Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 06 
¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Solution | Hírek
Solution (HU) Hírek
Stílus: Metalcore, Reggae metal
2009. január 3., szombat, 08:56
Sziasztoooook!! Eljött az idő, fél év kihagyás után visszatérünk! Január 17-én tartjuk a nagy eseményt a Dürer Kertben! Megújultunk egy új basszusgitárossal, aki a januári bulin már velünk játsza  ...
Solution cikkek a Hunderground Magazinban
Velvet Stab - Fallenintoashes dupla lemezbemutató
2008. április 5. (szombat)
Értesítjük a Tisztelt Nagyérdeműt, hogy április 5-én a a budapesti Blue Hell (régebben KékYuk) klubban Velvet Stab és a Fallenintoashes dupla lemezbemutató koncertre kerül sor! A melodikus poszt-hardcore-tól induló, a modern rockhoz eljutott Velvet Stab "Welcome Goodbye" című albuma múlt év végén, december 17-én került a boltok polcaira. A modern, energikus hardcore stílusba kategorizálható Fallenintoashes nagylemeze pedig éppen április 5-én jelenik meg. Most itt a lehetőség, hogy a remélhetőleg már többeteknek meglévő elsö Velvet Stab nagylemezt illetve a megjelenés előtt álló Fallenintoashes lemezt élőben is meghallgassátok!
Tovább >
The Idoru, Embers, Shell Beach @ Budapest, Merlin
Március 8-án egy igazán exkluzív helyszínen tartja következő budapesti koncertjét a The Idoru. A közelmúltban a Misfits és az Ignite társaságában turnézott, s Japánt ismét megjárt csapat a Merlinben lép fel, olyan bandák társaságában, mint a metalcore-ban utazó szombathelyi csapat, az Embers, a fiatalos és energikus, rock/screamo/emo vonalon mozgó Shell Beach, a modern metalt toló Solution és a vadiúj albummal rendelkező, a Mind The Gap-ből újjászületett, változatos, rock/metal/hardcore zenét játszó My Small Community.
Tovább >
Tues-Die 071116 @ Budapest, Kultiplex
Solutioooon... az ifjú modern rockerek október 16-án kedden tartják eddig ismeretlen nyalánkságokkal megtűzdelt őrületes bulijukat a Tues Die keretein belül a Kultiplexben. A srácok a nyári szezon fesztiváljai óta nem mutatták meg fiatalos mivoltukat a fővárosban... eljött az idő.
Tovább >
The Idoru @ Süss Fel Nap
A szeptemberi és októberi pörgés után az Idoru legénysége kicsit visszavonult, ami persze nem azt jelenti, hogy teljes mértékben mellőznünk kell őket. Egy-két buli azért csak-csak becsúszik, így még ebben az évben elcsíphetitek a bandát a Süss Fel Napban.
Tovább >
Faith No More tribute újra
A Fish!, Hollywoodoo és HS7 tagokat is magában tudó Faith No More tribute fél év elteltével ismét koncertet ad, mégpedig május 12-én, pénteken, egy exkluzív helyszínen, a Blue River állóhajón. Ez az Erzsébet híd pesti hídfőjénél található (kb a Vígadó térrel egy magasságban, a Ferenciek teréről is 3 perc gyalog). A koncertek után So 90's party.
; Zenekar: Faith No More tribute, Solution; Buli: 2006-05-12 | Budapest
ABC-A38: Magyar rendszám - nyugati kocsi
Nagyszerű program részesei lehettek mindazok, akik jelen voltak az A38- on megrendezésre került ABC Tehetségkutató magyarországi fordulóján.
Tovább >
"Az átlagéletkor nálunk alúlról súrolja a 19-et…" – interjú a Solutionnel
ABC Tehetségkutató interjúsorozat, IV. rész
És már itt is az ABC Tehetségkutató interjúsorozat 4. része, a Solutionnel, szokás szerint egy kis bemutatkozással kezdve: "A zenekar 2003 októberében jött létre a következő felállással: Tóth András ének, Tóth Berci gitár, Biksi Gábor basszus, valamint Szeremi Balázs dob. A kezdeti feldolgozások után megjelentek saját dalaink, melyek leginkább a nu metal kategóriába sorolhatók. 2005. márciusában felvettük első EP-nket (Whole down is a nameless soaring), amely 4 dalt és egy intro-t tartalmaz." A kérdésekre Tóth Berci válaszolt.
Tovább >
Adatok
Metalcore, Reggae metal
http://www.solmusic.hu
solution@solmusic.hu