Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 07 
¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Tesstimony | Hírek
Tesstimony (HU) Hírek
Stílus: -
Tesstimony cikkek a Hunderground Magazinban
Megvannak a jelöltek: HangSúly – Hungarian Metal Awards 2007
Ez már a harmadik alkalom, hogy az internetes rock/metal magazinok szerkesztőségei az év elején a HangSúly - Hungarian Metal Awards keretében megszavazzák az előző év magyar albumai közül a legkiemelkedőbb produkciókat. Az eddigi voksolásokhoz képest idén kicsit szigorítottunk a játékszabályokon, elkerülendő a végtelen jelöltlistákat, hogy annak is rangot adjunk, ha egy nagylemez és előadó jelöltként szerepel valamely kategóriában.
Tovább >
IX. Szóla Rádió Kelet Underground Fesztivál
A szokás szerint félévente jelentkező debreceni Szóla Rádió Kelet Underground Fesztivál 2006 tavasza óta 2 nappal és 10-12 fellépő zenekarral jelentkezik. A rendezvény 2007. október 5-6-án a már jól megszokott helyen, az debreceni Új Vigadóban lesz látható. A küldetés még mindig ugyanaz maradt: segíteni és bemutatni a tehetséges underground metal/rock zenekarokat.
Tovább >
MortalSzombat 07.14
A black metalban utazó Tesstimony koncertjét akár lemezmegjelenő partynak is fel lehet fogni, hisz legújabb albumuk mostantól kapható! Ráadásul kvázi ingyen hozzá lehet jutni a friss Hammerworld mellékleteként! Az anyag a Gospel of Judas nevet viseli, a király zene mellett az érdekessége, hogy az Arcturus gitáros norvég stúdiójában folyt a munka oroszlánrésze.
Tovább >
IV. Stagediving fesztivál
A 4. Stagediving Fesztiválra, tartva a hagyományokat, újra Budapesten, a Kék/Vörös Yukban kerül sor. Az év elején elindult Powerground Management kapcsán több jó banda is bekerült a képbe, úgyhogy a dark metalos neverLAND, a punk ’o metal Szakadék és a punkos Tirpunk egyértelműen ennek a dolognak köszönhető. A solymári lakótelep metal banda, az MWS a WMD turné és a D-Days kapcsán került elő, úgyhogy nekik jutalomfalat a Stagediving.
Tovább >
Gothica 6.66 Petőfi Csarnokban
Április 30-án kerül megrendezésre a Petőfi Csarnokban a hatodik Gothica Fesztivál, amely a Gothica 6.66 nevet kapta, s minden eddiginél nagyon méretű és tartalmasabb programmal bíró rendezvény lesz: a három színpadon több mint 40 banda és 5 nemzetközi fellépő szerepel majd, s több lemezbemutató koncertre is készülhetünk a sötét zenék kedvelőinek legnagyobb hazai találkozóján.
Tovább >
II. Stagediving Nemzetközi Metal Fesztivál
A (h)underground hangja még egyszer!
Május 6-án másodszorra kerül megrendezésre a Stagediving Fesztivál. A sikeres tavaly novemberi buli után, idén más helyszínen és nemzetközi fellépőkkel kerül sor a fesztiválra. Az egybenyitott Blue Hell és Vörös Yuk összesen 15 bandának ad majd helyet, amelyek 19 órától játszanak két színpadon.
tovább
Götebor zene - anyatej helyett!
2005. szeptember 9. (péntek): Sin of Kain, Testimony, Casketgarden; Kék Yuk
Magazinunkhoz újabb munkatárs érkezett, mégpedig Lanyó, és egyből a a kék pokol legmélyebb bugyraiba ereszkedett le, hogy beszámoljon nektek a Sin of Kain, a Testimony és a Casketgarden közös, péntek esti könnyed gyalulásáról.
Tovább >
Casketgarden
A Casketgarden "This Corroded Soul Of Mine" c. nagylemeze október 9-én jelent meg hivatalosan. Megoldódott a magyar terjesztés is. A Metal Age kiadó a jó terjesztőhálózat miatt a Hammer Records-szal vette fel a kapcsolatot, és így minden Hammer Records érdekeltségű boltban elméletileg és (remélhetően) gyakorlatilag is kapható a lemez. Persze eljutott a "közkedvelt" csomagküldőkhöz is (mint például Headbanger).
Ezenkívül embrionális állapotban, de már működik a jelenleg még fejlesztés alatt álló www.casketgarden.com site is. Innen egyenlőre letölthető egypár demós dal (az első, ritkaságszámba menő An Ever Rounding Circle demóról is), valamint az új lemez egy nótája is. A site hétről hétre fog felépülni, rengeteg infóval, képpel letöltéssel, ritkasággal bővül majd.
A banda jelenleg a Blitzkrieg Roadshow szekerét tolja a Testimony, Agregator, Bloodrainbow társaságában, és elcsíphető ez évben még a turné bulijain, ahol persze a debütlemez is kapható lesz.
Linkek: Casketgarden; Zenekar: Agregator, Blood Rainbow, Casketgarden, Tesstimony
Adatok
-
http://www.tesstimony.com
info@tesstimony.com