Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 08 
¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Pannonia Allstars Ska Orchestra | Hírek | Novemberi hírlevél
2008. november 6., csütörtök, 00:21
Novemberi hírlevél
Sziasztok,

Novemberben sem tétlenkedünk. Nov.7-én ismét ellátogatunk egyik kedvenc helyünkre Veszprémbe, az Expresszóba, ahol a szokásos fergeteg hangulatú koncert után KRSA és Lipi Brown hajnalig pakolja a ska, reggae lemezeket. Nov.12-én, immár másodszor, Nyíregyházán koncertezünk. Nov. 14-én, 5 hosszú év után Gödöllõn, a Trafóban a PASO. Másnap Közgáz Gólyabál. Nov. 21-én Párizsba repülünk. 22-én fellépünk az Oh Lord Productions által szervezett nagyszabású bulin Vaux le Pénil-ben, amin végre ismét találkozunk és együtt játszhatunk a mesterekkel a Skatalites-szal és a szintén legendás Capleton-nal ( http://paso.hu/rdlv.gif ). Nov.28-án dupla debütáló koncert lesz a Dürer Kert kistermében a Rudebwoy Jamaican Club keretein belül. Bemutatkozik a Lipi Brown által életre hívott T-Rex Riders (rocksteady, early reggae), illetve KRSA-t (azaz Lord Panamo-t) reggae-dancehall estjén a Budapest Riddim Band kíséri majd. Nov.29-én Debrecen Lovarda PASO.

A PASO Ska, Reggae Club és a Rudebwoy Jamaican Club is folytatja a küldetését. A novemberi hónapban a következõ zenekarokat léptetjük fel: Kettõ kettõ, I Foundation, Another Day, Budapest Riddim feat. Milli Chab, Last Minute (lemezbemutató), Tizenhét, Skanking Street, Two-Tone Army Soundsystem.

Természetesen folytatjuk minden csütörtökön 14h-tól 15h-ig a PASO Ska Club mûsorunkat a Tilos Rádióban. Nov.27-én, ha minden jól megy, akkor egy elõ koncerttel jelentkezik a T-Rex Riders a stúdióból.

További jó hírek:
Közkívánatra már szól a Petõfi rádióban a sokatok által nagyon kedvelt Hungarian Dish (bár elvileg elég erõs rotációban játsszák, ha azt akarjátok, hogy még többször hangozzék fel, ide írjatok: mr2@radio.hu ) és teljes erõvel dolgozunk az új PASO lemezen is.

Felvettük az LGT feldolgozás lemezre a nyári MTV Icon bulin játszott egyik számunkat. A hamarosan megjelenõ lemezen a "Mindenki másképp csinálja" PASO-s változatát hallhatjátok majd tõlönk.

Rákerültünk a legendás Skannibal Party válogatás 8. részére. A lemezen az 5. dal a "Joseph". http://www.madbutcher.de/index.php?id=57&backPID=37&tt_news=683

Szintén örömhír, hogy végre újra kaphatóak albumaink! Mint azt többen is észrevettétek teljesen kifogytunk a "The Return of Pannonians" lemezekbõl, de szerencsére érkezik a következõ 2000 db. Ugyanígy megérkezett már a Budapest Ska Mood negyedik ezer darabjának elsõ adagja, úgyhogy az a lemez is visszakerül a boltok polcaira. A webshopban felgyülemlett megrendeléseket hamarosan postázzuk, köszönjük a türelmet!

Ne feledjétek, hogy december 6-án, ismét megérkezik a mikuláska aka Skanta Claus a Dürer kert nagyteremébe, meglepetés PASO mûsorral és a kiváló Another Day roots reggae muzsikájával.
Dec. 31. PASO-Irie Maffia szilveszter, részletek nemsokára.
Reméljük jól érzitek majd magatokat bulijainkon! Csekkoljátok a http://paso.hu illetve a http://myspace.com/paso oldalt, ahol a koncertjeink, klubnapjaink programjai és egyéb értékes dolgok találhatók.

Szép õszt mindenkinek!
PASO

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Pannonia Allstars Ska Orchestra hírek
2008. november 6., csütörtök, 00:21
Sziasztok, Novemberben sem tétlenkedünk. Nov.7-én ismét ellátogatunk egyik kedvenc helyünkre Veszprémbe, az  ...
Adatok
-
http://www.paso.hu
pannoniaallstars@yahoo.com