Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 03 
¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | One Reason To Kiss | Hírek
One Reason To Kiss (HU) Hírek
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
One Reason To Kiss cikkek a Hunderground Magazinban
Liberal Youth, One Reason To Kiss, My Small Community @ Budapest, Ráday Klub
Újabb „dömpingölős” estnek örülhetünk október harmadikán, ugyanis a hamarosan működésbe lépő Rádayban három olyan hazai csapat lép majd fel, akiknek zenéjében komoly szerepet kap a fent említett zenei irányzat. Persze, hardcore és hardcore között is van némi különbség, elég csak ezt a három zenekart meghallgatni.
Tovább >
Metalcore-est a vasút alatt
Ghost Of A Shelter, One Reason To Kiss, Unsent Letters, As Heart’s Bleeding
Noha a metalcore már nem annyira trendi, mint mondjuk egy-két éve, és mintha kezdene kifutni, hogy átadja a helyét újabb trendeknek, azért még most is erősen tartja magát a műfaj. Nálunk is vannak még képviselői szép számmal, jobbak-rosszabbak egyaránt. Pénteken a Nyugati pályaudvar melletti-alatti Cocodrillben jártam, ahol négy magyar zenekart láthattam-hallhattam. Mint várható volt, a közönség átlagéletkora nemigen érte el az én életkorom kétharmadát. Megfigyeltem továbbá, hogy leginkább a Parkway Drive volt a menő a fiatalok között, rengeteg Parkway Drive-pólót láthattam, a második helyezett a Comeback Kid lett. ( 1)
Tovább >
"Fire In November" Hardcore/Metalcore Fesztivál Debrecenben
Ez a rendezvény főként annak bizonyítására szolgál, hogy igen is van szükség Hardcore rendezvényekre is a keleti régióban. Néhány környékbeli zenekar mellett dunántúli és budapesti formáció is megmutatják magukat. A 7 zenekar egy egész estés programmal szolgál a hardcore/metalcore kedvelőinek. Interjúk és infók a fesztiválról és zenekarokról minden kedden 19:30-22h között az Underground Magazinban a Szóla Rádió műsorán!
; Zenekar: Embers, Forsaken Mind, Hatred Solution, My Own Mind, One Reason To Kiss; Buli: 2007-11-01 | Debrecen
The Last Charge lemezbemutató
"Vendégeink lesznek a Bhimal (Lengyelország, Spook Records), One Reason To Kiss és Devon zenekarok.A lengyel Bhimal egy női énekes/frontemberrel dolgozó, izgalmas és nagyon sok dallamos énektémával operáló metalcore csapat, stílusuk a korai Walls Of Jericho-ra emlékeztet.
Tovább >
MortalSzombat 0728
Újabb ingyenes szombati hardcore őrület a Kultiplexben! Az est nyitányát a One Reason to Kiss adja, majd Őket követi a Penalty Kick és Spadeful of Dust tagokból is álló Zero Tolerance. Zárásként pedig a nagylemez felvételei előtt álló Fallenintashes lép a színpadra. Kezdés 20.00-kor, a buli természetesen ingyenes.
; Zenekar: Fallenintoashes, One Reason To Kiss, Zero Tolerance; Buli: 2007-07-28 | Budapest
Deadlock (D), The Blackout Argument (D) @ Kultiplex
A német Lifeforce kiadó napjaink egyik legjelentősebb európai kiadójává nőtte ki magát, ki ne ismerné a ma már nagy metal kiadóknál dolgozó zenekarokat, mint a Cataract, a Heaven Shall Burn, vagy a hazánkat pár hete meglátogató Caliban. Ami közös ezen zenekarokban, hogy mindannyiukat a Lifeforce indította útjára…
Tovább >
Metalcore Jamboree Vol. 6.
Brutal Metal Hardcore bandák és a kis szirom
Ha május közepén estefelé valaki nagyobb embertömegre lesz figyelmes a Vörös Yuk környékén, az éjjel-nappali kisboltokban és a helyet övező sötét sikátorokban, az bizony nem véletlen, ugyanis a vérvörös színben pompázó Yukban a Metalcore Jamboree hatodik kiadása kerül megrendezésre változatosabbnál változatosabb bandák közreműködésével.
Metalcore...
Adatok
-