Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Shell Beach | Hírek
Shell Beach (HU) Hírek
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >
2008. november 6., csütörtök, 00:31
Első akusztikus Shell Beach koncert ever + Kristóf Norbi extraspeciál non-virtuál, vizuál, verbál egyhúronpendülés! Az öreg klasszikusok mindkét entitástól felcsendülnek, s lesz áthallás, áténeklés, átdőlés bőven. A főpróbát - szintén így,  ...
Shell Beach cikkek a Hunderground Magazinban
Shell Beach, Jacked, Turbo @ Budapest, Dürer Kert
Különösen izgalmas neorock szeánsznak ígérkezik a nov. 29-ei buli a Dürer Kertben. Az est házigazdái, a Shell Beach zenekar és a szervezõk igen változatos zenei palettát hoztak össze, és stílusonként a legjobb magyar zenekarokat választották a november végi, szombati bulihoz!
Tovább >
Blind, Bridge, Beach
Tudjuk, hova mész most szombaton
Az elmúlt időszak klubbezárásai után némileg üdítőleg hat, hogy a Dürer Kert nevű új szórakozóhely nyit egy cseppet a keményebb zenék felé, így úgy gondoltuk, hogy villámgyorsan összedobunk egy olyan felállást, ami olyannyira megörvendezteti a látogatókat, hogy méltóképp búcsúztassuk együtt a nyarat a szabad budapesti ég alatt.
Tovább >
FreshFabrik időutazás: a ’98-as változat
Talán nem túlzás azt állítani, hogy a 90-es évek egyik legjelentősebb hazai modern metal albuma a FreshFabrik Nerve-je volt. A lemez megjelenésével nagyjából egyidőben elindult valami a magyar undergroundban, és valószínűleg sokan gondolnak vissza jó érzéssel ezekre az évekre.
Tovább >
Megvannak a jelöltek: HangSúly – Hungarian Metal Awards 2007
Ez már a harmadik alkalom, hogy az internetes rock/metal magazinok szerkesztőségei az év elején a HangSúly - Hungarian Metal Awards keretében megszavazzák az előző év magyar albumai közül a legkiemelkedőbb produkciókat. Az eddigi voksolásokhoz képest idén kicsit szigorítottunk a játékszabályokon, elkerülendő a végtelen jelöltlistákat, hogy annak is rangot adjunk, ha egy nagylemez és előadó jelöltként szerepel valamely kategóriában.
Tovább >
The Idoru, Embers, Shell Beach @ Budapest, Merlin
Március 8-án egy igazán exkluzív helyszínen tartja következő budapesti koncertjét a The Idoru. A közelmúltban a Misfits és az Ignite társaságában turnézott, s Japánt ismét megjárt csapat a Merlinben lép fel, olyan bandák társaságában, mint a metalcore-ban utazó szombathelyi csapat, az Embers, a fiatalos és energikus, rock/screamo/emo vonalon mozgó Shell Beach, a modern metalt toló Solution és a vadiúj albummal rendelkező, a Mind The Gap-ből újjászületett, változatos, rock/metal/hardcore zenét játszó My Small Community.
Tovább >
Csillagállás
Shell Beach: Acronycal (EDGE Records)
Jól értesült körökben a Shell Beach zenekart szokás amolyan szuppergruppként emlegetni: egy-egy aktív Subscribe és Idoru taggal a soraiban, a dobos a Blind Myselfből érkezett, az énekes pedig a Velvet Stab-ből. Ha azt is hozzáteszem, hogy a még jólértesültebbek ezt a fajta zenét az emo műfaji megjelöléssel illetik… hé, kedves olvasó, bicska becsuk, kéz zsebből ki, lapoz!
Tovább >
Shell Beach lemezbemutató + BTS @ Kultiplex
Shell Beach lemezbemutató lesz Okt. 12.-én, pénteken a Kultiban, mégpedig a BTS-sel! Az "Acronycal" egy hónapja jelent meg, ideje tehát a tisztelt nagyérdeműnek élőben is bemutatni a "programot". A srácok első bulija is a kultiban volt, s most másfél év elteltével újra visszatérnek a budapesti underground szent gráljához, immár lemezzel a kezükben.
Tovább >
Megjelent a Shell Beach "Acronycal" című lemeze!
Lassan egy évnyi stúdiózás után megjelent a Shell Beach debütáló lemeze. Az itthon az EDGE records gondozásában megjelenő 10-számos "Acronycal" kellőképp mutatja be a zenekar post-hardcoreos, rockos, screamos egyvelegét, melybe a megújult myspace oldalon [http://www.myspace.com/shellbeachband] már bele is lehet hallgatni.
Tovább >
Tues-Die 0424
A lemezükkel épphogy (nem) kész Shell Beach fémjelzi az utolsó előtti süssfelnapos rock koncertet. A tagok ismerősek már a kemény zenét szeretők számára, hisz itt van Attis (SUbscribe) Dani (ex-Blind Myself), Totik Zoli (ex-Velvet Stab), Matyi (Idoru), Palika (neki ugyan nem volt "nagyzenekara" sose, de ettől még igencsak ismerős az éjszakában járatos arcok számára)
Tovább >
Shell Beach @ Süss Fel Nap
Első lemezét vezeti fel a SHELL BEACH nevű, mostanában igen sokat emlegetett zenekar a Süss Fel Napban, november 7.-én. Februárban vetették be magukat a köztudatba, amikor a Kultiplexben színre léptek. Azóta egyre többet hallunk róluk. Legutóbb az A38 hajón teltház előtt játszottak a Subscribe előzenekaraként.
Tovább >
A Subscribe ismét a fedélzeten!
Október 13.-án pénteken az A38 hajón tartja a Subscribe az őszi
nagyszabású buliját. A srácoknak a februári teltházas szülinapi koncertjük után, sikerült egy nyár alatt meghódítani a román közönséget; játszottak odaát a Clawfinger és a Deftones!
Tovább >
Adatok
-
http://shellbeachband.com/
zoli@shellbeachband.com