Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 26 
¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Cadaveres | Hírek
Cadaveres (HU) Hírek
Stílus: Metal
2010. november 24., szerda, 07:36
November végén jelenik meg a Cadaveres harmadik albuma, Mindstream címmel. A CD 10 dalt tartalmaz, amelyek megírásában az egész zenekar segédkezett, a szövegeket pedig Bölcsföldi Zoltán, a csapat frontembere írta. A  ...
2009. február 6., péntek, 17:06
A zenekar a márciusi koncertekig egy kis pihenéssel tölti majd az időt. Bezárkóztunk otthonra, vért iszunk és nyers húst eszünk, hogy tavasszal új erővel támadhassunk! A myspace oldalunkra kikerült egy új  ...
2008. november 17., hétfő, 07:23
November 14-én megjelent a Cadaveres második nagylemeze Evilution címmel, a Hammer Records gondozásában. Körmöczi Péter a zenekar gitáros/énekese a következőket nyilatkozta az albumról: „Az evolúció sötét és gonosz szakasza a  ...
2008. október 21., kedd, 07:37
A zenekar ősszel megjelenő lemezéhez elkészült a frontborító és véglegessé vált a dalok sorrendje is. Hamarosan további betekintést nyerhettek az új anyagba, ugyanis a zenekar közzétesz majd pár részletet az Evilution  ...
Cadaveres cikkek a Hunderground Magazinban
A Biohazard hazai előzenekarai
November 20-án, a Diesel Klubban három hazai zenekarnak is megadatik a lehetőség, hogy a legendás Biohazard csapata előtt lépjen fel.
Tovább >
Insane lemezbemutató az A38-on!
A novemberi buli a három főzenekar egyetlen budapesti koncertje lesz, ugyanis idén már egyik csapat sem játszik már a fővárosban. Az Insane a júniusban megjelent negyedik nagylemezének (Our Island – Our Empire) bemutatóját tartja, a Cadaveres pedig az ősszel megjelenő albumát (Evilution) prezentálja a közönségnek.
Tovább >
Megvannak a jelöltek: HangSúly – Hungarian Metal Awards 2007
Ez már a harmadik alkalom, hogy az internetes rock/metal magazinok szerkesztőségei az év elején a HangSúly - Hungarian Metal Awards keretében megszavazzák az előző év magyar albumai közül a legkiemelkedőbb produkciókat. Az eddigi voksolásokhoz képest idén kicsit szigorítottunk a játékszabályokon, elkerülendő a végtelen jelöltlistákat, hogy annak is rangot adjunk, ha egy nagylemez és előadó jelöltként szerepel valamely kategóriában.
Tovább >
Cadaveres: Lost Souls - The Hidden Tracks
Edge Records (2007)
Kicsit kínban vagyok a Cadaveres újabb LP-jével kapcsolatban. Illetve nem is tudom, hogy ez nagy vagy kis lemez-e. A dalok számát tekintve, ami tizenegy, nagy. Viszont, ha egy cédét telerakunk mixekkel meg koncertfelvételekkel, akkor az szerintem nem számít másnak, mint kislemeznek. Ja, de mi van akkor, ha felteszünk mégis egy új dalt, de nem stúdió-, hanem koncertváltozatban? A kis rafináltak! Egyébként ez örökölt dolognak tûnik, hisz a CéDéTé is csinált már ilyen mix lemezt, nem is egyet. (A cikk végén eláruljuk az "LP vagy EP"-kérdés megfejtését! - a szerk.)
Tovább >
V. Stagediving Fesztivál
Mindig öröm látni, ha elindul valami jó dolog, és folyamatosan működik. A Stagediving Fesztivál egy ilyen történetnek tűnik. 2005 novemberében került megrendezésre először a Kultiplexben, és azóta változó helyszíneken, de azonos minőségű tartalommal zakatol tovább a feszt. Idén először – 2008. február 1-én - az A38 Hajót próbálja megcsáklyázni a Stagediving.
Tovább >
Ill Nino (USA) @ Kultiplex
Egy év késéssel ugyan, de végre tényleg hazánkba látogat az Ill Nino! Ráadásul nem is akárhogy: a csapat különleges klubkoncertet ad a budapesti Kultiplexben. Azon ritka alkalmak egyike lesz ez, ahol egy „nagyszínpados” zenekart testközelből láthat mindenki, aki eljön.
