Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 28 
¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Az Elnök KülönGépe | Biográfia
Az Elnök KülönGépe (HU) Biográfia
Stílus: -

?Aztán megláttam kitűzve egy papírt egy Wesselényi utcai próbaterem falára, rajta egy ?dobos vagyok? felirattal és egy telefonszámmal. Gondoltam utána járok, ha már egy, ex-zenésztársam úgyis dobost keres metál zenéhez, de a későbbiekben kiderült, hogy az érintett dobos már hanyagolja ezt a műfajt, viszont velem tökéletesen egyezik a zenei ízlése, így hát ketten elkezdtünk próbálni az említett próbateremben. Ekkor 2005 novemberében járhattunk? De a dolgok úgy alakultak, hogy a szólógitárt hosszabbtávra nekem kellett a kezembe vennem. Lesz, ami lesz, biztos, ami biztos.
Pár hónappal később már biztossá vált egy fellépés lehetősége Béla (a dobos) sulijában. Basszusgitáros posztot erre a rövidtávra mostoha-unokatestvérem, Zsolt töltötte be. Ez a fellépés már Az Elnök KülönGépe néven zajlott (a szó szoros értelmében) 2006. február 17én.
A név eredete egy dalszövegünkre vezethető vissza. Annyit róla, hogy nem a jól bevált három szótagos szignál, egyébként túlzottan sok jelentősége nincs, meglehetősen elhatárolt, és megvan a lélektani hatása is, mert, ha az ember először meghallja, felhúzott szemöldökkel, mosollyal a szája sarkában kérdez vissza? ennyit legalább már nyom a latban, de teszünk róla, hogy később majd többet is?
A basszusgitáros helye megüresedett Zsolt távozásával (köszönjük eddigi közreműködését és segítségét a bandában). Helyét nem sokkal később Béla sulijából egy Hadnagy nevű arc töltötte be, akivel sikerült kialakítani egy stabil felállást, legalábbis a jelenlegi távlatból nézve.
Azóta a zenekar még megadta a Rocktogonban rocknak, amit tudott, ha már úgyis örök ennyi jár neki. Júniusban (azaz alig 4 hónap együttzenélés után) elkészítettük az első demo felvételünket a mátyásföldi SP Stúdióban. A hanghordozó egy bemutató anyag, ami tükröt tart a zenekar elé a pillanatnyi helyzetéről. A banda folyamatosan próbál és törekszik arra, hogy a következő felvétel mentes legyen minden olyan hibától, ami a mostani demón megtalálható.
Koncertjeink havonta párszor, többnyire Budapest nagyobb zenei klubjaiban zajlanak.
Ezen kívül semmi biztosat nem tudok mondani de, hát addig is:

?Maradok, aki voltam
Egy körre a magam vendége
Ami nekem jutott, az már csak
Az Elnök KülönGépe?

by Juhász

Az Elnök KülönGépe hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
Adatok
-
http://azelnokkulongepe.uw.hu/
kulongep@gmail.com