Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 27 
¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Another Way | Hírek
Another Way (HU) Hírek
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
Another Way cikkek a Hunderground Magazinban
Last minute thrash / hc hepaj!
Most pénteken a Chaos Block Crew jóvoltából a csepeli Black machine fog otthont adni egy zúzós kis estének. A thrash / hc BANDANAS, a thrash / grind ANOTHER WAY, a sikoltós hc SCREAM AHEAD és 2 meglepi banda fog talpalávalót adni annak, aki tiszteletét teszi eme estén.
Tovább >
Békéscsabai Hc / Crust / Grind hepaj
Szeptember 2-án újból sok idő után HC / Crust megmozdulás lesz Békéscsabán. A Falka rocklyuk nevű hely fog otthont adni a francia MiICHEL PLATINIUM turné egyik magyarországi állomásának. Kőkemény crust / grind lesz bele az arcodba. Hazai részről a békési / pesti ANOTHER WAY fastcore bárdosai és a BUILT FOR LIFE hardcore / metal brigádja fog talpalávalót adni.
Tovább >
D-beat, orkok, vérhányás – Wartime Party 10
Kultiplex kisterem, Budapest, 2007.08.28
Csehországban valami hihetetlen erős felhozatal van grind/crust bandákból, ráadásul egyik jobb, mint a másik, így aztán nem volt kérdés számomra, hogy elmenjek-e megnézni a cseh Guided Cradle – saját szavaikkal: ’Evil Barbaric Orc Crust’ – fellépését a 10. Wartime Party keretében a Kultiplex kistermébe. Pláne hogy olyan magyar bandák is játszottak ott aznap, mint az Another Way, a Human Error, és a Jack.
Tovább >
Soultakers Night, Óborozó, 0427
A szlovák honból érkező MIZAR 2003 – ban alakult és magukat Neo – grindként aposztrofálják , ami alatt nyugodtan értheti mindenki a Nasumos intenzitású zenét egy még nyersebb előadásban. A zenekar 3 anyaggal rendelkezik / egy 5 számos, 10 számos illetve egy 8 számos CD – vel /, amelyben ötvözik a klasszikusok által kitaposott ösvény elemeit illetve a mai modern témákat, s ettől válik egyedivé a zenéjük.
Tovább >
Hardcore az Óborban
Február 2-án a budapesti Óborozóban egy elég masszív hardcore parti van kilátásban. Fellép a Győr/Komárom illetőségű Holymen’s Glory amit Csiszi és Börke keltett életre a volt Kevés zenekarból, zenéjük hardcore, rockos ízekkel(rollins band fíling) ezzel a névvel ez lesz az első fellépésük Budapesten.
Tovább >
Wartime Party 1.
Április 12.-én, szerdán este a gyors és erőteljes hardcorepunk rajongóira kihagyhatatlan móka vár a Marco Polo klubban.
Tovább >
nemArt tudni
Hírek sorban: "Megjelent a viharsarki fast-core és oldschool zenét vegyítő Another way [H] és a közép olaszországi eredeti oldschool-hc-t játszó Ingegno [I], Our days című split CD-je."
Tovább >
Adatok
-
http://anotherway.freeweb.hu/
ltomee@freemail.hu