Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 03 
¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | duna | Hírek
duna (HU) Hírek
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
duna cikkek a Hunderground Magazinban
Ska és screamo egy napon – szülinap a Dürerben
2008. november 6-án, most csütörtökön a Dürer kertben ünnepli a KA!booking legjobb fej tagja a születésnapját. Felvezet a budapesti kiábálós dUNA és az emo-core Kernel Panic, majd színpadra lép a francia Sugartown Cabaret, akik a screamo meghatározást használják magukra. A sok visítás után tetőfokára hág a buli, színpadon Kutya kedvenc ska zenekara, a Last Minute! Tagcserék és külföldi turnék után újra Budapesten játsszák el soha ki nem adott lemezük dalait.
Tovább >
Cseh Thrash Budapesten
Ezen az estén két cseh remekkel találkozhattok az ELEKTROCAS illetve a FETCH! személyében. Az első banda stílusának megnevezése Trance / Thrash, de a screamo témák erősen érződnek zenéjükön. Rock, Elszállós témák tömkelege, minden, ami kell. A második cseh zenekar egy elszállósabb vonalat képvisel, amit instrumentálisan adnak elő. Zenéjük hatására merengeni kell, s lazulni, mert ki fognak minket kapcsolni.
Tovább >
Három extrém trió a Rocktogonban!
GENGHIS TRON – dUNA – The Mongrail Collective - 2008. július 1.
A „metal/electro/experimental”, illetve a „cybergrind” jelzőt magára aggató, Genghis Tron legújabb lemeze, a Board Up To The House az extrém zenék szempontjából patinás kiadónak számító Relapse Records-nál jelent meg 2008 elején. Az amerikai csapat ezzel a lépéssel egyre inkább kilép az ismeretlenségből, s mivel a friss lemez jóval befogadhatóbb lett, mint elődei, a csapat számára megadatott a lehetőség, hogy szélesebb közönség előtt is megmutathassák magukat. A 2006-os első nagylemez, a Dead Mountain Mouth után ez a lemez volt a fordulópont a zenekar történetében. Nevezheti bárki perverz, őrült és teljesen elborult muzsikának, amit ez a trió alkot, ha így is van, nem érdemes mások véleményére hallgatni a Genghis Tron-nal kapcsolatban, meg kell tapasztalni, hogy mire képesek.
Tovább >
Thema Eleven (CZ), Choose Your Path, dUNA @ Budapest, Kuplung
2008 május 7.
Ezen az estén végre valahára fellép nálunk a cseh THEMA ELEVEN, kiknek gyökere megbúj a hardcore/punkban, de amit a világ felé közvetítenek, az egy elszállósabb, káoszosabb összképpel szolgál. Mindenképpen remek élménnyel lehet az gazdagabb, aki ellátogat a koncertjükre. Előzenekarként olyan bandák lépnek még fel, mint a debreceni huligánokból álló screamo / jazz CHOOSE YOUR PATH, a káoszpop dUNA illetve csak erre a koncerten nyomuló GRINDCORE JUKEBOX, akiktől jó kis grind / hc / punk feldolikat kaphattok.
; Zenekar: Choose Your Path, duna, Thema Eleven; Buli: 2008-05-07 | Budapest
Meleeh (SWE) @ Budapest, Kultiplex
Október 1-én a Kulti kistermébe látogat a svéd Meleeh screamo csapat. Saját megfogalmazásuk szerint a zenekart alkotó öt egyént a mûvészet és az önkifejezés igénye kovácsolta kollektívába. Zenéjükre zajosan örvénylõ, melankólikus dallamok, örjöngõ ének és széttöredezett, de könnyen befogadható ritmusok jellemzõek. Komplex, atmoszférikus zene, azonban - szerencsére – nincs túlmisztifikálva.
Tovább >
Kedves színtér arcok!
Mint arról már értesültetek (reméljük), pár hónapja Jaki barátunk (? Dream Long Dead Booking - www.dreamlongdead.fw.hu) turnébusza balesetet szenvedett, miközben a barátja szállitotta. Szerencsére senkinek nem esett komolyabb baja, de a busz jócskán megsérült, így jelentős anyagi kár sújtotta barátunkat. Szeretnénk rajta segíteni, ezért két dolgot találtunk ki: egy koncert és ez a számlaszám.
Tovább >
Unhold Kultiplexben
Azok örömére, akiknek hiányzott már egy kis borulás/befordulás - amolyan Neurosis/Unsane/Helmet módjára - játszik nálunk a svájci Unhold.
Tovább >
Adatok
duna (HU)
-