Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 04 
¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Brigád | Hírek
Brigád (HU) Hírek
Stílus: -
Brigád cikkek a Hunderground Magazinban
Brigád és The Buttholes uccsó buli
Március 7-én pénteken a pécsi Toxic Clubban kerül megrendezésre az ötödik és egyben utolsó Punk-Optimum utazó fesztivál, ami egyben a 10 éves pécsi Brigád zenekar búcsúkoncerje is. A zenekar a jövőben teljesen más irányban folytatja a zenélést, nem szándékozik visszatérni, ezért a klasszikus Brigád slágerek most hangzanak el utoljára élőben. A banda „megszabadul” a fennmaradó merchandise cuccaitól, így ajándékok tömkelegére számíthatnak a koncertre érkezők (cd-k, kitűzők, kulcstartók, pólók, sapkák, stb...)! A veszprémi The Buttholes zenekar is most ad jelenlegi formájában utolsó koncertet, mivel nevet változtatnak. A további fellépők a dorogi Graveyard at Maximum, és a Left zenekar, továbbá a várpalotai Végállomás és a Leave it Behind Pécsről. A buli 20 órakor kezdődik, és érdemes 21 óra előtt érkezni, mivel addig olcsóbb a belépő.
; Zenekar: Brigád, Graveyard at Maximum, Leave It Behind, Left, The Buttholes, Végállomás; Buli: 2008-03-07 | Pécs
Brigád: halálhír?
"Fájdalommal értesítünk minden kedves érintettet, hogy 2008. január 13-án, hosszas betegeskedés után, eltávozott közülünk a Brigád! Már egy ideje kérdéses volt, hogy még meddig élvezhetjük a jelenlétét. Mint tudjátok, sok év alatt több szervátültetésen esett át, és a szervezete ki is lökött egyes implantátumokat. A szívvel soha nem volt gond, az működött, és utóbbi 1-2 évben beültetett új tüdő, máj és vese is úgy tűnt, jól szolgálnak, de az agy ezeket már nem tudta a korábbi ritmusok alapján koordinálni. Tudtok követni? "
Tovább >
10 éves a Brigád
November 10-én, szombaton kerül megrendezésre Pécsett a Toxic Clubban a Brigád 10 éves jubileumi születésnapi bulija. A rendhagyó koncerten mind vadi új dalok, mind régi számok hallhatóak lesznek, ez utóbbiak előadásában a zenekar különböző felállásainak régi tagjai is szerepelnek majd. Aki bármelyik korszakát szerette a zenekarnak most egyedülálló előadásban idézheti fel a koncerten, ahová érdemes korán érkezni, nem csak a két kiváló dorogi vendégzenekar – a Graveyard at Maximum, és a Link-X koncertje miatt, ugyanis 21 óráig csak 600 Ft a belépő!
; Zenekar: Brigád, Graveyard at Maximum, Link X; Buli: 2007-11-10 | Pécs
Brigád hírek 070713
A Brigád teljes gőzzel dolgozik az új EP 4 dalán, aminek már elkészült a demója, de csak augusztus végén vonul a zenekar stúdióba a számokkal. A zenekar 10 éves születésnapjára kijövő kislemez teljesen új dalokat tartalmaz, amelyek hallhatóak lesznek azon a két koncerten amit a zenekar ezen a nyáron be tudott vállalni. Az egyik a Pécsváradi Ifjúsági Fesztivál keretében zajlik, július 20-án, fesztivál különlegessége, hogy INGYENES! További info: http://www.pifo.hu A másik koncert a Szigeten augusztus 11-én zajlik, ahol a banda a Zúzda színpadon délután 4-kor játszik! A zenekar mindenkit vár szeretettel e két nyári koncertjére! Ősztől lemezbemutató jelleggel koncertezik majd a Brigád.
; Zenekar: Brigád
IV. Stagediving fesztivál
A 4. Stagediving Fesztiválra, tartva a hagyományokat, újra Budapesten, a Kék/Vörös Yukban kerül sor. Az év elején elindult Powerground Management kapcsán több jó banda is bekerült a képbe, úgyhogy a dark metalos neverLAND, a punk ’o metal Szakadék és a punkos Tirpunk egyértelműen ennek a dolognak köszönhető. A solymári lakótelep metal banda, az MWS a WMD turné és a D-Days kapcsán került elő, úgyhogy nekik jutalomfalat a Stagediving.
