Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 01 
¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Embers | Hírek
Embers (HU) Hírek
Stílus: -
Embers cikkek a Hunderground Magazinban
Embers, fallenintoashes, Chief Rebel Angel, Nasmith @ BlueHell
Hardcore vagy metalcore? Kit érdekel! A lényeg, hogy egy kegyetlen kombináció súlyt le ránk szeptember 19-én a Kék Yukban (ami hivatalosan BlueHell). Két budapesti és két vidéki banda indul egyenlő esélyekkel az est legszigorúbb produkciója címért.
Tovább >
Megvannak a jelöltek: HangSúly – Hungarian Metal Awards 2007
Ez már a harmadik alkalom, hogy az internetes rock/metal magazinok szerkesztőségei az év elején a HangSúly - Hungarian Metal Awards keretében megszavazzák az előző év magyar albumai közül a legkiemelkedőbb produkciókat. Az eddigi voksolásokhoz képest idén kicsit szigorítottunk a játékszabályokon, elkerülendő a végtelen jelöltlistákat, hogy annak is rangot adjunk, ha egy nagylemez és előadó jelöltként szerepel valamely kategóriában.
Tovább >
The Idoru, Embers, Shell Beach @ Budapest, Merlin
Március 8-án egy igazán exkluzív helyszínen tartja következő budapesti koncertjét a The Idoru. A közelmúltban a Misfits és az Ignite társaságában turnézott, s Japánt ismét megjárt csapat a Merlinben lép fel, olyan bandák társaságában, mint a metalcore-ban utazó szombathelyi csapat, az Embers, a fiatalos és energikus, rock/screamo/emo vonalon mozgó Shell Beach, a modern metalt toló Solution és a vadiúj albummal rendelkező, a Mind The Gap-ből újjászületett, változatos, rock/metal/hardcore zenét játszó My Small Community.
Tovább >
"Fire In November" Hardcore/Metalcore Fesztivál Debrecenben
Ez a rendezvény főként annak bizonyítására szolgál, hogy igen is van szükség Hardcore rendezvényekre is a keleti régióban. Néhány környékbeli zenekar mellett dunántúli és budapesti formáció is megmutatják magukat. A 7 zenekar egy egész estés programmal szolgál a hardcore/metalcore kedvelőinek. Interjúk és infók a fesztiválról és zenekarokról minden kedden 19:30-22h között az Underground Magazinban a Szóla Rádió műsorán!
; Zenekar: Embers, Forsaken Mind, Hatred Solution, My Own Mind, One Reason To Kiss; Buli: 2007-11-01 | Debrecen
Hardcore Halloween a Kultiplexben
A nyári fesztiválok sikeres koncertjei után az Idoru csapata még jobban rákapcsolt. Európa turné a Misfitsel; épphogy kiszálltak a nightlinerből már útban voltak Japánba, ahol az Ignite társaságában mutatták meg magukat, majd pedig hazafelé még egy kis moszkvai kaland is belefért a Walls of Jericho társaságában.
Tovább >
MortalSzombat 07.14
A black metalban utazó Tesstimony koncertjét akár lemezmegjelenő partynak is fel lehet fogni, hisz legújabb albumuk mostantól kapható! Ráadásul kvázi ingyen hozzá lehet jutni a friss Hammerworld mellékleteként! Az anyag a Gospel of Judas nevet viseli, a király zene mellett az érdekessége, hogy az Arcturus gitáros norvég stúdiójában folyt a munka oroszlánrésze.
Tovább >
Casketgarden
Már írjuk a számokat a 3. nagylemezünkhöz. Egy szám készült el teljesen és 4-5 van meg vázlatosan, ezek mondhatjuk viszi tovább az eddigi dallamos death/thrash metal vonalat, érdekes, hogy egyszerre komplexebbek és közérthetőbbnek tűnők, mint az eddigi dalaink.
Tovább >
The Black Dahlia Murder (USA), Liar (B) @ Kultiplex
Bő egy héttel, hogy a Turmoil / Most Precious Blood kettőst látjuk vendégül, egy újabb masszív koncertet láthatunk a Kultiplexben.
Tovább >
Szigetelünk
Aki él és mozog, kint van/lesz a Szigeten, mert az neki jó. Mi meg kaptunk néhány ajánlót is hozzá, ezeket dobjuk ide gyorsan fel, aztán mi is eltűnünk kb. 2 hétre.
Tovább >
Adatok
Embers (HU)
-
http://www.embers-metal.com/