Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 15 
¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Pannonia Allstars Ska Orchestra | Hírek
Pannonia Allstars Ska Orchestra (HU) Hírek
Stílus: -
2008. november 6., csütörtök, 00:21
Sziasztok, Novemberben sem tétlenkedünk. Nov.7-én ismét ellátogatunk egyik kedvenc helyünkre Veszprémbe, az Expresszóba, ahol a szokásos fergeteg hangulatú koncert után KRSA és Lipi Brown hajnalig pakolja a ska, reggae lemezeket. Nov.12-én, immár  ...
Pannonia Allstars Ska Orchestra cikkek a Hunderground Magazinban
Nyugatbeat Fesztivál Szombathelyen
A Nyugatbeat Fesztivál elnevezésű kezdeményezés célja, hogy kialakuljon egy stabil, a hazai könnyűzenei kínálat élvonalát rendszeresen bemutató, az évnek mindig ugyanazon időpontjában megrendezett, igazi fesztiválhangulatot és pezsgést kínáló több napos és több művészeti-kulturális műfajt, kísérőprogramot is felvonultató nagyrendezvény.
Tovább >
Homeopátiás kezelés
PASO’s Roots Rockers, Riddim Colony, Zuboly
A naptári ősz-tél fordulóján fergeteges dub-ragga-etnohiphop bulival készülhetünk fel a zord időkre a Kingston-Szászcsávás-Budapest tengely nyomvonalán. Vagy ilyesmi.
Tovább >
Russkaja goes to Pannonia:
Karibi-orosz ska-reggae-dancehall tánczest okt. 14-én, az A38 Hajón
A PASO őszi klubturnéjának budapesti állomása igazi zenei kavalkádnak ígérkezik, hiszen az orosz népzenébe és rockba oltott Russkaja (A) power ska-jától, a hazai erő, a Pannonia Allstars Ska Orchestra egyre karibibb, tradicionális ska-ján, a fiatal, ám de feltörekvő, Riddim Colony roots reggae-jén és dancehall-ján keresztül, egészen Jamaica ska előtti idejébe érkezünk majd meg Erik Sumo segítségével, aki ez alkalomra egy calypso dj set-tel készül.
Tovább >
PASO – 3. születésnapi ska fesztivál @ A38
Véget ért a PASO első nagylemezének, a Budapest Ska Mood-nak lemezbemutató turnéja. Az amerikai Megalith Records által gondozott korongot a zenekar 17 állomáson, 15 különböző városban mutatta be. A turné érintette Ausztriát, Szlovákiát, Németországot, Dániát, Csehországot és Magyarország nagyobb városainak jó részét, s rendkívül sikeres volt, mind a nézőszámok, mind a CD eladások, mind a hangulat tekintetében!
Tovább >
Hello Barátok!
Nos végre megjött a tavasz. Most már lehet a szabadban is hupákolni.
Tovább >
Budapest Ska Mood
Hosszú várakozás és többszöri csúszás után - végtelen örömünkre - végre megérkezett a Budapest Ska Mood CD-k első szállítmánya!
Tovább >
Bad Manners (UK) @ Gödör Klub
Közeleg az óriási esemény! A PASO szervezési tevékenységének eddigi talán legnagyobb állomása, sokak álmának beteljesülése, hazai ska-történelmi esemény: a Bad Manners Magyarországon!
Tovább >
20 év reggae
1985. augusztus 3-án este hangzott el először színpadon ez a név: Ladánybene 27... Bár a zenekar a jelenben él és a jövőt építi, koncertezik, jól érzi magát, erre a kerek évfordulóra "jubiliumi" koncertre készül az A38 állóhajón.
Tovább >
Temetjük a Tabánt?
Unokáink sem fogják látni...
Már épül az öt csillagos luxushotel a Tabán szívében. A városvezetés és a különböző hatóságok mindent megtettek, hogy a városban egy talpalatnyi zöld- vagy közterület se maradjon.
Tovább >
Skaland 2005 - a válogatás CD
A CrossRoads Records - azon belül is a karibi zenékre specializálódott sublabelje, a CrossRoads Reggae Base -összehozott egy nemcsak térben, de időben is átfogó válogatást, egy igazi hazai ska körképet, hogy mindenki képben legyen végre.
A kiadó ajánlóját olvashatjátok ide kattintva
III. Nagy Skaland Fesztivál Szászhalombattán
Magyarország vezető ska zenekara, a Pannonia Allstars Ska Orchestra már lassan két és fél éve fáradozik töretlenül a műfaj hazai elismertségének és bázisának megteremtéséért. Az állandó koncertezésen kívül ehhez olyan eszközöket is bevetnek, mint a hetente jelentkező ska klubest, illetve ska zenei rádióműsor. Ebbe a körbe tartozik még szervezési tevékenységük is, amelynek talán leglátványosabb eleme az idén immáron harmadik alkalommal megrendezendő, mára már hagyománnyá vált NagySkaland Fesztivál – Skanking Camping is.
Tovább >
Itt a piros, itt a kék
A Vörös Lyuk és a pénteken nyíló (a mágnes másik végének színében utazó) Kék Lyuk jövő heti programjában van sok érdekes, nézzétek át. A K. Ly. nyitóbulin pl. "sak és kizárólag női vagy női énekes metal bandák tűnnek fel egymást váltva a kis- és nagyteremben", mindösszesen heten. Tehát mit válaszolunk ezután a "Piros vagy Kék?" kérdésre: "Mindegy, csak Lyuk legyen!"
Tovább >
Pannonia Allstars Ska Orchestra
Jövő hét pénteken megjelenik a PASO bemutatkozó anyaga: 8 ska csoda 43 percben. A hétvégén még csak a Vörös Yukban és a Kultiplexben lehet beszerezni, de utána elkezdődik az országos terjesztés is. Addig is megrendelhető a zenekartól 1500 Ft + postaktsg-ért. 2 szám hamarosan letölthető lesz a zenekar honlapjáról
Linkek: PASO; Zenekar: Pannonia Allstars Ska Orchestra
Adatok
-
http://www.paso.hu
pannoniaallstars@yahoo.com