Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 08 
¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Paraziták | Hírek | A VOLT PARAZITÁK ZENEKAR (1994) NAPJAINKBAN :
2008. december 13., szombat, 12:58
A VOLT PARAZITÁK ZENEKAR (1994) NAPJAINKBAN :
Nos ,álljon itt némi információ a volt PARAZITÁK zenekar tagjairól,hogy manapság (2008) mit csinálnak :

Akit legelőször ismertem meg a zenekarból :

-HÁBEL TAMÁS (31) "Dazsi" : Miután otthagyta a közös zenekarainkat basszusgitár terén,-ugye az ERKÖLCSRENDÉSZEK nevű bandát még vele csináltam egy darabig-akkor megismerkedett egy lánnyal,aki később a felesége lett ,és két gyerekük is született.
Nagy Isten hívő volt mindkettő,de miután elváltak egymástól,ez a dolog a Dazsi részéről megszünt.
Leköltözött Érdre,ott megismerkedett egy új lánnyal,akitől három gyereke is születhetett volna,de valahogy nem jött össze,és így a nem vallásosságnak,már ez is egy fő oka volt.
Napjainkban,pedig már jó ideje saját vállalkozással foglalkozik,ahol tejtermékeket próbál meg értékesíteni.

-PINTÉR LACA (32) : Ő volt az az ember ugye aki eredetileg a dobosunk lehetett volna az alap felállásban,de amikor ez módosuklt,és jöttek már a hangszereiken játtszani is tudó emberek,akkor ezt kihagytuk.
Sajnos így a Laca jó időre berágott rám,de szerencsére volt annyi esze,hogy az idő begyógyította nála ezeket a sebeket.
Ez már azért is fontos dolog ,mivel idén már 19 éve,hogy Őt ismerem,mivel osztálytársam volt általánosban.Ő is és én is egy osztályba buktunk vissza még 5.-ben.
Valahogy így az egyik legjobb barátom lett a Kelen Bélával együtt,és mvalahol a Depeche Mode közös szeretete volt az alap.
Aztán jött az 1991-es év,és nála hallottam először A.E.Bizottságot,Kontroll Csoportot,Sisters Of Mercy-t és más hasonlókat.
Jelenleg pedig már neki is felesége van, két kisgyereke,és a kocsik szélvédőjére felcsapódó kavicsok nyomát tünteti el véllalkozás szinten.
A Laca -ha ritkán is találkozunk egymással,de- az egyik legfontosabb ember az életemben,és az is marad.Vele nőttem fel -meg a Kelen Bélával és a Pitchler Petyával-úgyhogy sohasem tudnám őt elfelejteni.

-AROS ZOLI (31) :Azt,hogy a Zoli igazából mivelis foglalkozik nem, tudom.A kapcsolat csak minimálisan van meg a volt gitárossal,de állítólag tanul,és zenél még a napjainkban is zenekarokban.

-HATHÁZI ANDRÁS (32) :Gyakorlatilag ő volt ugye a legelső emberünk aki beült a dobok mögé,és 1994 januárjától,áprilisig,a legelső Budaörsi koncertünkig benne is volt a bandában.
Ekkor azomban valami közbe jött,és így beajánlotta az egyik haverját,a Farkas Viktort.
Azt,hogy ő mivel foglalkozik,fogalmam sincs,és gyakorlatilag 1994 áprilisa óta nem is tudok róla semmit.

-FARKAS VIKTOR (32) :Ő volt az akit ugye a Hatházi Andris beajánlott a zenekarba,és egészen a felbomlásig ő dobolt velünk.
manapság róla sem tudok sokat,de már évek óta kiköltözött Olaszországba,-bár tervezi a minél hamarabbi haza költözést-és ott fogak készítésével foglalkozik.Azt,hogy ez pontosan mit is jelent : nem tudom.

-HERCZEG PÉTER (32) "HETEDIK" : Nos ez lennék pedig én,vagyis a volt énekes,alapító.
Túl sokat azt hiszem nem érdemes magamról írni,hiszen az ERKÖLCSRENDÉSZEK oldalán eléggé kifejtettem a dolgokat,de azért pár szót megér.
Tehát : két éves korom óta vagyok epilepsziás beteg,amit a 35 évesen ,ebben a betegségben elhunyt-vízbe fulladt.apámtól örököltem.
Kilenc év általános után,elvégeztem egty szakmunkás sulit,és egy gimnáziumot.
Mindígis humán beállítottságú ember voltam,és így a múvészeti dolgok is nagyon érdekeltek,és tetszettek.Gondolok itt a festészetre,a szobrászarta stb.
Ami viszont ilyen téren mindígis vitte a prímet,az az irodalom volt,mivel imádok olvasni.Mellette pedig a hatalmas zene imádat az amimegvan bennem.Iszonyatosan tág a zene szeretetem,de az alap az a Depeche Mode volt mindígis,idővel pedig a '80-as évek magyar punk és alternatív zenéi voltak rám a legnagyobb hatással.
Jelenleg pedig 1 éve nem dolgozom semmit,a betegségem miatt,amikor 2-3 hetente kellett melóhelyeket váltanom egy roham miatt.
Barátnőm pedig immár 4 éve nincs.
Nos,nagyjából ennyi.Kicsit bővebben akkor az ERKÖLCS' oldalán olvashattok rólam.
Szevasztok : Hetedik
Érd 2008 december 13. szombat

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Paraziták hírek
2008. december 13., szombat, 12:58
Nos ,álljon itt némi információ a volt PARAZITÁK zenekar tagjairól,hogy manapság  ...
Adatok
Punk, Punk rock, Grunge
http://www.hunderground.hu
herczegpeter@freemail.hu