Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 17 
¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Tom Stormy Trio | Hírek | Bombariadó! Rockabilly Cirkusz @ Budapest, Merlin
2009. április 20., hétfő, 07:08
Bombariadó! Rockabilly Cirkusz @ Budapest, Merlin
Igazi cirkuszt akarsz? Itt van a Rockabilly Cirkusz! Akarsz részese lenni egy őrületes időutazásnak? Szívesen néznél körül az ötvenes évek világában? Most átélheted a hangulatát, érezheted a bőrödön, a hajadon, garantáltan megbizsergeti az egész testedet, a szemedet és főleg a füledet!

Ezen az estén ott lesznek a kedvenc zenekaraid, köztük a szenzációnak számító igazi kultusz zenekar, a Gunning Dogs, akik egykor lebetonozták a magyar rockabilly élet alapjait és itthon is elindították a népszerűség útján! Az öreg haveroknak az utolsó buli élményeként, a friss vérként érkezett fiataloknak legendaként lép színpadra a csapat. Az 1991-es lemez anyaga 15 év után először hangzik el!. Az énekes-gitáros Lucky, alias Pete Gorilla, a doboknál Fácán, a nagybőgőnél Tom Alien rázza majd.

Természetesen nem maradhat el azoknak a bandáknak a koncertje sem, akik a hatásukra tovább vitték a rockabilly zászlaját! Tíz év Mystery Gang után Fácán vadonatúj rockabilly zenekara, a Tom Stormy Trio lesz a Cirkusz egyik fő produkciója! A banda a szintén nemzetközileg jegyzett Long Tall Sonny-val, és a nagybőgők rémálmának megszemélyesítőjével, Buddy Benkey-vel először mutatkozik be Budapesten. Külön élmény lesz, hogy a műfaj alapfigurája visszatért a csak hozzá köthető állva doboláshoz! Nagy zúzda várható!

Ha pedig tetszik, haza is viheted, hiszen a Tom Stormy Trio albuma ezen a napon jelenik meg, így azonnal meg is vásárolhatod a Bombariadó Shop-ban! Sőt! Az újra kiadásra kerülő Gunning Dogs album is CD formájában, ezen a napon, igazi kuriózumként sorszámozva szerezhető be ugyanezen a helyszínen!

A budapesti Los Tiki Torpedoes mexikói ízű psychobilly koncertje igazán jó csattanója lesz az éjszakának, de közben Ausztriából érkezik Chilli - a legcsípősebb rockabilly énekes csaj Európa szerte! - és kisérő zenekara, a Baracudas. Új CD-jük magyarországi lemezbemutató koncertjét nyomják le. Kiscsaj, óriási hanggal! Első sor!

Figyelünk! Naná, hogy megdobjuk a bulit egy-két pia akcióval is.

Számítunk Rád!

Jegyek elővételben április 2.-tól, 2.300 Ft-os áron kaphatók kizárólag a SunsetStar üzletében. Figyelem! A kedvezményes elővétel csak az első 300 db jegyre vonatkozik! A továbbiakban a jegyek 2.700 Ft-ért szerezhetők be korlátozott számban!

A koncert után ha megtartod a belépődet, 30%-os kedvezménykuponként felhasználhatod a SunsetStar üzletében!

Május 2.-án már csak a helyszínen vásárolhatsz jegyet 17.00-tól, teljes áron, 2.700 Ft-ért.

Ezen az están azonban nemcsak koncertek lesznek. Már a parkolóban kezdetét veszi az őrület, ahol este hattól megkapod az első dózist, hogy a kapun túl végleg elveszhess a forró rockabilly világában. Az ötvenes évek autói fogadnak majd, miközben tíz projektorból és vetítőből a legmodernebb stílus szerinti vizuál megoldásokkal vágott, -és szerkesztett ötvenes évekbeli filmek és képek festik be a falakat. Pulzál és lüktet az egész Cirkusz majd, bármerre nézel!
Mindehhez a zenei aláfestés a rockin’ dj lemezeiről üvölt. Rock-rock-rock!

Minden teremben és zugban vár valami érdekesség, valami izgalmas megfejtés, de mérget vehetsz rá, hogy sütni fog! Tetováltatnál? Bölény már üti is be a tintát a bőrödbe. Természetesen a legmenőbb old school mintákat varrja kitelepült autentikus tetováló szalonjában. Nonfival ne is próbálkozz nála ezen az estén!
Külön moziteremben az ötvenes évek tiltott szexfilmjei forognak. Ezt inkább nem is részletezzük… A Catfight Club tetovált pin-up csajai is feltűnnek a Cirkusz forgatagában. Borzolják a hangulatot és irányt mutatnak a Pin-Up világában. Ezt látni kell!

A Converse és a SunsetStar legújabb cuccait is megmutatják neked a standoknál. A Bombariadó! Shop-ban a Cirkusz pólóit és a fellépő zenekarok CD-it veheted meg.
Tom Stormy Trio (HU), Gunning Dogs (HU), Los Tiki Torpedoes (HU), Chilli And The Baracudas (AT)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Tom Stormy Trio hírek
2009. június 12., péntek, 01:03
Robban a Rock és a Roll... Egy csendesnek ígérkező szombat estét ráz  ...
2009. április 20., hétfő, 07:08
Igazi cirkuszt akarsz? Itt van a Rockabilly Cirkusz! Akarsz részese lenni  ...
Adatok
Rockabilly
http://www.bomariado.hu