Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 07 
¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Fürgerókalábak | Hírek
Fürgerókalábak (HU) Hírek
Stílus: -
2008. január 24., csütörtök, 22:15
Úgy döntöttünk, elkészítjük zenekarunk első igazi videoklipjét. Fények, kamera, sminkes lány, és egy iszonyatos akcentussal beszélő stáb, hehe! Csak értsük majd, mit akarnak mondani...! Na, de jöjjön a lényeg: szereplőket keresünk.  ...
2007. november 30., péntek, 16:26
Jön a karácsony, ugye... Mi meg kitaláltuk, hogy akkor már adjuk orcátlanul olcsón a Foxabályzó cédénket. Mondjuk egy ezresért - postaköltséggel együtt. Máshol kétszer annyiba kerül és arra még rájön a  ...
Fürgerókalábak cikkek a Hunderground Magazinban
Fürgerókalábak: énekest keresünk!
Metálos mondja: "Talán valaki már hallota, valaki nem, de sajnos tényleg énekest keresünk... Andris azt mondta, nem szeretne sokat koncertezni, így megegyeztünk, hogy leénekli a már leszervezett koncerteket, de közben keresünk valakit a helyére - ami egyáltalán nem könnyű... Ha valakit érdekel a dolog, akkor: info@furgerokalabak.hu vagy 30/2355-278 Köszönjük!"
; Zenekar: Fürgerókalábak
Megvannak a jelöltek: HangSúly – Hungarian Metal Awards 2007
Ez már a harmadik alkalom, hogy az internetes rock/metal magazinok szerkesztőségei az év elején a HangSúly - Hungarian Metal Awards keretében megszavazzák az előző év magyar albumai közül a legkiemelkedőbb produkciókat. Az eddigi voksolásokhoz képest idén kicsit szigorítottunk a játékszabályokon, elkerülendő a végtelen jelöltlistákat, hogy annak is rangot adjunk, ha egy nagylemez és előadó jelöltként szerepel valamely kategóriában.
Tovább >
Foxabályzó - gondolj rá időben!
Tegnaptól előrendelhető a Fürgerókalábak legújabb kompaktlemeze, a Foxabályzó! A lemezen 10 vadiúj szám, multimédia 11 vidóval, tonnányi kép, és egy elektronikus régiszám-remix. A lemez hivatalos megjelenési dátuma március 12. Ha nem találod a honlapjukat, akkor szólj!
; Zenekar: Fürgerókalábak
II. Ohm Fesztivál
2006. november 11. szombat, 20.00 óra, Kultiplex: a Nefogazz! által életre hívott fesztivál célja, hogy tehetséges vidéki zenekarok Budapesten jó körülmények között tudjanak fellépni. Idén a Replugged (Tab), a Fürgerókalábak (Szexárd) és a Nefogazz! triumvirátus boldogítja a nagyérdeműt.
Linkek: Web; Zenekar: Fürgerókalábak, Nefogazz!, Replugged; Buli: 2006-11-11 | Budapest
Punk Goes Metal Festival Vol. 1.
Eddig egyedülálló kezdeményezésként augusztus végére a BPRNR egy szokatlan nyárzáró fesztivált szervez a budapesti A38 hajón, Punk Goes Metal Festival néven. (Igen, a nevet loptuk a válogatás CD-től, de hát istenem, találó!)
Tovább >
Rókafuttában 2.
Újabb két zenekart keres a Fürgerókalábak, még pedig a fertőszentmiklósi koncertre május 21-ére. Úgy látszik érdemes feliratkozni a zenekar hírlevelére, hiszen folyamatosan fellépési lehetőséget biztosítanak a feltörekvő magyar punk zenekarok számára. Akit érdekel a dolog, keresse fel a www.furgerokalabak.hu oldalt, vagy vegye fel a kapcsolatot Acélos Balázzsal a furgerokalabak@furgerokalabak.hu e-mail címen
; Zenekar: Fürgerókalábak
Rókafuttában!
"Május 14-én (szombaton) Szolnokon játszunk a Rock parkingban az E330! és a Norm zenekarokkal, illetve utóbbival nem, mert lemondták a koncertet (ugyanis Ádinak szilikonimplantátumot helyeznek a vesszejébe, hogy mindig félmerev legyen). No, és most Normék helyett keresünk valakit, aki eljönne játszani." Érdeklődni: +36302355278, info@furgerokalabak.hu, www.furgerokalabak.hu
; Zenekar: Fürgerókalábak
Dobost, de fürgén!
A Fürgerókalábak zenekar és a dobosuk, János együttmuködése hamarosan megszűnik. A lekötött bulikon egyelore a régi dobos fog játszani, de új zenésztársat keresnek a helyére. Ha valakit komolyan érdekel a dolog írjon a következo címre: dobos@furgerokalabak.hu, vagy keresse Acélos Balázst a következő telefonszámon: 30/2355-278.
Linkek: Fürgék; Zenekar: Fürgerókalábak
Fürge video
Elkészült a Fürgerókalábak legújabb videoklipje, amit a Vákuum című számukra raktak össze. A szigetes és mindenféle koncertfelvételek a szokásos hülyülés-homevideo részletekkel vannak összevagdosva - nekünk tetszik. Letölthető a honlapjukról (19 mega és DivX).
Linkek: Rókák a házban; Zenekar: Fürgerókalábak
Taraj Nyár-Ősz
Megjelent a Magyar Taraj 9. száma. Megrendelhető Sarkadi Balázstól, az ár gondolom a szokásos. A tartalomból: The Apers, Fat Mike, Bouncing Souls, Hatóságilag Tilos!, Fürgerókalábak, Dickies, Youth Brigade, Rancid, Vandals, Groovie Ghoulies, Fab D, Hippikiller, US Bombs, Real McKenzies, Tigris, Swingin’ Utters, Death By Stereo. Szóval van mit olvasni.
Linkek: Magyar Taraj; Zenekar: Fürgerókalábak, Hatóságilag Tilos
Breaking News
Megszakítjuk adásunkat, hogy elmondjuk a hírt: most már igazából megjelent a Fürgerókalábak új albuma a Katasztróka. Mondom hogy biztos. Nézzétek meg magatok, és rendeljétek is meg, ha kell.
Linkek: Fürgeróka; Zenekar: Fürgerókalábak
Fürge- és Katasztróka
Fürgerókalábék továbbra is azt állítják, hogy holnapra elkészül a legújabb (most már tudjuk miért) Katasztrókára keresztelt albumuk, amit mi már csak akkor fogunk elhinni, ha a magnónkba betesszük a kazettát és meg is szólal (és persze nem c64-es játékok lesznek rajta).
Tovább >
Adatok
-
http://www.furgerokalabak.hu
info@furgerokalabak.hu