Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 03 
¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Insane | Hírek
Insane (HU) Hírek
Stílus: -
2010. november 27., szombat, 15:55
Október eleje óta zajlik a Royal Flush turné országszerte és a legbiztosabban kijelenthetjük, hogy remek a hangulat, fantasztikus a közönség és a jobbnál jobb italokban sincs hiány! A fentebb említett turné dátumai  ...
2010. augusztus 22., vasárnap, 06:46
Mint azt már sokan észrevehettétek, hogy Norman (Béla), közel egy hónapja nincsen velünk a színpadon. Július végén, még arról számoltunk be, hogy a zentai koncertünk után egy baleset során agyrázkódást szenvedett.  ...
2009. január 10., szombat, 09:32
Rengeteg új hírrel szolgálhatunk már 2009 év elején! Örömmel jelenthetjük, hogy Január 12-én felkerül még egy dal a myspace (www.myspace.com/bandinsane ) oldalunkra, a legutolsó nagylemezünkről, ez pedig nem más lesz, mint  ...
2008. augusztus 14., csütörtök, 06:59
Lassan 2 hónap telt el a negyedik lemezünk megjelenése óta, és szeretnénk Mindenkinek megköszönni a bíztató szavakat és a sok pozitív véleményt, amit kaptunk. Ahogy az idő egyre forrósodott, úgy melegedtünk bele  ...
2008. április 28., hétfő, 23:42
Május 5-től meghallgatható az új nagylemezünkről az egyik dalunk itt: www.planetz.hu. Ezt követően egy nappal, már a mysapce (www.myspace.com/bandinsane) oldalunkon is fennt lesz ez a szám. Aki meg esetleg nem neten szeretné  ...
Insane cikkek a Hunderground Magazinban
Insane lemezbemutató az A38-on!
A novemberi buli a három főzenekar egyetlen budapesti koncertje lesz, ugyanis idén már egyik csapat sem játszik már a fővárosban. Az Insane a júniusban megjelent negyedik nagylemezének (Our Island – Our Empire) bemutatóját tartja, a Cadaveres pedig az ősszel megjelenő albumát (Evilution) prezentálja a közönségnek.
Tovább >
Zeroscape (CAN) @ Győr, V2
2008. Április 25., + Insane, Greedy Fly
A Zeroscape 2003-ban alakult Torontóban, Kanadában. Muzsikájukban szinte minden zenei stílus fellelhető és ebből egy olyan eredeti egyveleget alakítottak ki, ami egyedülállóan csak rájuk jellemző. Dalaikban a metál, danchall, reggae, drum’n’bass, hiphop, rock betétek tökéletesen keverednek egymással, majd mégis egybefornak egy rendkívüli, megismételhetetlen egésszé.
Tovább >
X. Kelet Underground Fesztivál
2008. április 18-19., Debrecen Új Vigadó
A debreceni Kelet Underground Fesztivál 2003 októberben indult útjára akkor még 1 napos rendezvényként, majd 2006 tavaszától 2 napra bővült és 10-12 fellépő zenekart mutat be minden tavasszal és ősszel. A mostani jubileumi X. fesztivál 2008. április 18-19-én ismét a már jól megszokott helyen, az Új Vigadóban lesz látható. A cél még mindig ugyanaz maradt: segíteni és bemutatni a tehetséges underground metal/rock zenekarokat.
Tovább >
V. Stagediving Fesztivál
Mindig öröm látni, ha elindul valami jó dolog, és folyamatosan működik. A Stagediving Fesztivál egy ilyen történetnek tűnik. 2005 novemberében került megrendezésre először a Kultiplexben, és azóta változó helyszíneken, de azonos minőségű tartalommal zakatol tovább a feszt. Idén először – 2008. február 1-én - az A38 Hajót próbálja megcsáklyázni a Stagediving.
Tovább >
The Shadows Booking fesztivál @ Győr, V2
December közepén kerül megrendezésre az első The Shadows Booking Fesztivál. A helyszín a már megszokott V2 állóhajó, a program, pedig a következő lesz 2 napon keresztül: Az első nap két főbandája a Subscribe által létrehozott Guilty Parties (Rage Against The Machine Tribute banda), a másik, pedig nem más, mint a nemrégiben vadiúj lemezzel jelentkező Subscribe!
Tovább >
Ill Nino (USA) @ Kultiplex
Egy év késéssel ugyan, de végre tényleg hazánkba látogat az Ill Nino! Ráadásul nem is akárhogy: a csapat különleges klubkoncertet ad a budapesti Kultiplexben. Azon ritka alkalmak egyike lesz ez, ahol egy „nagyszínpados” zenekart testközelből láthat mindenki, aki eljön.
