Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 25 
¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Agregator | Hírek
Agregator (HU) Hírek
Stílus: Metal
2007. október 31., szerda, 15:56
Immár negyedik videoklipjét forgatja a tatabányai Agregator zenekar. A megfilmesítés ezúttal az együttes Zuhanás című dalát érte utol, amely a tavaly megjelent Szürkület album egyik közönségkedvence. A látvány tekintetében Sánta Balázs (SoulVision Arts) rendező  ...
Agregator cikkek a Hunderground Magazinban
Melodic Death Night VOL I.-II.
Durva riffek, dallamok
A novemberi hónapban 2 alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a MELODIC DEATH NIGHT elnevezésű koncert est.
Tovább >
Gothica 6.66 Petőfi Csarnokban
Április 30-án kerül megrendezésre a Petőfi Csarnokban a hatodik Gothica Fesztivál, amely a Gothica 6.66 nevet kapta, s minden eddiginél nagyon méretű és tartalmasabb programmal bíró rendezvény lesz: a három színpadon több mint 40 banda és 5 nemzetközi fellépő szerepel majd, s több lemezbemutató koncertre is készülhetünk a sötét zenék kedvelőinek legnagyobb hazai találkozóján.
Tovább >
Metal Majális Tatán
Ilyen még nem volt! A tatai Killing Art, és a tatabányai Agregator zenekarok hatékony együttműködését igazolja, hogy a februárban sikeresen lezárult tehetséggondozó program után ismét összefogtak, hogy rajongóiknak, és a fémzene kedvelőinek egy szabadtéri fesztivált rendezzenek meg.
Tovább >
Friss Hús a Darálóban
A végéhez közelít a tatabányai Agregator és a tatai Killing Art zenekarok által kezdeményezett tehetséggondozó program, melyre több zenekar jelentkezett elsősorban Komárom-Esztergom megyéből, Győrből és a Felvidékről!
Tovább >
Casketgarden
A Casketgarden "This Corroded Soul Of Mine" c. nagylemeze október 9-én jelent meg hivatalosan. Megoldódott a magyar terjesztés is. A Metal Age kiadó a jó terjesztőhálózat miatt a Hammer Records-szal vette fel a kapcsolatot, és így minden Hammer Records érdekeltségű boltban elméletileg és (remélhetően) gyakorlatilag is kapható a lemez. Persze eljutott a "közkedvelt" csomagküldőkhöz is (mint például Headbanger).
Ezenkívül embrionális állapotban, de már működik a jelenleg még fejlesztés alatt álló www.casketgarden.com site is. Innen egyenlőre letölthető egypár demós dal (az első, ritkaságszámba menő An Ever Rounding Circle demóról is), valamint az új lemez egy nótája is. A site hétről hétre fog felépülni, rengeteg infóval, képpel letöltéssel, ritkasággal bővül majd.
A banda jelenleg a Blitzkrieg Roadshow szekerét tolja a Testimony, Agregator, Bloodrainbow társaságában, és elcsíphető ez évben még a turné bulijain, ahol persze a debütlemez is kapható lesz.
Linkek: Casketgarden; Zenekar: Agregator, Blood Rainbow, Casketgarden, Tesstimony
Adatok
Metal
http://www.agregator.hu
info@agregator.hu