Nézd meg a koncertek plakátait >
Nem vagy belépve! (Lépj be vagy regisztrálj!)
MA: 02 
¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10¦11¦12¦13¦14¦15¦16¦17¦18¦19¦20¦21¦22¦23¦24¦25¦26¦27¦28¦29¦30¦31¦01¦02¦03¦04¦05¦06¦07¦08¦09¦10
Hunderground
Itt vagy most: Hunderground | Zenekarok | Pigs Might Fly | Hírek | A harmadik szülinapi zsúr @ Expresszo, Veszprém – 2009.10.09
2009. október 1., csütörtök, 18:53
A harmadik szülinapi zsúr @ Expresszo, Veszprém – 2009.10.09
Három év nem nagy idő, azonban ennyi idő alatt rengeteg élménnyel gazdagodtunk, amit nektek köszönhetünk. Ezt a három évet igyekszünk méltóképpen lezárni, természetesen Veszprémben az Expresszoban.

Vendégzenekarok az est folyamán: ENHET (Lettországból), SKRU, Eskabbe, Self Admitted

Ezen kívül a koncerten debütálnak majd az új malacpólók, amiket mindenkinek a figyelmébe ajánlunk. Kezdés pontban 19.30-kor.

Fontos hírértéket képez még, hogy szeptember elején lezajlott a zenekar első profi promo fotózása. Egy-két képet megtudtok nézni a myspace oldalunkon. Ezúton is köszönet Szabó Balázsnak, és Laluk Róbertnek a fotókért.

Ezenkívül örömmel tudatjuk Veletek, hogy a hónap közepén a Princess című számunk megjelent egy bulgár válogatás lemezen, úgyhogy, ha éppen arra jártok, hozzatok nekünk pár darabot a lemezből… köszi.

Születésnapi Bemutatkozók:

A mókát Zirc ifjú titánjai a Self Admittedék nyitják majd, mindenképpen érdemes megnézni őket, mivel a hamarosan elkészülő új kislemezükből kaphatunk egy kis ízelítőt.

Őket követi majd az ENHET zenekar Lettországból, Az Enhet egy 2002 óta létező és folyamatosan dolgozó metalcore/hardcore zenekar. A csapat felállása sem hétköznapi, hiszen az öt tagból hárman testvérek. Az első nagylemezük 2008-ban jelent meg Check The Foundation címmel. Hátuk mögött tudhatnak 200 koncertet, olyan nevekkel, mint például az Agnostic Front, Madball, The Black Dahlia Murder, Caliban Deadlock és még sorolhatnák a sort.

Pécsi cimboráinknak az ex-Brigád tagokat soraiban tudó SKRU-nak, ez lesz a veszprémi lemezbemutató koncertje. A zenekarról nagyon sok mindent elmond, hogy a második koncertjét a Petőfi Csarnokban az In Flames előtt celebrálta. Kuriózumnak számíthatnak az este folyamán a magyar nyelvű szövegek, amelyek jó adag ön- és társadalomkritikus, ám építő dühvel vannak táplálva.

Mi 22. 30-kor vesszük át a világot, jelentő deszkákat. A koncerten debütál majd 4 új szám, emellett egy szám erejéig kiegészülünk egy hegedűs lánnyal, és egy derbukás fiúval. Mivel a válságnak lassan vége van, ezért újra megnyit PigShoppunk is, tehát lesznek új mintájú, pólók, CD-k, kitűzők, és elektromos vízforralók! Az első sorokba azokat várjuk, akik nem félnek a tortadobálástól, és a pezsgőtől!

Az utolsó fellépő pedig Veszprém büszkesége az Eskabbe lesz. Úgy gondoljuk, hogy őket nem kell bemutatni senkinek, hiszen mindenki imádja, szeretni őket!

A koncertek után természetesen senki nem megy haza, mert fél egytől Enikő-Party kifulladásig!

Üdv: A Pigs Might Fly rekreációs és karrier iroda sajtó osztálya
Pigs Might Fly (HU), Enhet (LV), Skru (HU), eSKAbbe (HU), Self Admitted (HU)Kapcsolódó koncert:

Kommentek (0)

Még nincs hozzászólás. Legyél te az első!
Hozzászólás írásához be kell lépned. Ha még nem regisztráltál, akkor megteheted itt.
Koncert
Pigs Might Fly
Albumok:
Melophobia
2008, Szerzői Kiadás, EP
Enhet (LV)
Skru (HU)
Skru
Albumok:
Skru
2008, Taifuu Records, EP
eSKAbbe (HU)
Ki megy?
-
Pigs Might Fly hírek
2009. október 1., csütörtök, 18:53
Három év nem nagy idő, azonban ennyi idő alatt rengeteg élménnyel  ...
Adatok
-
http://www.myspace.com/pigsband
pigs.might.fly.band@gmail.com