Tovább >
Oszi – Insane, 8 év után vége
Sokak most meg fognak lepődni, meg fognak rökönyödni, de valószínűleg mindenki, azt kérdezi majd, hogy miért? Hosszas beszélgetések, viták után az Insane zenekar (Laci, Berci, Norman, Érsi) és Oszi útjai elváltak. Sokakban felmerülhet, „hogy miért meg hogyan”, de kár lenne most oldalakon keresztül ezt taglalni. Sajnos nem tudtunk már együtt dolgozni és annak érdekében hozta meg Oszi a döntését, hogy az emberi kapcsolatok ne romoljanak tovább.
Tovább >
Tues-Die 0417
A koncertgép Insane ismét itthon. A hamarosan negyedik lemezének rögzítése céljából stúdióba vonuló zenekar az egyik utolsó süssfelnapos koncert fő fellépője. Szokásos de kihagyhatatlan koncert. A színpadon címszavakban a következők lesznek láthatóak-hallhatóak: brutális show, hörgés, meg éneklés is, látványos gitározás, dobolás és egy vadiúj dal.
Tovább >
Insane turnéindító
A héten startol az Insane 8 éves születésnapi turnéja! Február 1-én csütörtökön Győrben, másnap, pénteken Szombathelyen (ezeken vendégeskedik a holland Deliberate Jeopardization), végül szombaton a budapesti állomás következik a Kultiplexben a következő fellépőkkel: Loxodrome (Ausztriából), My Small Community (ex Mind The Gap új énekessel), Kelly Hits The Blue Sky, és végül de nem utolsósorban a Checkpoint Charlie (basszusgitári poszton Mapettel).
Tovább >
Szezonnyitó nu metal
Insane a Kék Yukban
Január 20-án tartja az Insane a budapesti szezon nyitó koncertjét, aminek érdekessége, hogy nyárig valószínű ez lesz az utolsó "hosszabb programos koncert".
Tovább >
BPRNR Ünnepeket!
Évet zár a BPRNR, minden szempontból sikereset, elég a "gittegylet" saját zenekarainak koncertjeit, vagy a külföldrõl idecsábított fellépõk bulijait megemlíteni. Boltokban - és a koncerteken - a BPRNR 3-as válogatáslemeze, ami azontúl, hogy csodálatos ajándék karácsonyra, még jó is, ráadásul csupa exkluzív nótát tartalmaz. És most a lényeg, fontos tudnivalók az ünnepekre:
Tovább >
Szigetelünk
Aki él és mozog, kint van/lesz a Szigeten, mert az neki jó. Mi meg kaptunk néhány ajánlót is hozzá, ezeket dobjuk ide gyorsan fel, aztán mi is eltűnünk kb. 2 hétre.
Tovább >
Ajánló a hétvégére
Május 6: Guilty Parties (R.A.T.M. Tribute Band), Insane, Mind The Gap, VL 45 @ Budapest, Cool Rock Cafe; május 7: Deep Insight (FIN), Fragments, Grungetire @ Budapest – Marco Polo Club.
Tovább >
Tiszta metál
Idén ismét megrendezésre kerül a TASTE OF METAL FESZTIVÁL, ami a tavalyi évhez hasonlóan az igényes metal zene támogatását tűzte ki céljául. Az idei évben ÁPRILIS 26-án, a ZÖLD PARDON -ban kerül megrendezésre e nemes esemény az INSANE, a WACKOR, és az EVERWOOD zenekarok társaságában. A rendezvény szigorúan 19h -kor kezdődik, és csak jelképes belépőt (100 Ft) kell fizetniük az oda látogatóknak, azaz majdhogynem ingyért eljöhet bárki, aki szereti a metal zenét!! Taste Of Metal... Érezd a METAL ízét!
Linkek: Taste Of Metal honlap; Zenekar: Everwood, Insane, Wackor; Buli: 2005-04-26 | Budapest
Insane - Csúszik a King Of Fools
Híreket kaptunk az Insane-től: "Sajnos rossz híreink vannak! Csúszik a harmadik Insane nagylemez (King Of Fools) megjelenése. A tervezett időponthoz képest Március 10-én kerül a korong a boltok polcaira".
Tovább >
Best of Budapest
November 24-én a Warner/Magneoton gondozásában jelenik meg a pesti Budapest Rockandroll-színtér, avagy rock-vircsaft tizenöt előadóját bemutató BPRNR válogatáslemez legelső voluméja. A lemez neten postaköltséggel együtt 1790 HUF (www.superbutt.net, www.hippikiller.com biztosan, de nyaggasd a többi előadót is emilen), boltokban 1500, koncerteken pedig 1200-1400 körül lesz az ára. A borító a www.hippikiller.com oldalon tekinthető meg.
Tovább >
Adatok
Insane (HU)
-
http://www.insanemusic.hu
insane@insanemusic.hu