Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 17 
¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Country Strike | Biográfia
Country Strike (HU) Biográfia
Stílus: -

Na szóval a zenekar 2001-ben született egy sima, unalmas és egyben érthetetlen kémia órán, ahol is Simon Péter (régi énekes) és Benedek Tamás (gitáros) kitalálták, hogy már pedig ők híres rocksztárok lesznek és miután éppen az imidazol nevű nitrogén tartalmú szerves vegyületről tanultak a banda régi neve Imidazol lett. (Tanulság ebből, hogy járjatok kémia órára, mert sose lehet tudni...) Az első album ötlete is megszületett Fagyi van a hajó tetején címmel, aminek az első dala az Irgalmatlan gerebje lett volna, de ezekből sajnos nem lett semmi. Így Madarász Koppánnyal (volt ritmus gitáros), Heinek Péterrel (régi dobos), Ádám Gáborral (régi bőgős) és a két alapító taggal beindult a zenekar hosszú, rögös útja, amiből Ádám Gábor gyakorlatilag azonnal kilépett (Ő volt az egyetlen aki már akkor tudott zenélni, így érthető volt a döntése). Így került be Szépe Bandi a basszusgitár húrjai mögé aki a koncert napján kérdezte meg egy saját számnál hogy ’jééé ez a riff benne van ebben a számban?’, pedig minden próbán megjelent...
Mint minden zenekar Ők is Nirvana-val, Tankcsapdával és rockos, punkos sajátszámokkal kezdtek a Tímár utcai felejthetetlen próbateremben. Azt olyan mértékig fejlesztették fel, hogy megértek életük első koncertjére a Városmajori Gimnázium Diákhét nevű rendezvény záróestjének keretein belül. Itt igen nagy sikernek örvendtek, hiszen 300 részeg gimnazista nyomta vele a rockot és torka szakadtából üvöltötte, énekelte a bandával a Nyolc óra munkát. Aztán eljöttek a tagcserés időszakok. Először Madarász Koppány vált ki, aztán Heinek Péter, aki jazz és blues zene irányába kacsingatott, így nem bírta a zenekar egyre zúzósabb stílusát. Ekkor lépett be a képbe a jelenlegi dobosuk Tapodi Kirsztián, ami szintén talán a véletlen műve ugyanis együtt járt Tamással külön angolra, ami pénteki napra esett, így az óra utáni bebaszások folytán elég ok volt arra, hogy jóban legyenek. Ez után leszerződtették Púpos Jánost (volt ritmus gitáros, énekes). Elérkezett a második koncert ideje is ami szintén meghatározó volt a zenekar életében és szintén a Városmajori Gimnáziumban került megrendzésre. (Volt egy harmadik is, de azt inkább hagyjuk).
Elérkezett egy nagy hullámvölgy és egyben válaszút, amikor is kivált Bandi és Púpos, így hárman próbáltak valamit kihozni magukból. Ekkor születtek meg a zenekar most játszott számainak alapjai. Miután Simon Péter elég ritkán látogatta a próbákat, elkezdtek új énekes illtve bőgős után érdeklődni. Itt jött a képbe Nagy Norbert (akinek úgyis mindegy) és aktív tagja lett a bandának a mély húrokat pengetve. Több mint egy év várakozás után szintén talán a véletlen folytán jelentkezet egy internetes hírdetés alapján a jelenlegi énekes Topolánszky Tamás. Ezzel egy időben végre a zenekar tovább tudott lépni és saját próbaterme lett.
Körübelül elérkeztünk a jelenbe illetve a közelmúltba, ahol is név váltás történt, és megalakult, reméljük végleges formájában, a kolbász metál alapítója: a COUNTRY STRIKE...

ENGLISH:

Country Strike was formed in 2001 in Pécs, under the name, Imidazol (which is a chemical substance). After a lot of member changes they found the permanent lineup.
Imidazol changed it’s name to Country Strike in the 2nd half of 2006 and started the
”Extra-Redneck-Hardcore-Country-Sausage-Metal” gigs in whole Hungary.
Meet You at the concerts!

Members:
Tamás Benedek – Guitar
Krisztián Tapodi – Drums, Backing Vocals
Norbert Nagy – Bass
Tamás Topolánszky – Throat, Lead Vocal

Country Strike hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
Adatok
-
http://www.countrystrike.hu
countrystrikeband@gmail.com