Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 19 
¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Black Crow | Biográfia
Black Crow (HU) Biográfia
Stílus: Metal, Heavy metal, Thrash metal

2007 egy borongós szeptemberi napján bevonult pár jó barát a közösen felépített/kialakított próbaterembe. Perceken belül mindenki összeszerelte a saját kis motyóját. Majd felcsendültek az első riffek, az első akkordok. Az akkori felállás szerint a doboknál Albert Dániel ült, a szólógitárt Juhász Csaba, a másik szólógitárt Marosvölgyi Gergő, a basszusgitárt pedig Tóth Dávid pengette. A próbák rendszeressége hamarosan kialakult, heti több alkalommal is összeültek zenélni. Lassan "életre hívták" az első alapokat. Énekes híján egy darabig instrumentális zenekarként működtek a próbateremben. Kis idő elteltével Maros megpróbált énekelni gitár mellett. Kisebb-nagyobb sikerrel kezdett alakot ölteni az első egy-két szám. Sokáig így négyen próbáltak, közben a próbateremben rengeteg ismerős, barát megfordult. A próbák hónapokig így teltek, sok énekes-jelölt megfordult, de sajnos egyikük sem vált be.
Majd a zenekar egy közös ismerőse felvetette az ötletet, hogy eljönne szívesen énekelni. Persze ezen akkor mindenki csak nevetett, még ő maga is. Pár hét múlva egy rossz hangú próba után összefutottunk újra azzal a bizonyos ismerőssel és mivel látta rajtunk, hogy rossz a kedvük megkérdezte, hogy miért. Elmondták neki mi a helyzet… meglepetésükre mondta, hogy ő eljön, hallgassuk meg. A következő próbán meg is jelent. A zenekar csak csodálkozott rajta ahhoz képes, hogy először fogott mikrofont és…. Szép lassan belejött, egyre jobban énekelte az egyik számukat, mikor is egyértelmű igennel bevették ötödik tagnak Horváth Gergőt. Ettől a ponttól kezdve a zenekar újult erővel folytatta a próbatermi tevékenységeit. A számok egyre gyorsabban, egyre gördülékenyebben készültek el. Mikor is az egyik márciusi próbán Geri felvetette az ötletet, hogy mi lenne, ha itt Lukácsházán a Művelődési Házban csinálnánk egy rendhagyó házibulit és fellépnének. Ezzel is megünnepelve a zenekar fennállásának fél éves fordulóját. Mindenkinek megtetszett az ötlet, pár hét múlva, március 21-én már fenn álltak a színpadon. A koncert nagyon jó hangulatban telt, persze hibák bőven akadtak, de szerencsére a közönség, akik barátokból, ismerősökből állt nem haragudott meg egy-egy hamis hangért. Koncert után egy hatalmas meglepetés érte a zenekart.
Felkérést kaptak egy koncertre, amit természetesen elvállaltak. Mondhatni rögtön a mélyvízbe dobták őket, hisz koncertezés terén sok tapasztalattal nem rendelkeztek és azon a bizonyos koncerten (ez volt Kőszegen az első Kispancis B. C. koncert) körülbelül 100 ember elé kellett kiállni. Ezen a koncerten is hatalmas élménnyel gazdagodtak. Innentől a koncertek folyamatosak voltak. Egy-egy fellépés alkalmával a hangulat leírhatatlan volt.
Ezek közül érdemes kiemelni az első Rock Cafés koncertet amin olyan zenekarok társaságában játszottak,mint a Curse, a Midnight Garden , a Fenehad, és a Morgue. Az nap délután még nem gondolta senki, hogy „teltházas” buli lesz. Hiszen az nap volt itt Szombathelyen (a Végállomás kluban) Kalapács koncert. Közben-közben a (sajnos feloszlott) Final Solution és a Hárpia zenekarral is koncerteztek. A számok írásával eközben sem álltak le, sorra készültek az új számok, így mindig volt valami kis új a koncertjeiken. A zenekar köré kialakul egy kisebb csoport, akik elkísértek a koncertjeikre és velük buliztak.
2008 nyarán elég viharos időszakot élt át a zenekar. Ekkor távozott Csacsa és a helyét Vámos Gergő „Pottyer” vette át egy rövid időre. Szeptemberre a zenekar a feloszlás szélére került, mikor is közös megegyezéssel Uby (dobos) és Vámos Gergő (gitáros) távozott. Ezután a zenekar egyhangúan úgy döntött, hogy Csacsát visszahívják a zenekarba. Szerencsére ő örömmel tért vissza a "megszokott környezetbe". Még aznap felkeresték Varga Viktor dobos barátjukat, aki szívesen elvállalta a dobos "szerepét".
2008. szeptember 12-én a zenekar 1 éves évfordulóját szolidan ünnepelte. Jelenleg a zenekar egy kis időre visszavonult a próbaterem négy fala közé és készül az első demó felvételére. Terveik szerint 6 szám fog helyet kapni az albumon.
Amint kész lesz a lemez, a zenekar koncertek hadával fogja szórakoztatni régi és új közönségüket…

Black Crow hírek
2009. június 25., csütörtök, 16:29
A zenekar újra koncertezik ezúttal Szolnoknál Kunszentmártonba. a II. Ifjúsági Rocktáborba  ...
2009. június 1., hétfő, 17:57
Black Crow koncert: Kőszegdoroszlón a Kerekerdő Betérőbe Junius 12. kezdés: 20:00  ...
Adatok
Metal, Heavy metal, Thrash metal
http://blackcrow.uw.hu/
black.crow@freemail.hu