Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 29 
¦30¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Flúg | Biográfia
Flúg (HU) Biográfia
Stílus: -
Még nincs feltöltve fotó. Töltsd fel a zenekarod fotóját most >

A zenekar ?99 nyarán Flug néven (rövid u) alakult, öt taggal. Az arculat folyamatos formálódása és a zenei összhang hiánya több tagcserét eredményezett, így a jelenlegi felállás csak 2004-ben alakult ki. Az első hanganyag 2000 végén készül el, ami anyagiak és kellő felkészülés hiányában csak minimális példányban kerül ki a City Sound stúdió falai közül. A következő demó rögzítésére 2002-ben kerül sor, ami a Vedres Joe Garge-ben készült. Az immár jól sikerült felvételeknek köszönhetően a zenekar iránt fokozatos érdeklődést mutatott a média, így az egykori Est FM. és a Pannon Rádió műsorában interjúlehetőséget, a hanganyag pedig több hazai rock magazinban is dicsérő kritikát kapott. A biatorbágyi Vöröspince tehetségkutató fesztiválon, szakmai elismerésben is részesült a zenekar, melynek egy média megjelenés volt a kézzelfogható eredménye. 2004-ben a folyamatos tagcserék után, egy ötödik tag pótlása, a próbák alatt kialakult pozitív hangulat eredményeként, a zenekar kvartettre ?bővült? és határozottabb zenei elképzeléseket tűzött ki céljául! Továbbá a név ekkor került kiegészítésre az ékezettel, ezután már Flúg néven futott.

2005: Az Audioplanet stúdióban kerül rögzítésre az Előjel című demó, amely 3 dalt tartalmaz és igen pozitív kritikát kapott az erre szakosodott médiákban. A tarsolyban az új hanganyaggal fellépések a Black-Out (mini turné), a P. Mobil, a Beatrice és a Zorall társaságában. A zenekar számos fesztiválra, pl.: a IV. Székelyföldi Rockmaratonra, és az EFOTTra is meghívást kapott! Az év végén a zenekar 6 saját számot rögzít a Jaya Hari Das által vezetett Audioplanet stúdióban!

2006: Szerzői kiadásban kerül forgalomba a hat számot tartalmazó EP, melynek címe: "Kiszakadt belőlem"! Koncertek a Black-Out és az Eleven Hold társaságában. Bemutatkozó cikk a Rockinform magazinban, Interjú a FiX Rádióban, a Budapest Rádióban, a Civil Rádióban, ill. több vidéki rádióban és a ViVa Tv-ben! Fesztivál meghívások többek között: JB Line-Up (Margitszigeti Szabadtéri Színpad), I. Vajdasági Rockmaraton (SCG), Félsziget Fesztivál (RO), Váci Világi Vigalom, AZFeszt, stb.Nagylemez előszerződés az UNIVERSAL kiadónál!

A ZENEKAR TAGJAI:

Lőrincz Zoltán (Ének)
Major Róbert (Gitár, vokál)
Szabó Gergely (Basszusgitár, vokál)
Szakadáti Mátyás (Dob, vokál)

DÍJAK, EREDMÉNYEK:

2005
AZFESZT tehetségkutató: 2. hely
Szegedi Ifijusági Napok tehetségkutató: Döntő
Határock-nélkül tehetségkutató: Legjobb frontember díj
2006
II. Voice City Tehetségkutató Fesztivál: 1. hely, Különdíj, Legjobb dobos díj
IX. Légrádi Antal Tehetségkutató Fesztivál: 3. hely, Különdíj, Legjobb dobos díj
X. Győri Tehetségkutató Pop-Rock Fesztivál: Különdíj, Legjobb gitáros díj
II. Bootleg Music Tehetségkutató Fesztivál: Különdíj
Rock Café Tehetségkutató: Döntő
MA-TE-R Tehetségkutató Fesztivál: 2. hely
Orczy kert, JKK Tehetségkutató Fesztivál: 1. hely Rockpanoráma tehetségkutató: 1. hely, Legjobb dobos díj

Flúg hírek
Még nincs felvéve hír. Vedd fel a zenekarod híreit most >
Adatok
Flúg (HU)
-
http://www.flug.on.hu
flug@gportal.hu