Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 30 
¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Légcsavar | Biográfia
Légcsavar (HU) Biográfia
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >

Történet

Szerény rockzenekarunk 2006 novemberében alakult négy pécsi gimnazistából (Nagy Lajos). Azóta is emlegetjük, hogy igazából egy iWiW-es levélváltás után jött létre a banda, Kacsa és Szota között (az üzenetek megvannak még :)). Még azon a héten beszerveztük Ákost a csapatba (aki arra kényszerült, hogy egy évig azon a csúnya fekete basszusgitáron kellett játszania, amit Anorexiásnak neveztünk el utólag. Szerencsére beújított és egy menő Jazz Bass-szel tolja).
Nagyon sok ötletünk volt a zenekar nevére, de egyik sem volt olyan, ami tényleg tetszett volna. Egy angol-magyar szótárban bukkantunk az Airscrew szóra és megtetszett. Csak kicsit nehéz kimondani, meg idétlen is és különben is magyar zenekar vagyunk, így a magyar megfelelőjére pakoltuk voksainkat.
Sterner Danit Szota hozta a zenekarba, aki sajnos egy év után kilépett tőlünk. Néhány napra kétségbe estünk, de szerencsére az új dob-püfölőre nem kellett sokat várnunk. Wirth Bazsi igazán jól beilleszkedett közénk (családja kisebb örömére, mivel náluk zenélünk. Bár tény, hogy a bátyja elég jól viseli...). A többi egyelőre a jövő (rock)zenéje...


Stílus

Grunge-os beütésű sulirock? Igen, így próbáltuk meghatározni, de erre kitaláltunk egy rövidebb, talán egyedibb kifejezést: MASZAT-ROCK. Igen, elég fura fantáziánk van (elég ha a dalszövegeket végignézitek a repertoárban...). Tiszta, aztán zúzás, ének, aztán üvöltés, a lehetőségek korlátlanok. Gyertek el egy koncertre és majd Ti megítélitek, hogy jó-e vagy sem. Tény, hogy mi nagyon élvezzük a zenélést.



Koncertek

Sajnos eddig csak öt koncertre volt lehetőségünk, nagyjából mindegyik jól sikerült, de főleg a sulink büféjében tartott ’underground’ koncertek.

Légcsavar hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
Adatok
-
http://legcsavar.mlap.hu/#
legcsavar@gmail.com