Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 17 
¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Dirty Dogs | Hírek | ADOMÁNYGYŰJTÉS ELŐTT, RÁDIÓKON TÚL...
2011. február 20., vasárnap, 14:02
ADOMÁNYGYŰJTÉS ELŐTT, RÁDIÓKON TÚL...
Sziasztok!
Remekül indult az év, fantasztikusan sikerült az év első ugatása 'otthon' Királdon - NAGYON KÖSZÖNJÜK mindenkinek, aki eljött! Állati jól éreztük magunkat, reggelig tartó mulatozás és jammelés volt, ami eme koncertek különlegessége és csak Lalinál lehet megcsinálni a Rigoletto-ban - sok ilyet még!:)
Aztán kevésbé volt jó a folytatás, ugyebár Oroszlány és ugyebár a földrengés... de most őszintén: mennyi esélye volt annak, hogy pont ott remeg majd a föld és pont aznap, ahová éppen úton vagyunk?:) Nem sok, de legalább kiírhattuk a honlapra, hogy a koncert földrengés miatt elmaradt. De komolyra fordítva a szót: nagyon reméljük, hogy senkinek nem esett semmi komolyabb baja és akinek mégis, úgy nagyon hamar jött a segítség és most már minden rendben van!:)
Sajnos nem tudtunk értesíteni sem senkit, mert mi épp a próbateremben pakoltunk amikor hallottunk egy nagy... hmm... egy nagy durranást, vagy robbanást, igen valami ilyesmit hallottunk, aztán pakoltunk tovább, mert gondoltuk a kőbányában robbantottak. De aztán jöttek a telefonok és kiderült, hogy mi történt. Mivel azonban nem tudtunk Oroszlányra telefonálni, jó zenekarhoz méltó módon becuccoltunk és elindultunk. A Gödör előtt azonban már várt minket a tulaj és jelezte, nem nyit ki aznap este. A rendőrség sem javasolta neki, szóval ez nem csak egyéni döntés volt. Ha egy esetleges utórengés következtében mondjuk elmegy az áram és kitör a pánik... bármi megtörténhet. Nos, mi pedig fogtuk magunkat és hazaautóztunk. DE: március 19-én bepótoljuk az elmaradt bulit és Üdvözletünk ezúton is Oroszlányba, hamarosan megyünk!:)
A január további részében és persze februárban is írtuk/írjuk a dalokat, rengeteg az ötlet szerencsére, kreatív szempontból igen erősen indult az év!:) Egyre inkább érezzük, hogy körvonalazódik a nagylemez és továbbra is azon leszünk, hogy ki tudjuk hozni az év második felében!
Rádiósos téma 1.: Január 31-én Budapesten jártunk a Rockvilág.hu internetes rádió élő adásában, Gyurcsik Gyuri vendégeként - köszönjük a kommenteket és Tátrai Csabinak a betelefonálást, nagyon jól éreztük magunkat, megyünk még idén úgy néz ki!
Februárban aztán ismét eljutottunk Nemesvámosra, ahová szintén haza járunk. Jó sok otthonunk van már, de ez klassz!:) Sajnos az ott-alvós alkoholmámorban úszó pizsamaparti elmaradt (pedig egy komplett házat kaptunk volna erre a célra) mert Atesz és Tomi is megbetegedtek azon a héten, de a koncertet megtartottuk és büszkén mondhatjuk, hogy sikeres volt! Mi ismét remekül éreztük magunkat, nagyon köszönjük Nyíznek és Süsünek a lehetőséget és az italokat, hozzátok mindig óriási öröm megérkezni! Köszönjük a Deep Inside-nak is a cuccokat amiket használhattunk és köszönet a roppant hálás közönségnek is! Találkozunk még...:)
Rádiósos téma 2.: Két nappal később, Valentin Napján pedig ismét fővárosunk felé vettük az irányt, a Motoroshang.hu internetes rádióban vendégeskedtünk ezúttal Demjén Csabinál, aki - nem találnátok ki - eredetileg királdi!:) Remek beszélgetés volt és ide is megyünk még ebben az évben, nyáron vár minket vissza!
Pár napja pedig ismét eljutottunk Felvidékre, bár nem mentünk túl messzire, Révkomárom volt a cél! Tatabányai testvérzenekarunk, a D.o.D. hívott meg minket a Rock Club 25-be, ahol fellépett még a komáromi Vesztegzár is. Igen kemény zenéket nyomnak a srácok, ezen az estén mi voltunk a popcsapat!:) Na jó, ez persze kicsit túlzás! Nagyon hangulatos a hely amúgy, egy óriási kutyafejjel a színpad felett, ami rögtön még szimpatikusabbá tette!:) Na meg az, hogy a férfi wc-be egy Lemmy plakátos ajtón, míg a nőibe (oda nem mentünk, csak láttuk) egy Mötley Crüe plakátos ajtón át vezetett az út! Ezen kívül Guns N' Roses, Iron Maiden, stb. plakátokat láttunk, valamint egy roppant szimpatikus főnököt, aki vissza is hívott minket! Továbbá, ami a legfontosabb: egy nagyon hálás és lelkes és a dalainkat is ismerő közönségbe futottunk bele, ami nagyon klassz érzés volt!:) Alig várjuk a visszatérést és még egyszer köszönet mindenért mindenkinek, a D.o.D.-nak pedig a meghívásért és a cuccokért!
A jelenlegi tervet, az adománygyűjtő koncertet pedig honlapunk főoldalán olvashatjátok - reméljük, hogy sikerrel jár majd a kezdeményezésünk! Mindenkit várunk szeretettel első idei, itthoni koncertünkre a Roxxy-ba - ugassuk meg együtt a közelgő tavaszt és segítsünk az ebeken!:)
Vaúúú!!!
Kutyák
Dirty Dogs (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Dirty Dogs hírek
2011. április 1., péntek, 19:47
Sziasztok! Március 4-én pénteken zenekarunk ismét itthon, a Roxxy Music Café-ban játszott!  ...
2011. február 20., vasárnap, 14:02
Sziasztok! Remekül indult az év, fantasztikusan sikerült az év első ugatása ’otthon’  ...
2011. február 20., vasárnap, 14:01
Sziasztok! Karácsonyra készítettünk nektek egy Hangulatvideót, de reméljük a továbbiakban is ránéztek majd,  ...
2010. december 9., csütörtök, 10:35
Sziasztok! Rohan az idő… ez az igen csak elcsépelt kifejezés most  ...
2010. október 20., szerda, 13:07
Kedves Barátaink! Régen nem adtunk magunkról életjelet, de az igazság az, hogy  ...
2010. május 13., csütörtök, 19:18
Sziasztok! Nyáron is folytatódik a novemberben megjelent debütáló lemezünk népszerűsítésére indult Kutyaként  ...
Adatok
Hard rock, Rock, Rock and roll
http://www.dirtydogs.hu
dirtydogsmusic@gmail.com