Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 17 
¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Depths Of Desecration | Biográfia
Depths Of Desecration (HU) Biográfia
Stílus: Thrash metal, Melodic death metal, Heavy metal

2005. szeptemberében alakult a zenekar kezdetleges felállása -amely csupán két gitárosból (Pap Viktor, Odler Balázs) és egy basszusgitárosból (Réti Ábel) állt-azzal a céllal, hogy a kedvencek nyomdokain (Death, Carcass, In Flames, Killswitch Engage) sikerüljön valami nagyon ütőset alkotnunk. Horváth Gábor dobos csatlakozása után kezdődött meg az érdemleges munka, ekkortól kezdődtek a próbák, a feldolgozások tanulása, illetve a saját dalok írása. 2006. márciusában Ábel, a basszusgitáros-énekes kiszállt, így új embereket kellett találni a be nem töltött posztokra. Szerencsére viszonylag hamar találtunk egy kiváló énekest és egy basszusgitárost Tamás és Dénes személyében, akikkel egy hónap múlva már meg is volt az első koncert Kecskeméten, pozitív visszajelzésekkel. Az ekkor kialakult felállásal több koncertet is adott a zenekar a megyében .

Pintér Tamás - Ének
Nedermann Dénes - Basszusgitár
Odler Balázs - Gitár
Pap Viktor - Gitár
Hováth Gábor - Dobok

Hamarosan több cikk is megjelent a zenekarról, beszámolva munkásságáról, koncertjeiről. (24 Óra, Passzió Rock Klub) 2006. december végén, a zenekar elkezdte demó anyagát felvenni, amely a koncertszervezéshez volt szükséges. 2007 Február 1.-én kiszállt az egyik gitárosunk, Balázs, így a lekötött bulikat sajnos vendéggitárossal és csonkán játszottuk. A zenekarhoz ezután csatlakozott Nagy Zoltán, aki korábban a tatabányai Sable zenekar sorait erősítette. A júliusban rendezett I. tatai tehetségkutatón a zenekar első helyezést ért el. Eközben elkezdtük az első teljes CD-nket felvenni, mely 2008. Márciusában jelent meg,szerzői kiadásban. Szerepeltünk a Radír Rádióban, illetve a koncerteken is jó fogadtatása volt mind a zenekarnak, mind a hanganyagnak. Jelenleg a nyári turnéra készülünk, ám addig is írjuk az új dalokat és kötjük le a további koncerteket. A banda megtalálható az IWIW közösségi oldalon, a Mymusic és Zeneporta honlapokon is, illetve az utóbbi időben a Cycast.de és a Myspace portálon is. Mindenkit várunk szeretettel a koncertjeinkre, egy hatalmas bulira!

The band was formed on December 2005. containing only two guitarist and a bass-player. After a few change of the membership we started to do concerts in the nearby regions and all over the country.
We got more and more interest from the people on the gigs and a few interviews and reviews were released in newspapers and on some sites. (www.heavymetal.hu / www.karcolat.hu, passzio.hu)

We started recording our first demo-cd on December 2006. which was necessary for booking more shows. Our guitarist (Balázs) left the band on 2007. February so we had to make the upcoming concerts without him but in a short time a new member (Zoltán Nagy) joined us.
We started to write new songs and took part on several concerts all over the country and over the border. We won the first musical talent show of Tata in 2007 July, and had a radio interview too.

Our first full album has been released in March 2008, showing that we are stronger than ever before. We want to prove it on live shows too so we wait for everyone who wants to watch us live in the future to check us on the tour.

Depths Of Desecration hírek
2008. május 29., csütörtök, 00:10
Júniustól nyári turára indul a zenekar, úgyhogy tessék sasolni, aki szereti  ...
Adatok
Thrash metal, Melodic death metal, Heavy metal
http://dodband.uw.hu/
dodband@freemail.hu