Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Éjfény | Biográfia
Éjfény (HU) Biográfia
Stílus: -

A banda 2000-ben született, miután Székesfehérváron elballagtunk a középiskolából és a szalagavatóra egy kis zenéléssel készültünk. Olyannyira jól sikerült az az előadás, hogy úgy gondoltuk, ebből valami nagyobb is lehet. Dob, basszus, ének és három gitáros felállásunk azonban nem bizonyult maradandónak, pláne, hogy a csapat többsége Veszprémbe nyert felvételt és így az utazgatás is megnehezítette a dolgot.

Akkor maradtunk Szabó Gábor dobos, Molnár Csaba gitáros és Takács Árpád gitáros-énekes felállásban, ami Mód Géza –szintén a veszprémi egyetemre történő felvételével- gitáros újraérkezésével módosult is annyiban, hogy Csabi vette át a basszusgitárt, de ez nem volt annyira kedvére való, így fel is hagyott vele egy szűk féléven belül.

Ekkor már teljesen veszprémi csapatként a helyi erők közül Illésfalvi Ivánt találtuk meg a bőgőnek. Ő akkoriban a Lust-ban, mostanában az Ötödik Évszakban nyomja. 2002 novemberében vele készítettük el első demónkat, ami nem került a nagy nyilvánosság elé, nem voltunk túl elégedettek vele.

Iván durván egy évig volt tagja a csapatnak, a helyét ideiglenesen Horváth Máté vette át, akit az Immesum-ból kölcsönöztünk.

Ezután váltunk meg Szabó Gábor dobostól, ami sajnos elég viharosan zajlott le, azóta is szánjuk-bánjuk, nem őrzünk túl jó emlékeket erről.Ezt egy hosszabb pihenő követte, egészen 2005 teléig, amikor Ódor József basszusgitárost követően Schütz Róbert dobos csatlakozott hozzánk és ugyan nemsokára Géza letette a lantot, a banda új lendületet kapott és még 2005 nyarán elkészítettük a második, Szent című demónkat.

Ebben a felállásban játszottunk bő egy évig, mígnem ráakadtunk egy régi cimbire, Szőcs Áronra, aki örömmel szállt be gitárosnak, így újra négyen vagyunk!

Tehát a mostani felállás:

Takács Árpád – gitár, ének
Ódor József – basszusgitár
Schütz Róbert – dob
Szőcs Áron – gitár

Folyamatosak voltak a koncertek, ezen nem is tervezünk változtatni, terv van bőven, mind fellépések, mind új korong terén! Nem lazsálunk!

Rákenroll !

Éjfény hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
Adatok
-
http://www.ejfeny.com
ejfeny.mail@freemail.hu