egyrésze jelenleg külföldön él.
Tovább >
Változás a dec. 28-i BPRNR koncerten!
A december 28-án a Petőfi Csarnokban megrendezésre kerülő BPRNR Allstar Koncerten sajnos betegség miatt a Bridge to Solace nem fog játszani. Helyettük a The Idoru ugrik be.
; Zenekar: Blind Myself, Isten Háta Mögött, Superbutt, The Idoru, The Last Charge, Turn of Mind; Buli: 2007-12-28 | Budapest
December 28 - Superbutt, Bridge To Solace, S-Core (F), Watch My Dying, Chief Rebel Angel @ A38 Állóhajó
A két ünnep között ismét nagyszabású rendezvény lesz a Superbutt főszereplésével. A csapat remekbe szabott utolsó lemeze a Black Soup talán mindenkinél beért már, most már nem csak a ?Pioneer-t? követelhetjük a koncerteken, hanem a ?Better Machine? is hatalmas közönségkedvencé vált.
Tovább >
Vekeri-tó fesztivál
Debrecen, 2006. június 24.
Úgy indultam el, hogy az országban keleten vannak a legjobb bulik, de akkor még nem kalkuláltam bele a jelen pillanatban is zajló labdarúgó világbajnokság nyolcad döntőit, a fesztiválszezonhoz menetrendszerűen csatlakozó esőzést, és azt, hogy a fesztivállátogatók átlagéletkora jóval alattam van. Arról nem is beszélve, hogy a férfi nem közel sem éri el a nem rég felállított spanyol szintet. Hiszen egy jó bulihoz ez is elengedhetetlenül szükséges. Persze, mondom én ezt szingliként.
Tovább >
BPRNR hírek
Nemrég forgatta legújabb videóklipjét a Superbutt. A Better Machine már hallható a csapat harmadik lemezén a Balck Soup-on valamint a Myspace-en, az azonban biztos, hogy a klippel alátámasztva még azoknak is képes majd meglepetést okozni, akik már jól ismerik.
Tovább >
3. Bitangok éjszakája!
Harmadik alkalommal rendezik meg a JATE klub színpadán a radioe.hu keddi rock/metal mûsoráról elnevezett mini fesztivált a "Bitangok éjszakáját". Ezúttal is a keményebb zenére kiéhezett rajongókat várják a szervezõk.
Tovább >
BPRNR Ünnepeket!
Évet zár a BPRNR, minden szempontból sikereset, elég a "gittegylet" saját zenekarainak koncertjeit, vagy a külföldrõl idecsábított fellépõk bulijait megemlíteni. Boltokban - és a koncerteken - a BPRNR 3-as válogatáslemeze, ami azontúl, hogy csodálatos ajándék karácsonyra, még jó is, ráadásul csupa exkluzív nótát tartalmaz. És most a lényeg, fontos tudnivalók az ünnepekre:
Tovább >
All-Star gála
A Backpackers Fesztivál vasárnapi metalnapján a Gödörben a következő fordulnak majd meg a színpadon különböző hangszereken játszva a Superbutt műsoridejében: Janó Mihály (Neck Sprain), Nagy-Miklós Péter (Wackor), Anga Kis Miki (Subscribe), Fellegi Ádám és Jakab Zoli (Bridge To Solace), Bihari Balázs (Hippikiller), Németh Judit (ex-Anima - itt az ideje, hogy tényleg egyszer legyen már lemezverzióban eljátszva a Fishmachine), Pándi Balázs (The Taktika), Trócsányi Gergő (Hollywoodoo), Kovács Krisztián (Fish!).
; Zenekar: Superbutt
Best of Budapest
November 24-én a Warner/Magneoton gondozásában jelenik meg a pesti Budapest Rockandroll-színtér, avagy rock-vircsaft tizenöt előadóját bemutató BPRNR válogatáslemez legelső voluméja. A lemez neten postaköltséggel együtt 1790 HUF (www.superbutt.net, www.hippikiller.com biztosan, de nyaggasd a többi előadót is emilen), boltokban 1500, koncerteken pedig 1200-1400 körül lesz az ára. A borító a www.hippikiller.com oldalon tekinthető meg.
Tovább >
Adatok
-
http://www.superbutt.net
superbutt@superbutt.net