Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 05 
¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Neverland | Hírek
Neverland (HU) Hírek
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
Neverland cikkek a Hunderground Magazinban
Rémálom a neverLANDdel
Október 4-én, csütörtökön, a feléledt "Rémálom a Nyár utcában" koncertsorozat keretén belül ismét Budapesten lép fel a neverLAND. Sajnos, minden valószínűség szerint ez lesz a zenekar utolsó koncertje a jelenlegi felállásban, illetve az utolsó koncert ebben az évben. Jöhetnénk most a szokásos emberi és zenei ellentétek szöveggel, de ez nem így van.
Tovább >
IV. Stagediving fesztivál
A 4. Stagediving Fesztiválra, tartva a hagyományokat, újra Budapesten, a Kék/Vörös Yukban kerül sor. Az év elején elindult Powerground Management kapcsán több jó banda is bekerült a képbe, úgyhogy a dark metalos neverLAND, a punk ’o metal Szakadék és a punkos Tirpunk egyértelműen ennek a dolognak köszönhető. A solymári lakótelep metal banda, az MWS a WMD turné és a D-Days kapcsán került elő, úgyhogy nekik jutalomfalat a Stagediving.
Tovább >
neverLAND hírek
"Megújult a neverLAND honlapja! Immár végre elérhetőek az ötös felállásról készült fotók, lecserélődtek a letölthető számok, néhány személyesebb jellegű részlet is helyet kapott a tagok életéből, emellett az oldal új designt is kapott. A cím a régi: www.neverland.hu. Legközelebb élőben a zenekarral a negyedszerre megrendezésre kerülő Stagediving fesztiválon találkozhatnak az érdeklődők."
; Zenekar: Neverland
neverLAND: Neked
Az első, 1998-as neverland demóval együtt már a zenekar hatodik anyaga a Neked – úgyhogy a srácok túl vannak már a kezdeti szárnypróbálgatásokon, az útkeresés első, tétova léptein –, de ez az első, amit van szerencsém hallani. Hatásaik között a Paradise Lost, a Moonspell, a Rammstein, az Anathema és a Dark Tranquillity szerepel a kísérő levélben. Nekem nem pontosan ezek a bandák jutottak eszembe, amikor hallgattam a lemezt, de a stílus többé-kevésbé egyezik.
Tovább >
Dallamos rockzene és nu metal
2006. május 12-én (pénteken) este 8-tól a dallamos rockzene és a hardcore / nu metal kedvelőinek kedvez a Kék Yuk programja.
tovább
Adatok
-
http://www.neverland.hu
info@powerground.hu