Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 30 
¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Magazin | Kedves színtér arcok!

Kedves színtér arcok!

Rovat: Programajánló | Felkerült: 2006. december 22., péntek

Mint arról már értesültetek (reméljük), pár hónapja Jaki barátunk (? Dream Long Dead Booking - www.dreamlongdead.fw.hu) turnébusza balesetet szenvedett, miközben a barátja szállitotta. Szerencsére senkinek nem esett komolyabb baja, de a busz jócskán megsérült, így jelentős anyagi kár sújtotta barátunkat. Szeretnénk rajta segíteni, ezért két dolgot találtunk ki: egy koncert és ez a számlaszám.

Mivel rengeteg koncerttel ajándékozott meg minket Jaki (csak pár zenekarnév: Dawncore, Reaching Forward, Analena, The tangled Lines, I Farm, Risen, Antimaniax, és még sorolhatnánk?), ezért mi is egy koncerttel kedveskedtünk neki Tomikával:

2007.01.05. @ Salgótarján, Kakukk Fogó
Choose Your Path
duna
This Perfect Nightmare
Zharmaq

Ezzel a bulival szeretnénk tiszteletünket és segítségünket adni Jakinak. A koncerten fellépnek Jaki jó barátai, a dzsungellakó britney evolution hírvivői, a debreceni Choose Your Path, kiknek 2007-ben fog megjelenni új hanghordozójuk, továbbá a S.M.A.B. System kedvenc visszatérő vendégei.

A Salgótarjánban másodszor fellépő kreatív popperek társaságát alkotó duna (szigorúan kisbetűkkel!) szintén a 2007-es év elejére tervezi megjelentetni bemutatkozó lemezét, érdemes rájuk odafigyelni!

A This Perfect Nightmare, vagy ahogy talán többen ismerik, az ex-Másodosztály, immár kiegészülve egy frenetikus női orgánummal fogja továbba az estet színesíteni. Az új felállásból alkotott egyik számukat meghallgathatjátok a myspace oldalukon (http://www.myspace.com/masodosztaly), egy hallgatást mindenkép megér!

Az esten továbbá tiszteletét adja a helyi templomégető, maláj-kurvákat futtató brigád, a melodikus black/death metalt játszó Zharmaq. Nekik szintén az új évre várható a hanghordozójuk igényes, digipackes kivitelben. Addig is aki nagyon türelmetlen, töltse le a számokat a zenekar weboldaláról (http://www.zharmaq.ini.hu)!

A buli ingyenes ? fel is merül a kérdés, hogy akkor hogy a fenébe támogatjuk így Jakit, hogy nincs bevétel? A válasz egyszerű. A ti adományaitokból, illetve a klub odaadja a fogyasztás x részét/százalékát. Ezért már csak azzal is támogatod Jakit, ha veszel egy pohár sört/bambit a helyen, jelenléteddel pedig emelheted a buli színvonalát.

Továbbá aki nem tud megjelenni az eseményen, de szeretné mindenképpen kisegíteni barátunkat, az a következő számlaszámra küldheti a milliókat: 10404247-95930120-01040000

Persze nem akarjuk megszabni, hogy ki mennyire színtérarc, mennyire támogatja a dolgokat. Nincs azzal se semmi baj, ha az ember erre az egészre nem reagál semmit se, hisz nem kötelező, senkit se fogunk megfenyíteni ezért, miért is tennénk. Viszont szívesen várunk minden fórum/színtérharcost a buliba, de legalább pár forint támogatást is szívesen fogad Jaki a fentebb említett számlaszámra, nem fog rossz célra menni, az tuti.

Baráti üdv mindenkinek:
Tomika (Eger) & a Small Moscow AntiBooking System (Salgótarján)

Choose Your Path, duna, This Perfect Nightmare, ZharmaqKapcsolódó zenekarok:Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.