Tovább >
Brigád hírek
A Brigádtól kaptuk a következő hírt: "A BRIGÁD 2007 januárjától jelentős újításokkal folytatta útját, hisz új énekes és dobos is került a bandába. A csapat augusztusban vonul stúdióba, hogy felvegye 4 számos kislemezét, ami a 2008-ra tervezett új album beharangozását célozza meg. A kislemezt a tervek szerint már ősszel a kezükben tarthatják a hallgatók. A zenekar weboldala szerverhibák miatt hosszú ideig nem került frissítésre, most új tárhelyre került, úgyhogy további információkért már bátran látogathatjátok a www.brigadmusic.hu oldalt. A zenekarral Május 10-én Pécsett, a Sörmajálison találkozhattok legközelebb, este 8-kor, a belépés ingyenes!"
; Zenekar: Brigád
Punk Optimum 2007
2007-ben már negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Punk-Optimum fesztivál, aminek idei résztvevői: Brigád, Graveyard at maximum, The Buttholes, Lights go out.
Tovább >
Brigád: új tagok
A pécsi BRIGÁD zenekar 2007 januárjától jelentős újításokkal folytatja útját, lévén, hogy két új tag is került a bandába. A dobok mögé Fodor András került, míg a csapat bővült egy énekessel is - Juhász Norberttel - akit a Leave it Behind zenekarban ismerhetett meg a nagyérdemű korábban.
Tovább >
Gitárost keres a Brigád!
Sajnálattal közöljük, hogy Lali ma reggel kilépett a zenekarból, ezért itt is szeretnénk neki megköszönni eddigi munkáját. A zenekar nem lép fel sem ezen a hétvégén sem a jövő hétvégén, mivel az új gitáros keresése zajlik (a valószínűleg rövidesen feltámadó rémhíresztelésekkel ellentétben a zenekar még csak véletlenül sem oszlik fel).
Tovább >
Brigád: Brigád
Augusztus 1-én jelenik meg az Edge Records gondozásában az új Brigád nagylemez, ami egyszerűen a Brigád címet kapta. A lemezen 10 új dal lesz hallható, és sok más érdekesség is kerül egy multimédia track-be, például egy vadonat új videó klip, képek, és egyes dalok angol nyelvű verziói.
Tovább >
Punk-Optimum vol. 3.
Február 11-én végre elkezdődik az immáron harmadik Punk-Optimum utazó fesztivál, mely 13 állomásán keresztül járja be az országot, és még a Vajdaságba is eljut. A fesztiválon fellépő zenekarok közül mindenki újdonságokkal rukkol elő az idén.
Tovább >
Koncert a JUK-ban
November 25-én este 9 órai kezdettel újból a punk-rock zene játsza a fõszerepet a Kőszeg Várában megbújó JUK-ban megrendezésre kerülõ koncerten. Az estén 4 zenekar szórakoztatja majd a közönséget, mégpedig a B.A.D Sárvárról a Bankrupt Budapestrõl, a Brigád Pécsrõl és a Szakadék Kõszegrõl.
Tovább >
Taifuu: Brigád, PICSA
Elkészült a pécsi Brigád új albuma BOB! címmel, ami lényegében egy válogatás lemez a korábbi számok újrafelvételével, ahol néhány új szerzemény is helyet kapott. Aki hozzá akar jutni, az szeptember 20-tól találja meg a boltokban. Addig is a zenekar oldaláról lehet letölteni 2 mp3-at: Szenvedés, Nézz szét. Ugyancsak a Taifuu Recordsnál jön ki a Hétköznapi Csalódások új albuma is, ami a Globalhé címet kapta. Ez október 1-től lesz kapható.
Linkek: Taifuu Records, Brigád, Hétköznapi Csalódások; Zenekar: Brigád, HétköznaPI CSAlódások
Adatok
Brigád (HU)
-
http://www.brigadmusic.hu
info@brigadmusic.hu