Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Penalty Kick | Hírek
Penalty Kick (HU) Hírek
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
Penalty Kick cikkek a Hunderground Magazinban
A Biohazard hazai előzenekarai
November 20-án, a Diesel Klubban három hazai zenekarnak is megadatik a lehetőség, hogy a legendás Biohazard csapata előtt lépjen fel.
Tovább >
Bringin‘ It Back Fesztivál 2008
Bármennyire is felkerült már évek óta Európa hardcore térképére Budapest, hazánk főváros még sohasem adott otthont egy óriás méretű hardcore rendezvénynek. Eljött az idő, hogy ezt pótoljuk, itt az első Bringin‘ It Back fesztivál egy masszív fellépő-listával! Régi ismerősként visszatér a Madball, a Comeback Kid, a Shai Hulud, a Born From Pain, első alkalommal hazánkban a new york-i dallamos hardcore zászlóvivője, az H20, valamint bemutatkozik három zenekar az európai színtérről, az angol Your Demise, a portugál Devil In Me és az olasz, már nem kezdő Strength Approach. A hazai színeket a Penalty Kick és a The Last Charge képviselik.
Tovább >
Hardcore Halloween a Kultiplexben
A nyári fesztiválok sikeres koncertjei után az Idoru csapata még jobban rákapcsolt. Európa turné a Misfitsel; épphogy kiszálltak a nightlinerből már útban voltak Japánba, ahol az Ignite társaságában mutatták meg magukat, majd pedig hazafelé még egy kis moszkvai kaland is belefért a Walls of Jericho társaságában.
Tovább >
Sinking Ships (USA), Ruiner (USA) @ Budapest, Kultiplex
A 2004-ben alakult Seattle-i old school csapat, a Sinking Ships első alkalommal látogat el hazánkba. Zeneileg talán a Gorilla Biscuits, a Champion vagy a Comeback Kid áll legközelebb hozzájuk. A 2. bemutatkozó kislemez (Demo, Meridian) után lecsapott rajuk a legendas Revelation Records ás az itt megjelent 2006-os Disconnecting nagylemezükkel már ismertebbe valtak mind az államokban, mind pedig az öreg kontinensen. A mostani turné apropója a nemrégiben megjelent Ten című kislemez.
Tovább >
Air Fest
4 zenekar ezen az estén olyan megfontolásból fog együtt játszani, hogy mindegyik együttesből van olyan ember, aki űzi az Airsoft fegyveres játékait. A rendezvényt a 44 ?es Bázis támogatja.
Tovább >
LEUKÉMIA FESZTIVÁL 2006
SEGÉLYKONCERT A LEUKÉMIÁS BETEGEKÉRT!
Több mint 30 underground rock zenekar közreműködésével 2006. október 13-14-én péntek-szombat adománykoncert lesz a leukémiás betegek megsegítésére.
érdekel...
Terror (USA), Blacklisted (USA), Donnybrook (USA) @ Süss Fel Nap
Bő másfél hete lesz mindenkinek kipihenni a BPRNR szilvesztert mire elérkezik az új év első külföldi fellépője, illetve fellépői, hiszen a 2006-os évet egy igen masszív hardcore "csomaggal" kezdjük meg.
Tovább >
Nem lesz Born From Pain
A Born From Pain családi okokra hivatkozva lemondta a jövő heti (augusztus 3., szerda) Budapesti, Kultiplexes fellépését, így a buli elmarad.
; Zenekar: Born From Pain, In God We Trust, Penalty Kick
BPRNR: Born From Pain @ Kultiplex
A holland Born From Pain majd egy évtizede működő gépezet Hollandiában, '97-es alakulásuk óta folyamatosan turnézták körbe a kontinenst, valamint a tengerentúlon és Japánban is megfordultak. Elődzenekaraik közül mindenképpen érdemes megemlíteni a Feeding The Fire nevű formációt, ahol bőgősük, Rob játszott, hiszen ez a zenekar volt az egyik meghatározó zenekara a '90-es évek úgynevezett Red Edge hullámának, azaz azon zenekarok egyike volt, amelyek komoly baloldali politikai üzenetet közvetítettek.
Tovább >
D.R.I. beharangozó II.
Gatyát felkötni, tekerés indul: április utolsó szerdáján Óbudán nyomja az amerikai hardcore-thrash legenda, a Dirty Rotten Imbeciles!
Tovább >
D.R.I. beharangozó I.
Már két hét sincs a texasi crossover legenda, a D.R.I. hazánkba látogatásához. A D.R.I. 22. születésnapi koncertjének aprópójából az eseményt rögzítik, és hamarosan ki is adnak majd!
Tovább >
Adatok
-