Tovább >
Tues-Die 0417
A koncertgép Insane ismét itthon. A hamarosan negyedik lemezének rögzítése céljából stúdióba vonuló zenekar az egyik utolsó süssfelnapos koncert fő fellépője. Szokásos de kihagyhatatlan koncert. A színpadon címszavakban a következők lesznek láthatóak-hallhatóak: brutális show, hörgés, meg éneklés is, látványos gitározás, dobolás és egy vadiúj dal.
Tovább >
Cadaveres hírek
"A 2007-es év kicsivel pihisebben kezdődik a zenekar számára, mint a korábbiak, de azt hiszem Ránk is fér egy kis pihenő. Az eltelt másél év alatt 70 koncerten vagyunk túl illetve megírtuk, rögzítettük és kiadtuk az első Cadaveres lemezt a Soul OF A New Breed-et ! A márciusban induló koncertjeinkig - ahol főleg kisebb helyekre látogatunkel (Esztergom, Salgótarján, Balmazújváros, Szekszárd ) -mindössze kétszer láthattok Minket színpadon: Január 19-én az A38-as Hajón az Ektomorfal és a Replikával játszunk, 20-án pedig Szerbiába -Becsére- látogatunk el. Várunk Mindenkit a bulikra. Reméljük sokatokkal összefutunk ebben az évben is jó néhány helyen! Remek, Sikeres évet Kívánunk! Tavasszal pedig indul az Update program, ne felejtsétek :-)!"
; Zenekar: Cadaveres
Főzenekarként látogat haza az Ektomorf
A magyar metalzenekarok közül minden bizonnyal az Ektomorf örvend a legnagyobb ismertségnek a világon, hiszen az eredetileg Mezőkovácsházáról származó thrash metal gárda a világ egyik legnagyobb metalkiadójánál alkot. A csapat most azokkal a hazai bandákkal lép fel január 19-én az A38 hajón, akikkel anno a leghíresebb hazai koncertkörútján, a Terrorista Turnén is szerepelt.
Tovább >
Cadaveres szól
Nem valószínű, hogy lesz idén már kánikula, ezért úgy döntöttünk, hogy nekilódulunk a lemez előzetes klub turnénknak, aminek első megmozdulása szeptember 8.-án lesz Budapesten a Wig-Wamban a Replikával.
Tovább >
Topvar Rockfesztivál 2006
2006. június 30. és július 2. között harmadszorra kerül megrendezésre a Topvar Rockfesztivál, Szlovákia nyugati részén. A helyszín Nove Mesto nad Vahom (Komáromtól 150 km-re Északra) kempingje. A fesztiválon korábban olyanok léptek fel, mint a Uriah Heep, Suzi Quatro, a Soulfly, az Apocalyptica vagy a Morcheeba. Idén a Korn és az Alice In Chains lesz a főbanda 30-án, amely napon a magyar Cadaveres is tiszteletét teszi.
Tovább >
II. Stagediving Nemzetközi Metal Fesztivál
A (h)underground hangja még egyszer!
Május 6-án másodszorra kerül megrendezésre a Stagediving Fesztivál. A sikeres tavaly novemberi buli után, idén más helyszínen és nemzetközi fellépőkkel kerül sor a fesztiválra. Az egybenyitott Blue Hell és Vörös Yuk összesen 15 bandának ad majd helyet, amelyek 19 órától játszanak két színpadon.
tovább
BPRNR Ünnepeket!
Évet zár a BPRNR, minden szempontból sikereset, elég a "gittegylet" saját zenekarainak koncertjeit, vagy a külföldrõl idecsábított fellépõk bulijait megemlíteni. Boltokban - és a koncerteken - a BPRNR 3-as válogatáslemeze, ami azontúl, hogy csodálatos ajándék karácsonyra, még jó is, ráadásul csupa exkluzív nótát tartalmaz. És most a lényeg, fontos tudnivalók az ünnepekre:
Tovább >
Cadaveres idei tervek
Cadaveres De Tortugas utódzenekara a Cadaveres, októberben két számot rögzített a Bakery Stúdióban. A Moby Dick Tribute-re készült Gumiszoba a november 14-én megjelent BálnaVadÁszok albumon található, a Soul Of A New Breed című első közös Cadaveres szerzemény pedig letölthető a honlapról.
Tovább >
Stagediving Fesztivál – a (h)underground hangja!
November 12-én a Kultiplex egy különleges koncertnek ad helyet. A Stagediving Fesztiválon olyan együttesek fognak fellépi, akik szinte sosem (vagy csak igen ritkán) tudnak kitörni a kis klubokból és füstös kocsmákból.
Tovább >
Adatok
Metal
http://www.cadaveres.hu/
cadaveres@cadaveres.hu