Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Inurnment | Biográfia
Inurnment (HU) Biográfia
Stílus: -

A zenekar története 1998 februárjában egy egyszemélyes projektel indult, melyet sTrawi alapított Fallen Ones néven. A Fallen Ones által képviselt szövegvilág, hangulat és stílus, mely a sTrawi által hozott sötét hangulatú dalszövegekre épült, az azóta alakult formációknak is közös jellemzője. A Fallen Ones-hoz 1998 decemberétől 1999 márciusáig többen is csatlakoztak, de a hangszerek hiánya és esetenként a zenei képességek elégtelensége miatt nagyon gyakori volt a tagcsere és jó páran el is hagyták a projectet, így a Fallen Ones 1999 áprilisától ismét egyszemélyes projekté vált. Ebben a két éves periódusban rengeteg olyan dalszöveg és zenei téma készült, melyek kidolgozására akkor még nem volt lehetőség, de a mostani dalszerzési folyamatban meghatározó szerepet játszanak.

Az Inurnment megalakulása felé vezető úton fontos mérföldkő volt a stabil basszusgitáros; Dead csatlakozása a Fallen Ones projekthez 2001 szeptemberében. Ekkor merült fel, hogy a projektből zenekar alakuljon; sTrawi ének/gitár/dalszövegek), Dead asszusgitár) felállással. A zenekar neve közös megegyezés alapján Chaos Sanctuary-re változott. A Chaos Sanctuary immár nekifoghatott a korábbi zenei kezdemények komolyabb kidolgozásához, ezzel felkészítve a későbbi teljes létszámú zenekar munkáját. Az Inurnment közvetlen előzménye két új zenekari tag belépése volt. G.Zs.v. Pfalz (gitár) 2003 februárjában, Levy (dobok) pedig 2003 márciusában csatlakozott a zenekarhoz.

A hangszerhiányt, 2003 augusztus elejéig kölcsönkért dobszereléssel oldotta meg a zenekar, majd egy nagy elhatározás révén Levy végül beruházott egy Gretch Black Hawk dobfelszerelésbe, így mindenki a saját hangszerén folytathatta a munkát. Miután minden rendeződni látszott a zenekar körül, az új és régi tagok úgy gondolták, hogy a teljes létszámú zenekart új formációnak kell kell tekinteni, ezért egyértelmű volt, hogy új nevet kell találni. Az új név "Inurnment" tükrözi azt az 1998-ban a Fallen Ones-al megkezdett hangulati vonalat, melynek elfogadásával az új tagok csatlakoztak a projekthez. A jelenlegi felállás: sTrawi (ének/gitár/dalszövegek), Vondrak (bass), Leviathan (dobok). Jelen pillanatban azon dolgozunk, hogy régi és új számaink megfelelő minőségben szólalhassanak meg akár a nagyobb közönség számára is. Mindezt a Fallen Ones óta töretlen, kompromisszumok nélküli, a tömegízlést figyelmen kívül hagyó, sötét hangulatú és szövegvilágú jellegzetes Inurnment stílusban. Egyet garantálhatunk, az első lemezünk maga lesz a gyűlölet, és az eleven sötétség.

Inurnment hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
Adatok
-
http://www.inurnment.com
strawi@inurnment.com