Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 25 
¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Zsarnok | Biográfia
Zsarnok (HU) Biográfia
Stílus: Thrash metal

A zenekar jelenlegi formájában 2007. áprilisa óta működik, a nem túl ismert, de hosszabb múltra visszatekintő C-DEXTRIN thrash zenekar folytatásaként. Ekkor a számos tagcserén átesett Dextrin egyetlen alapító tagja, Kahlesz Ferenc (Fecu) énekes / gitáros már több éve külföldön tartózkodott. A zenekar utolsó felállásából maradt 3 tag - Hámori András basszusgitáros, Simon Szilárd szólógitáros és Tőzsér Richárd dobos - sokáig átmenetinek tekintették a helyzetet, és a műsor szinten tartására koncentrálva próbáltak, több-kevesebb rendszerességgel. Voltak kísérletek Fecu helyett beugró ember keresésére, esetleges koncertekhez, de ezek nem jártak eredménnyel.

Végül nem maradt más lehetőség, mint a múltat félretéve, ebben a formában folytatni a zenélést. A mikrofon mögött Bandi helyettesítette Fecut a próbákon, a régebbről megmaradt dalszövegekkel - végül hivatalossá vált a felállásban a "főmikrofonista" posztja, ahogy az sok más zenekar történetéböl ismerős lehet.

Ezzel lényegében egy új zenekar született, ezért elkerülhetetlenné vált a névváltoztatás. Több lehetőség is felmerült, végül egy régi dalszövegötlet előkerült a rumliból, ami megadta az ihletet. Ekkor lett a csapat véglegesen ZSARNOK. Ez a név harapós és a társaság zenéjét is jól jellemzi.

Az ekkor még betöltetlen gitáros posztra végül Tőzsér Richárd dobos a véletlennek köszönhetően lelte meg az ideális embert. Egy gyermekkori haverját, akit akkor már 16 éve nem látott, megtalálta egy közösségi oldalon. A cimbora fényképein hosszú hajjal, gitárral a kezében feszített, ezért Richárd egy levélben rákérdezett: lenne-e kedve megnézni a zenekart? A barát igent mondott, a következő próbára lejött, tetszett neki a zene. Egy héttel később, gitárral a kezében jelent meg, és azóta Skriba Károly a zenekar oszlopos tagjává nőtte ki magát.

A friss VÉR lendületet hozott. Első megmozdulásként a srácok 2008. március 22-én és 29-én "Világégés" címmel egy 7 számos demófelvételt rögzítettek a Zaga stúdióban, Böröndi István hangmérnök segítségével. A demóra felkerült 3 újrafelvett C-Dextrin szám, 2 további Dextrin nóta új szöveggel, valamint 2 teljesen új, már Zsarnok név alatt született zúzda. A demó teljes egészében letölthető a hivatalos zenekari honlapról.

A demófelvételt néhány fellépés is követte. A zenekar továbbra is igyekszik minél több koncertlehetőséget felhajtani. A második demó 2009-ben várható, a csapat jelenleg a dalok véglegesítésén dolgozik.

Zsarnok hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
Adatok
Zsarnok (HU)
Thrash metal
http://www.zsarnok.hu
zsarnok@zsarnok.hu